Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Policistinės draugužės su ilgamete patirtim, nugi paporinkit man kame reikalas yr.

Pradžiai išdėstysiu reikalą.
Visada mmm trukdavo septynias dienas, būdavo žiaurios, gausios ir t.t., skaudėdavo visą tą laiką plius dvi dienas prieš ir po. Kuo toliau, tuo labiau tos dvi dienos prieš ir po plečiasi... paskutiniu metu į mėnesį gal nepilną savaitę neskauda tik pilvo... unsure.gif ar čia PKS normalu? mislinu, dar keli metai, ir mmm skausmus turėsiu ištisai ar kaip čia?

prie viso šito dar ir krūtinę kas mėnesį vis labiau skauda sad.gif o seniau visai neskaudėdavo.

Nu žodžiu klausimas toks, ar čia normalu, kad kuo toliau tuo blogiau? unsure.gif mane nervina tas pastovus maudimas kaip prieš mmm. prasideda iškart po ovuliacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 20:25)
Policistinės draugužės su ilgamete patirtim, nugi paporinkit man kame reikalas yr.

Visada mmm trukdavo septynias dienas, būdavo žiaurios, gausios ir t.t., skaudėdavo visą tą laiką plius dvi dienas prieš ir po. Kuo toliau, tuo labiau tos dvi dienos prieš ir po plečiasi... paskutiniu metu į mėnesį gal nepilną savaitę neskauda tik pilvo...  unsure.gif  ar čia PKS normalu? mislinu, dar keli metai, ir mmm skausmus turėsiu ištisai ar kaip čia?

prie viso šito dar ir krūtinę kas mėnesį vis labiau skauda sad.gif o seniau visai neskaudėdavo.

Nu žodžiu klausimas toks, ar čia normalu, kad kuo toliau tuo blogiau?  unsure.gif mane nervina tas pastovus maudimas kaip prieš mmm. prasideda iškart po ovuliacijos  doh.gif

man taip irgi daznai buna
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 20:25)

Visada mmm trukdavo septynias dienas, būdavo žiaurios, gausios ir t.t., skaudėdavo visą tą laiką plius dvi dienas prieš ir po. Kuo toliau, tuo labiau tos dvi dienos prieš ir po plečiasi... paskutiniu metu į mėnesį gal nepilną savaitę neskauda tik pilvo...  unsure.gif  ar čia PKS normalu? mislinu, dar keli metai, ir mmm skausmus turėsiu ištisai ar kaip čia?

Nu žodžiu klausimas toks, ar čia normalu, kad kuo toliau tuo blogiau?  unsure.gif mane nervina tas pastovus maudimas kaip prieš mmm. prasideda iškart po ovuliacijos  doh.gif

Nu o man tai nieko panasaus. Paskauda tik pirma mm diena pilva, bet antra diena niekada jau nebeskauda. Per visa gyvenima gal tik du kartus esu gerusi vaistu nuo skausmo, bet ir tai, kazkokios svarbios dienos buvo, tai nenorejau kankintis. Tiesa, krutine buna skausminga, bet irgi gal kokias 2 na 3 dienas. Ir kraujavimas ne toks jau gausus. Vienu zo, cia kiek moteriskiu tiek ir visokiu nusiskundimu gali buti.
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 10, 14:45)
Sveikute, mano gydytoja sake, kad galima kuo greiciau, ir net reikia
truputi apmaudu, bet gal pazadintos mano kiausides padovanos ir kitu ovuliaciju, per kuria viena butinai leliuka gausim smile.gif

ačiū godulia už atsakymą 4u.gif dabar belieka laukti tos laparaskopijos ax.gif
linkiu Tau greit sulaukti tos džiaugsmigos dienos, kada pamatysi II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 19:25)

man tai niekad neskaudedavo -tik viena diena pries mmm siek tiek pamausdavo ax.gif vaistu nesu gerus ax.gif o va krutine tai jooo doh.gif stabiliai budavo koki 10 d iki mmm jau pradedavo skaudet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 10, 22:28)
man tai niekad neskaudedavo -tik viena diena pries mmm siek tiek pamausdavo ax.gif vaistu nesu gerus ax.gif  o va krutine tai jooo doh.gif stabiliai budavo koki 10 d iki mmm jau pradedavo skaudet  doh.gif

apie viską kalbi būtuoju laiku... suprask, jau nebeskauda? g.gif
Atsakyti
Man tai irgi tik pirmą dieną skaudėdavo, jokių tepliojimų ne laiku, o krūtinės visai neskaudėdavo.
Tikriausiai hormonai čia tau išprotėjo. Gal kokių nakvišų pagerk, sako daug kam padeda pmsinius skausmus nuimt g.gif
Ir aišku pas gydytoją ne pro šalį būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 23:33)
apie viską kalbi būtuoju laiku... suprask, jau nebeskauda?  g.gif

tai dabar vel prie KT grizau blush2.gif o po gimdymo is vis mmm ateina netiketai blink.gif tik pirmosios buvo nekokios -su skausmais ir patopais ziauriais doh.gif tai gerai, kai zinau toc toc diena, kada ax.gif o krutine ma ir su KT jautri buna -tik trumpiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 01 10, 23:42)
Man tai irgi tik pirmą dieną skaudėdavo, jokių tepliojimų ne laiku, o krūtinės visai neskaudėdavo.
Tikriausiai hormonai čia tau išprotėjo. Gal kokių nakvišų pagerk, sako daug kam padeda pmsinius skausmus nuimt  g.gif
Ir aišku pas gydytoją ne pro šalį būtų  mirksiukas.gif

tai kad man visa progresija ir prasidėjo ėmus gydytis.. t.y. gert Kazanavičiaus stebuklus ir stimuliuotis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 23:49)
tai kad man visa progresija ir prasidėjo ėmus gydytis.. t.y. gert Kazanavičiaus stebuklus ir stimuliuotis...  blink.gif

Aaaa, reiškia čia Kazanavičiaus stebuklai g.gif
Vistiek jam turėtum pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 01 11, 00:20)
Aaaa, reiškia čia Kazanavičiaus stebuklai  g.gif
Vistiek jam turėtum pasakyt.

o man atrodo stimuliacijos... nes nuo K stebuklų hormonai buvo susitvarkę, oda graži ir t.t.
Atsakyti
as nepolicistine, bet va kas nutiko po visu hormonu kaip suprantu, tai man dingo krutines skausmai pries mm..anksciau budavo jausmas, kad kas peiliu pjautu, o va po antro IVF'o dingo.... buna taip? muset hormonai chia? kazi reiktu atkreipt i tai demesi ar ne? g.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 11, 02:12)
o man atrodo stimuliacijos... nes nuo K stebuklų hormonai buvo susitvarkę, oda graži ir t.t.

Atsakyti