Musu seimoje irgi buna "nekalbadieniu". Anksciau viso to iniciatorius buvo vyras ir jis su manimi galedavo nekalbeti diena ar dvi.
Bet as tai neistverdavau,tuoj pat aiskindavaus ir atsiprasydavau uz pykcius nors kartais ir jausdavaus teisi
. O va dabar galiu jau ir as nesikalbeti,tik kad jis dabar ilgai neistveria pirmas uzkalbina.
Eina laikas ir keiciasi santykiai seimoje,tikiuosi kad kuo tolyn tuo maziau bus tokiu dienu

sveikutes,as cia pirma karta,bet nepaskutini rasau.pas mus pirma karta nekalbadienis(vede 6 metai) ir kaip nekeista del nieko,bent man taip atrodo.o del buitiniu dalyku as jo paklausiu ko man reikia jis atsako ir viskas,tokia ir kalba.nekalbesiu kol neatsiprasys ar kaltes nepripazins...

Oiiii kaip būna ir pas mus ,,nekalbadienių" tada vaikštau kaip karvės šikna užsiraukusi
ir žodelio neištrauksi iš manęs.... Bet kaip vyras nervuojasi kad nekalbu, vaikšto iš paskos ir burba, kad aš sugedęs telikas, vaizdas yra o garso jokio..
bet ką padarysi, kai kartais susipykstam liepa užsičiaupt, tai aš kaip paklusni ir užsičiaupiu 3-4 dienoms
na bet praejus 3-4 dienoms aišku nusibosta tylėt tai po truputuką pradedu šnekėt... nors aišku čia ne sprendimų būdas , bet ką padarysi, kartais ir sveika patylėt, nes iš pykčio aš galiu labai daug prišnekėt ko veliau gailiuosi tai tylėjimas mano atveju geriausias variantas

o as kad ir labai noreciau, bet nelabai iseina, o jei ir iseina tai tik trumpam,nes kai zmogus kalbina ar ko klausia, gi netylesiu kaip ozka
bet va per viena is mano bandomuju nekalbadieniu, vyras buvo sugalvojes atsikersyt nevalgiadieniu, ale po pietu (kuriuos skaniai valgiau tik as ) susiprato, kad nuo sito tik jis ir jo pilvas kencia
daugiau sito nekartoja 
Papildyta:
pasidalinkl patirtim, kaip reikia istylet, jei klausia,ka parnest is parduotuves, ar padaryt arbatos, ar sumokesiu uz interneta........

Papildyta:
QUOTE(Jurgitele @ 2007 01 07, 14:39)
Oiiii kaip būna ir pas mus ,,nekalbadienių" tada vaikštau kaip karvės šikna užsiraukusi
ir žodelio neištrauksi iš manęs.... Bet kaip vyras nervuojasi kad nekalbu, vaikšto iš paskos ir burba, kad aš sugedęs telikas, vaizdas yra o garso jokio..
bet ką padarysi, kai kartais susipykstam liepa užsičiaupt, tai aš kaip paklusni ir užsičiaupiu 3-4 dienoms
na bet praejus 3-4 dienoms aišku nusibosta tylėt tai po truputuką pradedu šnekėt... nors aišku čia ne sprendimų būdas , bet ką padarysi, kartais ir sveika patylėt, nes iš pykčio aš galiu labai daug prišnekėt ko veliau gailiuosi tai tylėjimas mano atveju geriausias variantas 

pasidalinkl patirtim, kaip reikia istylet, jei klausia,ka parnest is parduotuves, ar padaryt arbatos, ar sumokesiu uz interneta........
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 07, 14:19)
o as kad ir labai noreciau, bet nelabai iseina, o jei ir iseina tai tik trumpam,nes kai zmogus kalbina ar ko klausia, gi netylesiu kaip ozka
bet va per viena is mano bandomuju nekalbadieniu, vyras buvo sugalvojes atsikersyt nevalgiadieniu, ale po pietu (kuriuos skaniai valgiau tik as ) susiprato, kad nuo sito tik jis ir jo pilvas kencia
daugiau sito nekartoja 
Papildyta:

Papildyta:
va va tada tomis dienomis buna ir iškrovos diena, bo aš gi nesneku, o jei nuperka mesos gabala tai pažiūro į jį ir padeda į šaldiklį, pats gamint nemoka, o aš irgi pamirštu kaip reikia, tai ir sėdi pusbadžiu, o vaikams aš pati nueinu į parde ir nuperku ko reik ir jiems pagaminu, aišku neslepiu maisto tai jei lieka nuo jų, tai ir vyrelis pavalgo.... o apie ineta pasnekam kai atgaunu kalbos dovana

QUOTE(Seksuali @ 2006 12 29, 00:52)
Mes su vyru jau 4 diena nesisnekam
as ant jo labai supykau ir jauciuosi teisi, o jis ant manes supyko ir irgi jauciasi teisus
Vaikstom vienas pro kita visas dienas ir nesisnekam
bet si karta nenusileisiu, jei jis manes neuzkalbins ir neatsiprasys, kad ir visa gyvenima nesnekesiu
Kaip pas jus ar buna nekalbadieniu? Ir kuris dazniausiai "uzkalbina"?

Vaikstom vienas pro kita visas dienas ir nesisnekam

Kaip pas jus ar buna nekalbadieniu? Ir kuris dazniausiai "uzkalbina"?
4 dienos?

pas mus buna nekalbavalanda ilgiausiai (dazniausiai as bunu jos iniciatore), bet vyrui medali duot reiketu uz tai, kad bando prakalbint ar prajuokint ir labai greit baigiasi tas mano nekalbejimas.

galiu ekalbeti valanda ilgiau neistveriu
cia reike pas jus kursus praiti. ir dar o ka vaikam sakot kodel nekalbat

buna tu nekalbadieniu... bet ilgiausiai pusdieni... po to jis pradeda ta problema spresti...
tai ir gaunasi kad pradedam kalbeti, na aisku as visada lieku kalciausia...

O pas mus dar nebuvo nekalbadienių, tpfiu, tpfiu, tpfiu.
Na kartais susiginčijame dėl kokio menkniekio, bet jau po kokių penkių minučių ar net greičiau susitaikom. Dažniausiai jis nusileidžia, nors ir kalta būnu aš. Bet aišku aš to nepripažįstu iki galo.

QUOTE(daržovytė @ 2006 12 29, 04:33)
man irgi taip buna, kad rodos galeciau ir visa amzinybe buti uzsiraukusiai ir nekalbeti ir jokiu budu pirmai nepulti kalbinti, bet esu matyt isskydele, nes jau po keliu val man norisi apsikabinti ir nebepykti.
Na del ko pykau greit pamirstu ir as

QUOTE(Raduga @ 2006 12 29, 08:47)
Man regis, jog nekalbadieniai tiesiog žudo jausmus, tačiau, deja, pati būnu jų iniciatorė...
As ir dazniausiai, o gal ir visada bunu nekalbadieniu iniciatore

QUOTE(išprotėjusi @ 2006 12 29, 13:37)
Pas mus tai isvis nenormaliai buna
Susipykstam-pradedam aiskintis, aiskinames-vel (dar labiau) susipykstam
O tada jau nesisnekam
Ot ir pabandyk ta pacia minuta viska issiaaiskint kad nori

Susipykstam-pradedam aiskintis, aiskinames-vel (dar labiau) susipykstam

O tada jau nesisnekam

Ot ir pabandyk ta pacia minuta viska issiaaiskint kad nori

Vava, pas mane visad taip, jei pradedam aiskintis tai tik dar blogiau buna

QUOTE(TetisG @ 2006 12 31, 09:07)
Primint nusikaltimą nuolat.... oi nežinau ar tai gerai (nepriklausomai nuo to ar tai rimta ar ne)
O ar nebijai, kad viskas gali atsisukti atvirkščiai po kurio laiko? Pradės tau priminti tavuosius priminimus.....

Zinau, kad negerai priminti kas preis metus buvo ar pries du

QUOTE(varnalesa @ 2007 01 06, 21:00)
sveikutes,as cia pirma karta,bet nepaskutini rasau.pas mus pirma karta nekalbadienis(vede 6 metai) ir kaip nekeista del nieko,bent man taip atrodo.o del buitiniu dalyku as jo paklausiu ko man reikia jis atsako ir viskas,tokia ir kalba.nekalbesiu kol neatsiprasys ar kaltes nepripazins...
Oooo cia tai jau rekordas manyciau