Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Eglė Baužytė

QUOTE(Svetikas @ 2008 01 07, 12:50)
Aš irgi gimdžiau pas Eglę Baužytę. Jinai visą mano nėštumą mane prižiūrėjo. Tai kažkaip nedvejodava susitariau, kad gimdysiu pas ją. Tikrai nesigailiu schmoll.gif Tik dėl vieno dalyko krimtuos, kad per mažai sumokėjom blush2.gif Kaip perskaičiau, kad 600Lt esat jai mokėję tai biški pasijutau "skrudžu" doh.gif
Bet vieną žinau tikrai, kiek dar gimdymų beturėčiau gimdysiu tik pas Eglę Baužytę smile.gif Nes jinai thumbup.gif

Si gydytoja pati neuzilgo bus mamyte thumbup.gif
buvau Antakalny pas ja echo apziuroje-super, super!Taciau kaip ji priima gimdymus, nezinau.
Atsakyti
kazkuri paraset, kad svarbi gydytojos kvalifikacija, mano atveju siai gydytojai jos pritruko... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 02 20, 21:50)
kazkuri paraset, kad svarbi gydytojos kvalifikacija, mano atveju siai gydytojai jos pritruko... mad.gif

mano tik silciausi ir geriausi prisiminimai apie ja thumbup.gif kazkas cia rase,kad ji pati neuzilgo taps mama bigsmile.gif tikrai?kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau pas sita gydytoja pries 4 men, gimdymo metu neteisingai ivertinta situacija, paveluotas cezario pjuvis, vaikas mire del smegenu pazeidimo gimdymo metu.
Labai miela gydytoja, nesigincyju, bet ekstrineje situacijoje kvalifikacijos pritruko...

Atsakyti
na ir dar , kad jau nebegrizti prie sitos temos... gydytojai pritruko ne tik kvalifikacijos, bet ir elementaraus zmogiskumo pripazinti savo klaida...

kvalifikacija galima pasikelti, is profesiniu klaidu galima pasimokyti, bet zmogiskumo jokiuose kursuose nenusipirksi...
Atsakyti
Tikiuosi, kad per sia motinystes pertrauka ji tures laiko pamastyti apie padarytas klaidas, patirties aisku neigaus sededama namie ir nepriiminedama gimdymu, bet gal motiniskas instinktas pades ateityje dirbant suprasti, kad gimdymas ne sportas ir, kad gydytojas tam ir reikalingas, kad padarytu savalaiki ir teisinga sprendima nes nuo jo gali priklausyti vaiko gyvybe...

Aciu visoms uz uzuojauta, linkiu sekmingu gimdymu visoms pas ka be gimdytumet.

O kam sunku patiketi, kad si gydytoja galejo padaryti klaida tai galiu tik pasakyti, kad vertinau jos veiksmus per gimdyma ne tik kaip vaiko netekusi mama, bet kaip kolege, nes pati esu gydytoja.

Atsakyti
jei neklystu bigsmile.gif si daktare dare man echoskopija,kai buvo itarta potologija.Apziura buvo nemokama,ji labai maloniai mane prieme,issamiai viska paaiskino,kartu su manimi pasidziauge,kad turesiu mergaite biggrin.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai užjaučiu mamą, kurios kūdikis mirė. Tik ar sąžininga visą kaltę už tai suversti gydytojai? Gydytojai, kuri visą laiką buvo šalia ir kuri iki paskutinės minutės kovojo už jūsų ir jūsų kūdikio gyvybę. Ar tikrai įmanoma buvo numatyti, kada įvyks katastrofa? Ar padoru kąsti ranką, kuri buvo ištiesta jums padėti? Jai, deja, nepavyko išgelbėti jūsų vaiko. Tačiau dar negimė toks gydytojas, kuriam pradėjus dirbti, žmonės nustotų mirti. Ir šimtaprocentinių garantijų medicinoje, kaip ir gyvenime, nėra. Jūsų kaltinimai, esą Eglei trūksta žmogiškumo, kad gimdymas jai kaip sportas yra visiškai į lankas. Pažįstu ją ir žinau, kad labiau atsidavusį ir skrupulingai pareigingą žmogų tiesiog sunku rasti. Aš kažkodėl manau, kad jeigu ji sako, kad kitos galimybės nebuvo, tai jos iš tiesų nebuvo. Kadangi ši mama yra gydytoja, tai jai linkiu nepasimauti ant tų pačių šakių - kai darai viską, ką gali ir daugiau negu gali, o tave paskui apkaltina ir apdrabsto purvais.
Atsakyti
QUOTE(Rutelem @ 2008 04 02, 17:27)
Nuoširdžiai užjaučiu mamą, kurios kūdikis mirė. Tik ar sąžininga visą kaltę už tai suversti gydytojai? Gydytojai, kuri visą laiką buvo šalia ir kuri iki paskutinės minutės kovojo už jūsų ir jūsų kūdikio gyvybę. Ar tikrai įmanoma buvo numatyti, kada įvyks katastrofa? Ar padoru kąsti ranką, kuri buvo ištiesta jums padėti? Jai, deja, nepavyko išgelbėti jūsų vaiko. Tačiau dar negimė toks gydytojas, kuriam pradėjus dirbti, žmonės nustotų mirti. Ir šimtaprocentinių garantijų medicinoje, kaip ir gyvenime, nėra. Jūsų kaltinimai, esą Eglei trūksta žmogiškumo, kad gimdymas jai kaip sportas yra visiškai į lankas. Pažįstu ją ir žinau, kad labiau atsidavusį ir skrupulingai pareigingą žmogų tiesiog sunku rasti. Aš kažkodėl manau, kad jeigu ji sako, kad kitos galimybės nebuvo, tai jos iš tiesų nebuvo. Kadangi ši mama yra gydytoja, tai jai linkiu nepasimauti ant tų pačių šakių - kai darai viską, ką gali ir daugiau negu gali, o tave paskui apkaltina ir apdrabsto purvais.

sutinku su jusu nuomone. pati pies 1.5 metu pas ja gimdziau ir gimdyciau dar karta.pati esu medike ir zinau kokiu buna situaciju ir gydytoju. uzjauciu mamyte, bet lygiai taip pat ir gydytoja, manau kad ir ji sunkiai isgyvena sia klaida ir manau kad tikrai dare viska kas imanoma.
Papildyta:
QUOTE(catherina @ 2008 02 21, 11:00)
mano tik silciausi ir geriausi prisiminimai apie ja thumbup.gif kazkas cia rase,kad ji pati neuzilgo taps mama bigsmile.gif tikrai?kaip saunu thumbup.gif

taip gydytoja irgi mama susilauke dukrytes
Atsakyti
Sveikos visos. Taigi skaitau šitą temą, ir negaliu patikėti kad visos tokios laimingos buvote gimdydamos pas Baužytę. O gal čia Baužytės giminaitės rašo, taip gražiai. Taigi mielosios, ir visos kurios norite gimdyti pas Baužyte, perskaitykite mano istoriją kaip aš gimdžiau pas Baužytę. nestuke.gif
Pastojau, nes laukiausi pirmagimio, ieškojau pačio geriausio daktaro, ir pažįstama man rekomendavo savo draugę Eglę Baužytę, . Kai lankiausi pas ją, nors prie širdies dėk kokia buvo maloni, gera, į viską žiūrėdavo juokais, maždaug per daug čia pergyveni. Ir rami išeidavau iš jos. Tariausi jog noriu gimdyti su epidūra.
Taigi artėjo gimdymas, kai prasidėjo sarėmiai, visą dieną jai neprisiskambinau, bet taip būdavo ir ankščiau, ji vis užsiėmusi,tai seminare. Na ką laukiau, galvojau taip ir nepagimdysiu pas ją teks gimdyti pas bet ką. Galiausiai prisiskambinau, su vyru nuvažiavome pas ją, patikrino, gimdos kaklelis buvo jau atsivėręs 4 cm. ji mane ramiai paleido namo. Neramu namie buvo. Paleisti neturėjo teisės nes bet kada galėjau pradėti gimdyti. Vakare vel su vyru grižome pas ją. pažiūrėjo ir sako: ar nori šiandien pagimdyti? aš sakau: Taip.
Na ka ji nuleido man vandenis ir prasidėjo dideli skausmai. Nebegalėjau kentėti, pradėjau maldauti kad padarytų epidūrą, o ji man sako: pagimdysi ir be epidūros. Jos taip ir nesulaukiau. Buvo žiauriai skaudu.
Gimė dukrytė. Viskas praėjo gerai, greitai pagimdžiau. Visą naktį nemiegojau laukiau ryto kada pamatysiu savo mažylę, atnešė sesutė vaikiuką, padėjo ir sako maitink. Baužytė nepasirodė visą dieną, kol jai pati nepaskambinau. Vaikelis visą dieną nieko nevalgė, neverkė,nejudėjo, gulėjo užsimerkęs. Išsigadau, pradėjau verkti, nežinojau kodėl vaikiukas nejuda, nevalgo tik miega ir miega. Mano tėvai pakėlė visą ligoninę ant kojų, kol galiausiai vaikui buvo atlikti kraujo tyrimai. Pagaliau pasirodė ir Baužytė, paklausiau kas mano vakui, kodėl niekas nieko nedaro, o ji išvadino mane durne, ir išėjo, visa susinervinusi. Jaučiausi visiškai palūžusi, po gimdymo buvau labai silpna. Naktį vaikas pradėjo verkti ir prašyti valgyti, matomai jis buvo prigirdytas gliukozės, kad neverktų ir ramiai miegotų. Susirinkome visus daiktus ir išvažiavome namo.
namie atsigavau. Baužytei mokejome 600 lt. Vyras gailėjosi jog sumokėjome jai, ji tikrai nebuvo verta. Po kelių dienų man prasidėjo mastitas, paskambinau jai paklausti ką man daryti temperatūra buvo 39. Išrašė kažkokius antibijotikus, vyras nupirko, gerai kad perskaičiau info lapeli, o ten kaip jūs galvojate parašyta, jog maitinančioms motinoms vaistą griežtai draudžiama vartoti, išsikviečiau greitąją, daktarė apako, kaip galėjo man skirti tokius vaistus. Gerai kad negeriau, nežinia kas būtų buvę mažylei.
Tokia istorija, kurios nenoriu atsiminti. Labai džiaugiuosi kad viskas praėjo laimingai ir mano Lukrecija auga. Vienintelė išsvajota.
Nenoriu nieko girdėti apie EGLĘ BAUŽYTĘ. Iš širdies viską papasakojau, ir nieko nera sumeluota, rinkitės atsargiai gydytoją.
Atsakyti
Kad dukrytę turi, tai man čia naujiena, nes kai pas ją lankiausi, tai buvo dar senmergė.
Papildyta:
Tyrimus veikeliui atliko, nes aš reikalavau, kadangi mažylė nieko nevalgė. Sesutė sako: tikriausiai reikės lašalines statyti. Tyrimai pasirodo buvo geri.
Aišku buvo tik tai, kad Baužytė žinojo kodėl vaikas miega, Jis tiesiog buvo prigirdytas gliukozės.
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2008 11 25, 14:51)
Kad dukrytę turi, tai man čia naujiena, nes kai pas ją lankiausi, tai buvo dar senmergė.
Papildyta:
Tyrimus veikeliui atliko, nes aš reikalavau, kadangi mažylė nieko nevalgė. Sesutė sako: tikriausiai reikės lašalines statyti. Tyrimai pasirodo buvo geri.
Aišku buvo tik tai, kad Baužytė žinojo kodėl vaikas miega, Jis tiesiog buvo prigirdytas gliukozės.

Kokia pagieža g.gif , o ką reiškia "senmergė"??? Jei pavardė ne - ienė tai senmergė?
Šiaip istorija nepasakanti nieko ypatingo: gimdymas normalus, kūdikis irgi (keista mama, nerimauja, kad miega ir valgo - vadinasi vaikui nieko netrūksta) biggrin.gif .
Šiaip nesupratau nieko ką gydytoja padarė ne taip g.gif
Atsakyti