Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 23:49)
tai kad man visa progresija ir prasidėjo ėmus gydytis.. t.y. gert Kazanavičiaus stebuklus ir stimuliuotis...  blink.gif

as tik pora stimuliaciju turejau - ale irgi neskaudedavo -na nieko neiprasto ax.gif tik viena syki tai jauciau, kad folikulai auga ax.gif
Atsakyti
man pastoviai budavo menesi po mmm ir prasideda pastovus nugaros ksuamsai ir pilvo doh.gif ir taip iki kitu mmm, kurios budavo po menesio, taip ir kankindavausi apie menesi, budavo grizti vakare is po darbo ir vartais skausmauose net zliumbi ir niekas nieko neglejo patarti ka daryti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ar priimsit i savo buri ax.gif
Vakar suzinojau, kad pas mane irgi ta pati problema verysad.gif , kita savaitele tiklsia diagnoze pasakys, tai vakar kai internete pasiskaiciau tai asarytes riedejo, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 11, 12:09)
Sveikutes 4u.gif  ar priimsit i savo buri ax.gif
Vakar suzinojau, kad pas mane irgi ta pati problema verysad.gif , kita savaitele tiklsia diagnoze pasakys, tai vakar kai internete pasiskaiciau tai asarytes riedejo, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif

Sveikute, mielai prasom, bet tikimes, kad ilgai uzsibuti neteks 4u.gif kaip ir mums visoms smile.gif
tikrai ne pati baisiausia diagnoze tos policistines, kaip matome, galima jas iveikti smile.gif
jauskis drasiai, klausk, jei zinosim daugiau, papasakosim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2007 01 11, 11:58)
man pastoviai budavo menesi po mmm ir prasideda pastovus nugaros ksuamsai ir pilvo  doh.gif ir taip iki kitu mmm, kurios budavo po menesio, taip ir kankindavausi apie menesi, budavo grizti vakare is po darbo ir vartais skausmauose net zliumbi ir niekas nieko neglejo patarti ka daryti  doh.gif

ir man kaip kada, kai mmm pasirodydavo gal karta per metus, tai bydavo, kad menesi pries pradeda strenas mausti, kartais pilva, kartais nesuprasi kuriuo momentu- krutine atomine...
si karta po laparoskopijos man kazkaip vel kitaip, pagal paskaiciavimus po O kai pradejo krutine skaudeti, taip jau antra savaite, nuolat jautri, net skausminga buna.. taip nelaukiu tu menesiniu... taip dziaugciaus, jei tie atominiai papukai nestuminiai... ax.gif
bet kazkaip jausmas toks, kad tikrai ateis mmm. nereikia saves apgaudineti ir gyventi nuolatiniam galvojime O GAL?
uzknisa nusivilti smile.gif
Papildyta:
Klausykit, o kas nors turit bedu su policistukems budingu padidejusiu plaukuotumu?

Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 15:08)
Klausykit, o kas nors turit bedu su policistukems budingu padidejusiu plaukuotumu?

tai ne galvoji... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 11, 16:43)
tai ne galvoji...  huh.gif

o kaip kovojat?
pas mane tai visai situacija tragiska, blauzdas tai issinaikinau dar senai, su elektro depiliatorium, bet liaskos ir tos grazios... nafik. biggrin.gif
rauk negaliu, iauga, lazeriu bandziau, naudos minimumas.
kas belieka:
Gilet!- geriau mergos neraaaaas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 15:08)

deja taip ir as turiu, labai dideli kompleksas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 11, 15:43)
tai ne galvoji...  huh.gif

Na, kaip tai nepastebejau tu problemu, nebent kasas Varvaros smile.gif
Godulia, tu is Kauno? Duociau drauges tel., ji depiliacijas daro pakankamai pigiai, turi savo salona, tai per ilgesni laika apmazeja tas plaukuotumas pastoviai depiliuojant.
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 16:33)
o kaip kovojat?
pas mane tai visai situacija tragiska, blauzdas tai issinaikinau dar senai, su elektro depiliatorium, bet liaskos ir tos grazios... nafik. biggrin.gif
rauk negaliu, iauga, lazeriu bandziau, naudos minimumas.
kas belieka:
Gilet!- geriau mergos neraaaaas.. lotuliukas.gif

kazkaip man ant koju tai visai normalei, bet deja pas mane ant veido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 01 11, 17:37)
Na, kaip tai nepastebejau tu problemu, nebent kasas Varvaros smile.gif
Godulia, tu is Kauno? Duociau drauges tel., ji depiliacijas daro pakankamai pigiai, turi savo salona, tai per ilgesni laika apmazeja tas plaukuotumas pastoviai depiliuojant.

Pas mane ir kasos Varvaros, ir kai dave dievas, tai ir dribtelejo.. kojos OHOHO! paauglystes kompleksas, visi prie juros, o as namo zliumbti. ir rankas depiliuoju,
ir... net baisu pasidare, o tai galvosit paskui, kad su bezdzione snekat lotuliukas.gif
ziurek ir pasmakrej viena kita tenka rasti g.gif
kai gydytojos klausiau, ka daryt, kad taip, tai sako, suprasi cia jus, visos viska nusidepiliavusios, tai ir problemos nebesimato smile.gif
cha! nesimato... net anticeliulitini masaza baisu eit daryt, nes jei kelios dienos, baisu masaziste subraizyti. biggrin.gif
Papildyta:
Klaipediete as...
Aciu Chiara!
Papildyta:
QUOTE(lilan @ 2007 01 11, 17:37)
kazkaip man ant koju tai visai normalei, bet deja pas mane ant veido  verysad.gif

jo, ta beda nekokia, o ka bandei daryti? elektro depiliacija bandei?
senovinis budas, kai smeigia adatele ir paleidzia elektra, kuri sunaikina svoguneli plauko?
As taip visas blauzdas susitvarkiau, dabar kaip vaskines.
bet tas buvo senai ir reikalavo nerealios kantrybes ir laiko. jei reiktu pakartot, tai ne uz ka... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 11, 16:46)
jo, ta beda nekokia, o ka bandei daryti? elektro depiliacija bandei?
senovinis budas, kai smeigia adatele ir paleidzia elektra,  kuri sunaikina svoguneli plauko?
As taip visas blauzdas susitvarkiau, dabar kaip vaskines.
bet tas buvo senai ir reikalavo nerealios kantrybes ir laiko. jei reiktu pakartot, tai ne uz ka... blink.gif

ne elektro depiliacijos nebandziu, vis noriu prisiversti nueiti pas kosmetologes , gal ka patartu, bet geda verysad.gif as naudoju depiliacini krema veidui ir pesiojimas pincetu, skauda...... bet ka darysi verysad.gif
o tai kur galeciau nueiti ta elektro depiliacija atlikt???

Papildyta:
na jauciu is mano pasakojimo gal supratot, kad pas mane kaip pas vyrus, na ne... tiek dar nera biggrin.gif yra matomi tamsesni plaukelei, bet vistiek man didelis kompleksas..... sad.gif
kas ta problemele turit ar galit patarti kaip atsikratyti, gal neiseis visam tai nors kad nereiktu taip daznai kaip pesiojimas ir kremo naudojimas? unsure.gif nepykit kad cia neitema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilan: 11 sausio 2007 - 17:16
Manyčiau kadangi tai yra vienas iš policistukes kamuojančių padarinių, tai čia visai į temą biggrin.gif ..
Atsakyti