Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinės žuvytės

QUOTE(Aira2 @ 2015 01 05, 23:21)
Sveika,manau su  2 auksinukėm akvariumas tikrai atrodo tuščiai.Tikrai galite įleisti teleskopą.Jis (asmeniškai man) gražus,akys didelės,įdomios  4u.gif  .Pasiteiraukite apie juos parduotuvėse,jų kaina tokia pat kaip ir auksinių.Daugiau ką pasiūlyti nelabai galiu,nes apie akvariumo dalykus dar tikrai ne viską žinau    bigsmile.gif  .

Niu niu niu... Kai nepatyres akvariumistas patarineja nepatyrusias yra blogai. Teleskopas yra ta pati "auksine zuvele". Tas pats, kas sukisti 3 auksines. Toks pats parsiukas.

Nesvarbu tusciai ar netusciai atrodo wink.gif ....

Mano 25 l akvariume gyvena 1 gupija (viena!!!!) ir 2 ampuliarijos (sraiges). Dar gausiu is arvydo krevetuku drinks_cheers.gif . IR TIKRAI NERA TUSCIAS. Ir tikrai ner per mazai gyvasties. Man be galo smagu zinoti, kad tas mano vienas mini zuveliokas jauciasi l. gerai (tai byloja paryskejusios spalvos, paauge ir atsigave pelekai, judrumas).

Ismokim gerbti ir zuviukus,jei jau laikom, tai komfortiskai ax.gif Toks mano poziuris. O jei norit laikyti auksines joms netinkamam litraze... Turbut neverta itikineti . Tiesiog joms nebus gerai, kad ir ka galvotumet.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 17, 14:38)
Niu niu niu... Kai nepatyres akvariumistas patarineja nepatyrusias yra blogai. Teleskopas yra ta pati "auksine zuvele". Tas pats, kas sukisti 3 auksines. Toks pats parsiukas.

Nesvarbu tusciai ar netusciai atrodo wink.gif ....

Mano 25 l akvariume gyvena 1 gupija (viena!!!!) ir 2 ampuliarijos (sraiges). Dar gausiu is arvydo krevetuku  drinks_cheers.gif . IR TIKRAI NERA TUSCIAS. Ir tikrai ner per mazai gyvasties. Man be galo smagu zinoti, kad tas mano vienas mini zuveliokas jauciasi l. gerai (tai byloja paryskejusios spalvos, paauge ir atsigave pelekai, judrumas).

Ismokim gerbti ir zuviukus,jei jau laikom, tai komfortiskai  ax.gif  Toks mano poziuris. O jei norit laikyti auksines joms netinkamam litraze... Turbut neverta itikineti . Tiesiog joms nebus gerai, kad ir ka galvotumet.

Pala pala,norit pasakyt joms nebus gerai 150 l akvariume?Tai vasarį jos jau bus tenai perkeltos mirksiukas.gif .Tikrai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 17, 21:52)
Pala pala,norit pasakyt joms nebus gerai 150 l akvariume?Tai vasarį jos jau bus tenai perkeltos    mirksiukas.gif .Tikrai      4u.gif  .

Aira2,

Pirma- kvykos posto esmė buvo- nepatarinėk kitiems dalykuose, kur pati esi šviežutėlė naujokėlė. Dviem auksinėm gintės turimame akvariume- yra p[akankamai gerai ir kišti ten dar teleskopą ( tą pačią auksinę tik su nenormaliai didelėmis akimis) tikrai neverta.

O tavo žuvelei, ar žuvelėms bus geiai ar nebus 150litrų akvariume priklausys nuo daug ko- pradedant- kas jį ir kiek prižiūrės, baigiant kokias ir kiek žuvyčių ten gyvens.
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 17, 20:52)
Pala pala,norit pasakyt joms nebus gerai 150 l akvariume?Tai vasarį jos jau bus tenai perkeltos    mirksiukas.gif .Tikrai      4u.gif  .

Jei bus 150 ltr. akvariume, tai viskas gerai. Esu dideliame ir daugiau laikiusi (jautėsi manau puikiai,nes daug kartų neršė)ir net su augalais. Aišku didesniais ir stambesniais, kad nenugraužtų lengvai ir įsisiutusios neišguldytų. Dar ričijos paviršiuje plūduriavo, tai užkąsdavo vietoj salotų ir kitų augalų nelietė. Vaizdelis buvo panašiai toks:

user posted imageuser posted image

Jei kada auksinukes laikyčiau, tai tik augaliniam akvariume.

Atsakyti
Labai gražus Jūsų akvariumas 4u.gif wub.gif .Jei patariat augalinį,bus augalinis bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 01 17, 21:34)
Jei bus 150 ltr. akvariume, tai viskas gerai. Esu dideliame ir daugiau laikiusi (jautėsi manau puikiai,nes daug kartų neršė)ir net su augalais. Aišku didesniais ir stambesniais, kad nenugraužtų lengvai ir įsisiutusios neišguldytų. Dar ričijos paviršiuje plūduriavo, tai užkąsdavo vietoj salotų ir kitų augalų nelietė. Vaizdelis buvo panašiai toks:

user posted imageuser posted image

Jei kada auksinukes laikyčiau, tai tik augaliniam akvariume.

Gražus akvariumas smile.gif
Atsakyti
Įdėti vaizdeliai iš interneto platybių, bet ne mano akvariumas. Rašiau, kad atrodė panašiai taip su augalais. Tik gal suaugę pas mane buvo tankiau.
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 17, 22:52)

Jau buvo paaiskinta kito nario, kodel taip rasiau wink.gif 150 l yra daug, pakankamai kaip ir. Tik del patarinejimu buvo pastaba. Nes matau nauja dar esi ax.gif akvariumininkystej smile.gif Todel gal nereiktu patarti (ziniu bagazas sioj srity gali buti klaidinantis kitus). Ir pagal mano mastysena 150 l ir dvi auksines pats tas. Plius ileisciau kokiu samuku (bet cia tik as. Kiti daro kaip nori. Kas nori ir kam gerai, ausines augina ir 10 l akvariumukyje).

QUOTE(evora @ 2015 01 17, 23:34)
Jei bus 150 ltr. akvariume, tai viskas gerai. Esu dideliame ir daugiau laikiusi (jautėsi manau puikiai,nes daug kartų neršė)ir net su augalais. Aišku didesniais ir stambesniais, kad nenugraužtų lengvai ir įsisiutusios neišguldytų. Dar ričijos paviršiuje plūduriavo, tai užkąsdavo vietoj salotų ir kitų augalų nelietė.

Visa esme turbut ta, kas laiko, kaip laiko , koks ziniu bagazas, kokia patirtis ir pan. smile.gif
Atsakyti
150 l akvariume laikysiu kelias KOI ,kelias auksines ir dar šamukų 4u.gif .Vietos į valias thumbup.gif ,ir jei dar bus vietos įleisiu molinezija.Man rods ji šaltą vandenį mėgsta (o gal ir ne) smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira2: 18 sausio 2015 - 18:52
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 18, 19:39)
150 l akvariume laikysiu kelias KOI ,kelias auksines ir dar šamukų  4u.gif  .Vietos į valias      thumbup.gif  ,ir jei dar bus vietos įleisiu molinezija.Man rods ji šaltą vandenį mėgsta (o gal ir ne)    smile.gif  .

KOI tai turi omeny karpius? Jei jie normalus, neuztraukti, tai jiem baseino/tvenkinio reik, o ne varganu 150Ltr...auksines tvarkoj, ju galima ir kelias, kaip Evora pvz idejo.
Molinezijai reik silumos.
Atsakyti
Turėjau omeny dekoratyvinius KOI karpius 4u.gif .
Atsakyti
Sveiki,dziaugiuosi kad radau tokia temute.Turime ir mes keturis kiauliukus.Bjauriausias dalykas mano aqwe kad jis ir augalai pasidengia juodu pelesiu.Zuveliokai laikas nuo laiko stipineja bet pragyvena apie du metus isauga i grazias zuvis su graziom uodegom ir kazkodel pastimpa.Seriu pagrinde saldytu maistu.1/4 vandens keiciam kas 10 dienu mazdaug.Nenoriu kad stiptu grazus labai.
Atsakyti