QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 12:09)
Sveikutes
ar priimsit i savo buri
Vakar suzinojau, kad pas mane irgi ta pati problema
, kita savaitele tiklsia diagnoze pasakys, tai vakar kai internete pasiskaiciau tai asarytes riedejo, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai
Sveikute, mielai prasom, bet tikimes, kad ilgai uzsibuti neteks
kaip ir mums visoms
tikrai ne pati baisiausia diagnoze tos policistines, kaip matome, galima jas iveikti
jauskis drasiai, klausk, jei zinosim daugiau, papasakosim
Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2007 01 11, 11:58)
man pastoviai budavo menesi po mmm ir prasideda pastovus nugaros ksuamsai ir pilvo
ir taip iki kitu mmm, kurios budavo po menesio, taip ir kankindavausi apie menesi, budavo grizti vakare is po darbo ir vartais skausmauose net zliumbi ir niekas nieko neglejo patarti ka daryti
ir man kaip kada, kai mmm pasirodydavo gal karta per metus, tai bydavo, kad menesi pries pradeda strenas mausti, kartais pilva, kartais nesuprasi kuriuo momentu- krutine atomine...
si karta po laparoskopijos man kazkaip vel kitaip, pagal paskaiciavimus po O kai pradejo krutine skaudeti, taip jau antra savaite, nuolat jautri, net skausminga buna.. taip nelaukiu tu menesiniu... taip dziaugciaus, jei tie atominiai papukai nestuminiai...
bet kazkaip jausmas toks, kad tikrai ateis mmm. nereikia saves apgaudineti ir gyventi nuolatiniam galvojime O GAL?
uzknisa nusivilti
Papildyta:
Klausykit, o kas nors turit bedu su policistukems budingu padidejusiu plaukuotumu?
2012 03 07 GP, 300 cc anatominiai, vidutinio profilio, projekcija 4,7, bazė 11,6. Iš 75 A į 75C.