Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 18:46)
jo, ta beda nekokia, o ka bandei daryti? elektro depiliacija bandei?
senovinis budas, kai smeigia adatele ir paleidzia elektra,  kuri sunaikina svoguneli plauko?
As taip visas blauzdas susitvarkiau, dabar kaip vaskines.
bet tas buvo senai ir reikalavo nerealios kantrybes ir laiko. jei reiktu pakartot, tai ne uz ka... blink.gif

kiek laiko uztruko ir kur dareisi? kiek kainavo? labai mane sudominai. ar daro toki dalyka smakro ir usiuku plaukuciams pasalinti? as savo smakra ir usiukus nuvaskuosu, taip ilgiau neatauga... ne tiek ten daug bet kompleksuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 16:33)
o kaip kovojat?
pas mane tai visai situacija tragiska, blauzdas tai issinaikinau dar senai, su elektro depiliatorium, bet liaskos ir tos grazios... nafik. biggrin.gif
rauk negaliu, iauga, lazeriu bandziau, naudos minimumas.
kas belieka:
Gilet!- geriau mergos neraaaaas.. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif sutinku, kad Gilet geriausia biggrin.gif MB kadaise padvonajo epiliatorių nes kliedėjau, tai dulka kampely... nes kaip nuo vaško, taip ir nuo jo visi iki vieno tie padlos plaukai įaugdavo po oda blink.gif o tada jau tik odą gramdyt doh.gif dar depiliacinės putos neblogai, ale brangios rupūžės unsure.gif tai dabar svajosiu apie tą elektrinę ar lazerinę depiliaciją rolleyes.gif

QUOTE(Chiara @ 2007 01 11, 16:37)
Na, kaip tai nepastebejau tu problemu, nebent kasas Varvaros smile.gif

nu šiaip nėra jau baisiai pas mane, ant veido visai nėr, tik biški aplink spenelius ir keli po bamba, pamenu, Kazanavičius net klausė, ar išsipešiojau, kai tuo tarpu aš tyčia auginau prieš eidama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niu aišku šlaunys iš vidaus ir užpakalio tai košmaras blink.gif

QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 16:46)
cha! nesimato... net anticeliulitini masaza baisu eit daryt, nes jei kelios dienos, baisu masaziste subraizyti. biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 15:08)
Klausykit, o kas nors turit bedu su policistukems budingu padidejusiu plaukuotumu?

aš maniau kadangi esu tamsiaplaukė tai normalu, kad taip jau turi būti, kol nesužinojau kad esu policistukė, ant pilvo plaukučiai tamsesni yra, bet ne taip tragiškai atrodo, bet visvien man nepatinka doh.gif

Sorry norėčiau paklausti Vilniečių, gal kuri darėt laparaskopiją pas Vildaitę ? gavau siuntimą pas tą gydytoją, bet niekur info apie ją nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 11:09)
Sveikutes 4u.gif  ar priimsit i savo buri ax.gif
Vakar suzinojau, kad pas mane irgi ta pati problema verysad.gif , kita savaitele tiklsia diagnoze pasakys, tai vakar kai internete pasiskaiciau tai asarytes riedejo, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif

neverk, nesinervuok mirksiukas.gif tai tikrai labai daznai issprendziama problema ir viena is lengviausiai koreguojamu is vadinamu nevaisingumo problemu mirksiukas.gif pamenu, kai cia pirma syki uzsukau -tai dabar turbut 90 proc jau mamytes thumbup.gif -jei nedaugiau blush2.gif

Atsakyti
Na pas mane irgi šiek tiek padidėjęs plaukuotumas, bet imu gilet ir nebera jo lotuliukas.gif
O pas mane toks klausimukas, prisiskaičiau, kad policistinės gali būti paveldimos? g.gif, kažkaip LT vaikščiojau reguliariai pas gyd. ir tipo viskas gerai, o va čia iš karto nustatė g.gif , aš dar nelabai gaudausi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2007 01 11, 21:11)
neverk, nesinervuok mirksiukas.gif tai tikrai labai daznai issprendziama problema ir viena is lengviausiai koreguojamu is vadinamu nevaisingumo problemu mirksiukas.gif pamenu, kai cia pirma syki uzsukau -tai dabar turbut 90 proc jau mamytes thumbup.gif  -jei nedaugiau blush2.gif

oh net palengvėjo ir šypsena iš karto, ačiū už padrąsinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 11, 21:23)
drinks_cheers.gif  sutinku, kad Gilet geriausia  biggrin.gif  MB kadaise padvonajo epiliatorių nes kliedėjau, tai dulka kampely... nes kaip nuo vaško, taip ir nuo jo visi iki vieno tie padlos plaukai įaugdavo po oda  blink.gif  o tada jau tik odą gramdyt  doh.gif  dar depiliacinės putos neblogai, ale brangios rupūžės  unsure.gif  tai dabar svajosiu apie tą elektrinę ar lazerinę depiliaciją  rolleyes.gif
nu šiaip nėra jau baisiai pas mane, ant veido visai nėr, tik biški aplink spenelius ir keli po bamba, pamenu, Kazanavičius net klausė, ar išsipešiojau, kai tuo tarpu aš tyčia auginau prieš eidama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
niu aišku šlaunys iš vidaus ir užpakalio tai košmaras  blink.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif

na kam idomu, tai tas elektro depiliacijas pradejau darytis dar mokykloj, kokioj desintoj klasej gal, labai ilgai reiketjo darytis proceduras ir beda ta, kad tikrai skausmingos. viena karta apejus visa kojyte plauku sumazedavo mazdaug puse, paskui ta puse dar perpuse ir taip toliau. dabar tai laiminga, kad iki keliu kojytes kaip vaskines, reeetkarciais vienas kitas plaukelis isauga, tai apziuriu ir pincetuku istraukiu, tik auksciau reik pasitvarkyt. ja darydavo dar senoviniam kosmetikos kabinete valstybiniam, ir dabar tebedaro. gal dar galima rasti. o dabar tai as ieskau tokio aparaciuko pinceciuko, su kuriuo suimi plaukeli, paleidi srove kazkaip tai ir per plauka nueina iki svogunelio, ji sudegina ir istrauki plaukeli. girdejau, kad neskauda visai, kazkada maciau pardavinejant per TV shop kazkoki, reiks po ineta panarsyti.
dariausi bene 8 proceduras lazeriu. nerealus pinigai, bet naudos mazoka. kai pasidarai, tai labi fainiai, po dvieju savaiciu mazdaug plaukeliai rtiesiog iskrenta, bet paskui atauga. po mano tiek proceduru yra gal sieeek tieeek retesni, nes policistukems jie ne taip veikia, hormonai vis tiek padaro savo, bet bent jau bikini sriti ir kojytes skusti galiu, bent jau neberia. kiek elektrodepiliacija dabar kainuoja sunku pasakyt... senai tai uz puse valandos 15 litu mokedavau, ir tada buvo kosminiai pinigai. visalaik galvojau, kad baisiausia bus su vyru atsidurt, kokia geda, bet kazkaip pavyko apgaut, mat lotuliukas.gif
nekenciu policistiniu uz ta problema: kojos rankos dar norma aciu dievui, aplinks spenelius, ant sikniuko irgi yra ax.gif
doh.gif blink.gif
pravalas ir tiek rolleyes.gif
Papildyta:
blink.gif
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 22:17)
Na pas mane irgi šiek tiek padidėjęs plaukuotumas, bet imu gilet ir nebera jo lotuliukas.gif
O pas mane toks klausimukas, prisiskaičiau, kad policistinės gali būti paveldimos? g.gif, kažkaip LT vaikščiojau reguliariai pas gyd. ir tipo viskas gerai, o va čia iš karto nustatė g.gif , aš dar nelabai gaudausi  blush2.gif
Papildyta:

oh net palengvėjo ir šypsena iš karto, ačiū už padrąsinimą biggrin.gif

pas mano mamyte irgi policistines. nieko nedare ir as atsiradau po keturiu metu, o brolis po devyniu smile.gif melsiuos, kad jei turesiu dukryte, kad nepaveldetu viso to plaukuoto malonumo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 21:17)
O pas mane toks klausimukas, prisiskaičiau, kad policistinės gali būti paveldimos?

na man ginė pasakė, kad paveldėjau tai g.gif , bet mano mamytei mane per pirma planavimo ciklą pavyko suplanuoti ax.gif , o brolis išvis netyčiukas buvo ax.gif
Atsakyti
Ui merginos plaukiukai man dar netokia baisi problema. Pas mane ju nedaug ir gana sviesus, bet tik labai greitai auga ir reikia daznai epiliuoti su epiliatorium. O juk skauda ir kartais tiesiog ilgai nesugebu prisiversti. Bet va didele problema turiu del spuogeliu. Nesvarbu ka benaudociau ju vis tiek pilna. O jau pinigeliu visokioms priemonems isleista ohmy.gif Vasara paskaiciavau, kad turiu gydomosios kosmetikos turiu uz beveik 500 euru....
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 23:17)
kažkaip LT vaikščiojau reguliariai pas gyd. ir tipo viskas gerai, o va čia iš karto nustatė g.gif , aš dar nelabai gaudausi  blush2.gif

man lygiai tas pats... LT gyd. sake palauk, menesines susitvarkys, daznai taip moterims buna.... siaubas kokia as pika ant LT gines, jei butu istyrus mane normaliai, kitaip savo maziaus gaudyma butume planave... cia man is kart pasake, jog policistinuke.

Papildyta:
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 12, 00:54)
Ui merginos plaukiukai man dar netokia baisi problema. Pas mane ju nedaug ir gana sviesus, bet tik labai greitai auga ir reikia daznai epiliuoti su epiliatorium. O juk skauda ir kartais tiesiog ilgai nesugebu prisiversti. Bet va didele problema turiu del spuogeliu. Nesvarbu ka benaudociau ju vis tiek pilna. O jau pinigeliu visokioms priemonems isleista ohmy.gif Vasara paskaiciavau, kad turiu gydomosios kosmetikos turiu uz beveik 500 euru....

Zoulikha, galetume gydomosios kosmetikos parduotuve atidaryti smile.gif... pas mane ir spintele pilna visokiausiu priemoniu ir niekas nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 11, 23:54)

man jų nebuvo daug, bet kai pradėjau vartoti Diane35 jų nebeliko visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 21:23)
o dabar tai as ieskau tokio aparaciuko pinceciuko, su kuriuo suimi plaukeli, paleidi srove kazkaip tai ir per plauka nueina iki svogunelio, ji sudegina ir istrauki plaukeli. girdejau, kad neskauda visai, kazkada maciau pardavinejant per TV shop kazkoki, reiks po ineta panarsyti.

nekenciu policistiniu uz ta problema: kojos rankos dar norma aciu dievui, aplinks spenelius, ant sikniuko irgi yra ax.gif
doh.gif  blink.gif

tą daikčiuką mačiau select kataloge, kur pašto dėžutėsna mėto.
O ant užpakalio aš irgi kaip diedas blink.gif labiausiai nekenčiu pliažo blink.gif

QUOTE(Tidibee @ 2007 01 11, 23:46)
Zoulikha, galetume gydomosios kosmetikos parduotuve atidaryti smile.gif... pas mane ir spintele pilna  visokiausiu priemoniu ir niekas nepadeda... verysad.gif

manau, jungiuos į jūsų biznį lotuliukas.gif man irgi su spuogais didžiausia problema doh.gif niekas absoliučiai nepadeda. dar geriant thybon ir dexamed buvo nieko, ale kai dabar mečiau, nes nuo dexametasono parėjo imunitetas, o vien thyboną gert nemačiau prasmės, tai išbėrė visą veidą, krūtinę ir nugarą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 11, 23:17)
tą daikčiuką mačiau select kataloge, kur pašto dėžutėsna mėto.
O ant užpakalio aš irgi kaip diedas  blink.gif  labiausiai nekenčiu pliažo  blink.gif
manau, jungiuos į jūsų biznį  lotuliukas.gif  man irgi su spuogais didžiausia problema  doh.gif  niekas absoliučiai nepadeda. dar geriant thybon ir dexamed buvo nieko, ale kai dabar mečiau, nes nuo dexametasono parėjo imunitetas, o vien thyboną gert nemačiau prasmės, tai išbėrė visą veidą, krūtinę ir nugarą  blink.gif

Mano baisiausia nugara nes pati nepasiekiu istepti kokiu kremuku ar nuprausti su prausikliu. O siaip tai is naudotu labiausiai veikia Gatineau priemones bei Dalacin T tepaliukas.
Kiek esu skaiciusi Daine 35 yra viena is geriausiu KT policistukems. Deja nuo Diane mano svoris labai labai padidejo. Ir is vis nors KT turetu spuogeliu ir plaukuotuma problema siek tiek isspresti deja man ne viena is naudotu nepadejo schmoll.gif
Atsakyti