QUOTE(Chloe @ 2007 11 23, 20:49)
Gal gali išsamiau apie gimdymą po cezario? Kaip viskas vykom kokia buvo gydytojos pozicija ir veiksmai?
Nagi, gydytoja iš pat pirmo apsilankymo pasakė, kad bandysim gimdyti natūraliai. Nors aš buvau nusiteikusi, kad ir antras kartas bus Cezaris. Prasidėjus gimdymui, gydytoja apsidraudžiant leido man lašelinę su skysčiais, kad jei reikėtų skubiai operuoti, man jų nepritrūktų. Bet viskas ėjosi gana sklandžiai. Deja, niekaip negalėjau pati išstumti mažylio, tai teko panaudoti vakumą. Sūnus gimė dičkis: 3 kg 400 g.

Prasudėjus stūmimui gydytoja visada buvo šalia ir labai padėjo. Iki tol, per sarėmius vis užbėgdavo pasižiųrėti, kaip sekasi. Prie manęs buvo mano vyras.
Pagimdžius dar apie valandą visi trys (aš, vyras ir sūnus) prabuvome gimdymo palatoje: maitinau mažylį, kalbėjomės...
Žodžiu, gimdymu esu patenkinta. Viskas vyko palyginti greitai, pagimdžiau per 3 val nuo sąrėmių pradžios. O su pirmuoju sūnumi galavausi vos ne dvi su puse paros, iš kurių 12 val. ant gimdymo stalo. Ir vistiek neišgimdžiau.