Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

naaaa...gyvenant kartu reiktų išmokti pasikalbėti be user posted image...juk kūrėt šeima, o be bokso lygą.... mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif vyrui pasakiau, kad būna tokie "nekalbadieniai" tai jis paklausė - o kas tai yra? lotuliukas.gif

jei pas mus "būtų nekalbadienis", tai mano vyras turbūt ir nepastebėtų, kad tai nekalbadienis doh.gif lotuliukas.gif
nesupranta, kam jis toks reikalingas? lotuliukas.gif

ir dar pridūrė, kad čia jsi galėtų nesikalbėt, o aš tai neištverčiau niekaip lotuliukas.gif

Atsakyti
Taip, budavo ir pas mus tokiu "nekalbadieniu", bet neilgai, nes neistverdavau, stengdavaus vel kalbetis, bet tuo paciu ir taikytis. Maniskis tai istvermingas, zinau, kad ji tikios dienos slegdavo, bet vis tiek tyledavo. Tokiom dienom negaudavau man priklausancio butuko i lupytes uz "bausme". Vat man tas tylejimas ir "baudimas" budavo labai sunkus, del to ir neiskesdavau ilgiau nei dvi dienas. Juk myli zmogu...
Atsakyti
Šitų dalykų iniciatorė būdavau aš,vyras visada kalbindavo,užkabinėdavo,taip norėdamas susitaikyti.Dabar tokių dalykų pas mus jau neliko.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 12 29, 23:28)
ir dar pridūrė, kad čia jsi galėtų nesikalbėt, o aš tai neištverčiau niekaip  lotuliukas.gif

pas mus dar tokio dalyko nebuvo 4u.gif bet bijau, kad jau kai bus, tai ilgam, nes jau kai nutiltume.... doh.gif net neįsivaizduoju, kuris primas prabiltų g.gif turbūt tas kuris kaltas
Atsakyti
Oi buvo laikai kai po savaite nekalbedavau. Vyras pykdavo nuo to baisiai, o baigdavosi tuo kad jis susirgdavo nekalbadieniu.
Metams begant mano nekalbadienis virto nekalbaminuciu. Jauciu jis dabar noretu kad tyleciau, o ne jam dienu dienas ta pati nusikaltima priminciau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2006 12 31, 03:02)
Oi buvo laikai kai po savaite nekalbedavau. Vyras pykdavo nuo to baisiai, o baigdavosi tuo kad jis susirgdavo nekalbadieniu.
Metams begant mano nekalbadienis virto nekalbaminuciu. Jauciu jis dabar noretu kad tyleciau, o ne jam dienu dienas ta pati nusikaltima priminciau. schmoll.gif

Primint nusikaltimą nuolat.... oi nežinau ar tai gerai (nepriklausomai nuo to ar tai rimta ar ne) smile.gif O ar nebijai, kad viskas gali atsisukti atvirkščiai po kurio laiko? Pradės tau priminti tavuosius priminimus..... g.gif

O nekalbadieniai kartais visai į naudą, svarbu kad per ilgai neužsitęstų smile.gif Tuomet yra laiko pergalvot priežastis, pamastyt.
O pradėt kalbėt nėra juk sunku, net jei ir iki atsiprašymo neprieinama...
Atsakyti
Labai noreciau nubausti kaika nekalbadieniu, bet deja, neistveriu niekaip, tuoj atsiranda buitiniu butinu dalyku, apie kuriuos tikrai turiu pasikalbeti ar bent prashnekti unsure.gif , o taip noretusi nekalbeti biski...deja, lakstingala negali neciulbeti verysad.gif
Atsakyti
Nebūna pas mus nekalbadienių - jei jau pykstamės, tai pykstamės garsiai biggrin.gif
Atsakyti
oi tie nekalbadieniai..... amzina tyla, bijau,kad ir pamirsciau irkalbet jei ne darbas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus būna nekalbadieniai ir vyras visada pirmas pradeda su manimi kalbėti.Vėliau kai nuoskaudos preina pasikalbam ir vyras sako kad jau geriau rėkčiau ant jo kaip laukinė,o ne taip tylėčiau,jam tai didžiausia bausmė.Jei reikėtų galėčiau ir kelis mėnesius nekalbėti,pyktis praeina greitai,bet principai neleidžia.Tik nepulkit pamokslaut ,kad taip negalima aš ir pati žinau kad ožka,tiksliau avinas(čia pagal horoskopą)ir ne tik
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2007 01 05, 20:20)
Pas mus būna nekalbadieniai ir vyras visada pirmas pradeda su manimi kalbėti.Vėliau kai nuoskaudos preina pasikalbam ir vyras sako kad jau geriau rėkčiau ant jo kaip  laukinė,o ne taip tylėčiau,jam tai didžiausia bausmė.Jei reikėtų galėčiau ir kelis mėnesius nekalbėti,pyktis praeina greitai,bet principai neleidžia.Tik nepulkit pamokslaut ,kad taip negalima aš ir pati žinau kad ožka,tiksliau avinas(čia pagal horoskopą)ir ne tik

tik pritariu tau 4u.gif
Atsakyti