QUOTE(kykute @ 2007 03 14, 11:20)
Šiaip tokia bausmė nėra "katiniška" ir katinui gali būti nelabai suprantama. Čia žmogui skirta bausmė stovėjimas kampe arba kalėjimas. Taip kad šiuo atveju katinas nubaustas nebuvo (jo supratimu) Jei jau norit katiną auklėti auklėkit taip, kad jis tą auklėjimą suprastų. Ir dabar yra pats tas amžius taip elgtis. Paskaitykit Nerealios duotą nuorodą į temą apie katiną ir mažą vaiką užbėkit už akių nelaimei. Toje temoje taip pat yra pakankamai patarimų, kaip elgtis.
Aha, viskas gerai. O kai katinas pargrįš namo? Ar negrįš prie senųjų įpročių? Čia juk ir šeimininkų įtaka svarbi katinas elgiasi taip, kaip jam yra leidžiama.
Aha, viskas gerai. O kai katinas pargrįš namo? Ar negrįš prie senųjų įpročių? Čia juk ir šeimininkų įtaka svarbi katinas elgiasi taip, kaip jam yra leidžiama.
Na štai - super išvada Loginis mąstymas visada prie to priveda Reiškia - PROBLEMA ne pas katiną, bet pas jo šeimininką (rašau specialiai žargoniškai, kaip "liaudis" kalba)
Papildyta:
QUOTE(Nereali @ 2007 03 14, 09:48)
Super ideja !!!!!!!!!
Mazu is tiesu Fonda pas tave kazkokie yra sugebejimai "laukines" kate paversti "meiliomis murkianciomis butybemis" vien tik glostymu, nesiojimu, kalbinimu...
As kai laukiausi tai atsisakiau savo tiesiogine zodzio prasme laukinio katinio- felis bengalensis... Taciau jam buvo jau 8 metai is kuriu 6 jis praleido ivairiuose zoo soduose.
Gaila, kad tada tu nepasisiulei paimti ir padaryti is jo meiliausia padareli. Garbes zodis su dideliu malonumu buciau ji paskolinus, nes buvo baaaisiai gaila ji atiduoti.
Fonda gal kuriam kaciu "auklejimo mokykla"? bus dvieju pakraipu tavo ir mano Manau turetumem pasisekima
Mazu is tiesu Fonda pas tave kazkokie yra sugebejimai "laukines" kate paversti "meiliomis murkianciomis butybemis" vien tik glostymu, nesiojimu, kalbinimu...
As kai laukiausi tai atsisakiau savo tiesiogine zodzio prasme laukinio katinio- felis bengalensis... Taciau jam buvo jau 8 metai is kuriu 6 jis praleido ivairiuose zoo soduose.
Gaila, kad tada tu nepasisiulei paimti ir padaryti is jo meiliausia padareli. Garbes zodis su dideliu malonumu buciau ji paskolinus, nes buvo baaaisiai gaila ji atiduoti.
Fonda gal kuriam kaciu "auklejimo mokykla"? bus dvieju pakraipu tavo ir mano Manau turetumem pasisekima
Na, "perauklėti" pusleopardžių ar pustigrių aš nesisiūliau - nesu cirko artistas ir kalbėjau apie kates-domestic O apskritai mano "siūlymasis" būtų nepigus... Tačiau kas perka mano katinukus (o jų jau labai ir labai nemažai parduota), neturi problemų ir su auklėjimu... . Kitaip sakant - tai "mano mokykla", kaip sakai - todėl naujos kurti kaip ir nereikia?... Argi neakivaizdūs rezultatai? Netgi su rašytinėm padėkom...