Sveikos visos. Taigi skaitau šitą temą, ir negaliu patikėti kad visos tokios laimingos buvote gimdydamos pas Baužytę. O gal čia Baužytės giminaitės rašo, taip gražiai. Taigi mielosios, ir visos kurios norite gimdyti pas Baužyte, perskaitykite mano istoriją kaip aš gimdžiau pas Baužytę.
Pastojau, nes laukiausi pirmagimio, ieškojau pačio geriausio daktaro, ir pažįstama man rekomendavo savo draugę Eglę Baužytę, . Kai lankiausi pas ją, nors prie širdies dėk kokia buvo maloni, gera, į viską žiūrėdavo juokais, maždaug per daug čia pergyveni. Ir rami išeidavau iš jos. Tariausi jog noriu gimdyti su epidūra.
Taigi artėjo gimdymas, kai prasidėjo sarėmiai, visą dieną jai neprisiskambinau, bet taip būdavo ir ankščiau, ji vis užsiėmusi,tai seminare. Na ką laukiau, galvojau taip ir nepagimdysiu pas ją teks gimdyti pas bet ką. Galiausiai prisiskambinau, su vyru nuvažiavome pas ją, patikrino, gimdos kaklelis buvo jau atsivėręs 4 cm. ji mane ramiai paleido namo. Neramu namie buvo. Paleisti neturėjo teisės nes bet kada galėjau pradėti gimdyti. Vakare vel su vyru grižome pas ją. pažiūrėjo ir sako: ar nori šiandien pagimdyti? aš sakau: Taip.
Na ka ji nuleido man vandenis ir prasidėjo dideli skausmai. Nebegalėjau kentėti, pradėjau maldauti kad padarytų epidūrą, o ji man sako: pagimdysi ir be epidūros. Jos taip ir nesulaukiau. Buvo žiauriai skaudu.
Gimė dukrytė. Viskas praėjo gerai, greitai pagimdžiau. Visą naktį nemiegojau laukiau ryto kada pamatysiu savo mažylę, atnešė sesutė vaikiuką, padėjo ir sako maitink. Baužytė nepasirodė visą dieną, kol jai pati nepaskambinau. Vaikelis visą dieną nieko nevalgė, neverkė,nejudėjo, gulėjo užsimerkęs. Išsigadau, pradėjau verkti, nežinojau kodėl vaikiukas nejuda, nevalgo tik miega ir miega. Mano tėvai pakėlė visą ligoninę ant kojų, kol galiausiai vaikui buvo atlikti kraujo tyrimai. Pagaliau pasirodė ir Baužytė, paklausiau kas mano vakui, kodėl niekas nieko nedaro, o ji išvadino mane durne, ir išėjo, visa susinervinusi. Jaučiausi visiškai palūžusi, po gimdymo buvau labai silpna. Naktį vaikas pradėjo verkti ir prašyti valgyti, matomai jis buvo prigirdytas gliukozės, kad neverktų ir ramiai miegotų. Susirinkome visus daiktus ir išvažiavome namo.
namie atsigavau. Baužytei mokejome 600 lt. Vyras gailėjosi jog sumokėjome jai, ji tikrai nebuvo verta. Po kelių dienų man prasidėjo mastitas, paskambinau jai paklausti ką man daryti temperatūra buvo 39. Išrašė kažkokius antibijotikus, vyras nupirko, gerai kad perskaičiau info lapeli, o ten kaip jūs galvojate parašyta, jog maitinančioms motinoms vaistą griežtai draudžiama vartoti, išsikviečiau greitąją, daktarė apako, kaip galėjo man skirti tokius vaistus. Gerai kad negeriau, nežinia kas būtų buvę mažylei.
Tokia istorija, kurios nenoriu atsiminti. Labai džiaugiuosi kad viskas praėjo laimingai ir mano Lukrecija auga. Vienintelė išsvajota.
Nenoriu nieko girdėti apie EGLĘ BAUŽYTĘ. Iš širdies viską papasakojau, ir nieko nera sumeluota, rinkitės atsargiai gydytoją.