QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 11, 21:23)
sutinku, kad Gilet geriausia
MB kadaise padvonajo epiliatorių nes kliedėjau, tai dulka kampely... nes kaip nuo vaško, taip ir nuo jo visi iki vieno tie padlos plaukai įaugdavo po oda
o tada jau tik odą gramdyt
dar depiliacinės putos neblogai, ale brangios rupūžės
tai dabar svajosiu apie tą elektrinę ar lazerinę depiliaciją
nu šiaip nėra jau baisiai pas mane, ant veido visai nėr, tik biški aplink spenelius ir keli po bamba, pamenu, Kazanavičius net klausė, ar išsipešiojau, kai tuo tarpu aš tyčia auginau prieš eidama
niu aišku šlaunys iš vidaus ir užpakalio tai košmaras
na kam idomu, tai tas elektro depiliacijas pradejau darytis dar mokykloj, kokioj desintoj klasej gal, labai ilgai reiketjo darytis proceduras ir beda ta, kad tikrai skausmingos. viena karta apejus visa kojyte plauku sumazedavo mazdaug puse, paskui ta puse dar perpuse ir taip toliau. dabar tai laiminga, kad iki keliu kojytes kaip vaskines, reeetkarciais vienas kitas plaukelis isauga, tai apziuriu ir pincetuku istraukiu, tik auksciau reik pasitvarkyt. ja darydavo dar senoviniam kosmetikos kabinete valstybiniam, ir dabar tebedaro. gal dar galima rasti. o dabar tai as ieskau tokio aparaciuko pinceciuko, su kuriuo suimi plaukeli, paleidi srove kazkaip tai ir per plauka nueina iki svogunelio, ji sudegina ir istrauki plaukeli. girdejau, kad neskauda visai, kazkada maciau pardavinejant per TV shop kazkoki, reiks po ineta panarsyti.
dariausi bene 8 proceduras lazeriu. nerealus pinigai, bet naudos mazoka. kai pasidarai, tai labi fainiai, po dvieju savaiciu mazdaug plaukeliai rtiesiog iskrenta, bet paskui atauga. po mano tiek proceduru yra gal sieeek tieeek retesni, nes policistukems jie ne taip veikia, hormonai vis tiek padaro savo, bet bent jau bikini sriti ir kojytes skusti galiu, bent jau neberia. kiek elektrodepiliacija dabar kainuoja sunku pasakyt... senai tai uz puse valandos 15 litu mokedavau, ir tada buvo kosminiai pinigai. visalaik galvojau, kad baisiausia bus su vyru atsidurt, kokia geda, bet kazkaip pavyko apgaut, mat
nekenciu policistiniu uz ta problema: kojos rankos dar norma aciu dievui, aplinks spenelius, ant sikniuko irgi yra
pravalas ir tiek
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 22:17)
Na pas mane irgi šiek tiek padidėjęs plaukuotumas, bet imu gilet ir nebera jo
O pas mane toks klausimukas, prisiskaičiau, kad policistinės gali būti paveldimos?
, kažkaip LT vaikščiojau reguliariai pas gyd. ir tipo viskas gerai, o va čia iš karto nustatė
, aš dar nelabai gaudausi
Papildyta:
oh net palengvėjo ir šypsena iš karto, ačiū už padrąsinimą
pas mano mamyte irgi policistines. nieko nedare ir as atsiradau po keturiu metu, o brolis po devyniu
melsiuos, kad jei turesiu dukryte, kad nepaveldetu viso to plaukuoto malonumo