Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Kojinės, o tu po visų cirkų susirgai normaliai mmm nors kartą?
p.s. jeigu nenori, nesigilink smile.gif tiesiog aš tą patį ką ir tu patyriau ir gana panašiu metu.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 27, 12:23)
Kojinės, o tu po visų cirkų susirgai normaliai mmm nors kartą?
p.s. jeigu nenori, nesigilink smile.gif tiesiog aš tą patį ką ir tu patyriau ir gana panašiu metu.

Buvo, užvėlavę, bet gražios mmm. O va dabar g.gif
(Pamenu tavo reikalus labai gerai.)
Papildyta:
QUOTE(Tautė @ 2007 02 27, 12:21)
O aš testą tavo vietoj pasidaryčiau ax.gif . Būna kartais kad nėštumo pradžioj teplioja rudai 4u.gif

Žinai ką pasakyč? - "Too good to be true".
Atsakyti
o man taip ir neatėjo kol kas. sausio 25 gydytoja liepė palaukti tris savaites ir jeigu nebus, tai skambint. pas mane nė nepanašu, kad pačios mmm iš viso kada nors ateis. o aš taip tikėjausi....
beje, kaip tavo savijautos galvoje? aš vieną dieną sakau, kad vaikų iš viso nenoriu, o kitą pykstu ant viso pasaulio žmonių ir vaikų. arba bliaunu nė iš šio nė iš to ir žmones gąsdinu ta proga. ale neseniai šitokie procesai prasidėjo, galvojau, kad jau išgedėjau savo.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 27, 12:33)
o man taip ir neatėjo kol kas. sausio 25 gydytoja liepė palaukti tris savaites ir jeigu nebus, tai skambint. pas mane nė nepanašu, kad pačios mmm iš viso kada nors ateis. o aš taip tikėjausi....
beje, kaip tavo savijautos galvoje? aš vieną dieną sakau, kad vaikų iš viso nenoriu, o kitą pykstu ant viso pasaulio žmonių ir vaikų. arba bliaunu nė iš šio nė iš to ir žmones gąsdinu ta proga. ale neseniai šitokie procesai prasidėjo, galvojau, kad jau išgedėjau savo.

Mano pirmosios užvėlavo 2 savaites. Bet gal prisidėjo kardinalus klimato pasikeitimas, kelionė...

Su galva man rodos viskas gerai (vistik kartais įkrentu į panikos priepuolius - tipo "man jau ŠITIEK METŲ o aš dar neturiu tų vaikų!!!!" Arba "ta ar ana pastojo/pagimdė, IR VĖL ne aš") ir panašiai smile.gif

Reiškia dar neišgedėjai, nespausk savęs labai.
Atsakyti
Sveikos, ka tik gavau ats hormonu tyrimu ir ginekologe sake, kad rodo siokias tokias PKS:

Prolakt - 373
SSH - 8.72
LH - 16.4
Testosteronas - 4.55
SHBG - 81.4

sake, kad drasiai galiu pradet gert clost. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 27, 14:28)
Sveikos, ka tik gavau ats hormonu tyrimu ir ginekologe sake, kad rodo siokias tokias PKS:

Tik, kad cls. padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 02 27, 15:05)
Tik, kad cls. padetu  4u.gif

ziuresim, kas cia bus... blink.gif
Atsakyti
man taip kaip senas kraujas budavo teplioja blush2.gif bet paskiau normalizavosi, man tokie cirkai buvo po persileidimo, kai nesulaukiau vis savo mmm, paskiau man atrodo buvo like kelios savaites, kai sulaukiau ir kasdien taip templiodavo doh.gif paskiau kai geriau duphastona ir vel kar5otjosi visos nesamones doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 02 27, 14:38)
ziuresim, kas cia bus...  blink.gif

amade, nepyk, kad lasiu, bet man atrodo tu buvai karta pastojus be jokiugydymu? ar as kazak maisau? nes jeigu buvai be jokiu gydymo, tai gydytoji visada suteikia daug vilciu, kad po skatinimo clostylbegitu labai greitai viskas pavyks, man skatinant clomiphenu (cvia tas pats s.... tik kitoks pavadinimas) is pirmo karto pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 27, 15:56)
amade, nepyk, kad lasiu, bet man atrodo tu buvai karta pastojus be jokiugydymu? ar as kazak maisau? nes jeigu buvai be jokiu gydymo, tai gydytoji visada suteikia daug vilciu, kad po skatinimo clostylbegitu labai greitai viskas pavyks, man skatinant clomiphenu (cvia tas pats s.... tik kitoks pavadinimas) is pirmo karto pavyko  mirksiukas.gif

nepykstu irnesakyk.gif tam cia mes ir plepam mirksiukas.gif
taip, buvau pastojus be jokiu planavimu ir gydymu blush2.gif Bet kai pagalvoju, tai mes apie 3 metus rimtai nesisaugojom... na, pagerdavau kt po kelis menesius, kelis negerdavau... ax.gif
ziuresim, ka duos tas clost. nenoriu deti vilciu, nenoriu prisisvajot, nieko nenoriu... tiesiog einu pas gine, stebiu save ir tiek... blush2.gif
Atsakyti
na, ačiū už palaikymą. friends.gif labai smagu man ir drąsiau. Ačiū 4u.gif ir ką be jūsų daryt reiktų ax.gif
merginos, o prieš skiriant vaistukus (na, man sakė, jog O tikriausiai 100% nevyksta, mes mmm nesu natūraliai turėjusi po KT) daro gimdos nuotrauką? Ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 27, 16:35)
na, ačiū už palaikymą. friends.gif labai smagu man ir drąsiau. Ačiū 4u.gif ir ką be jūsų daryt reiktų ax.gif
merginos, o prieš skiriant vaistukus (na, man sakė, jog O tikriausiai 100% nevyksta, mes mmm nesu natūraliai turėjusi po KT) daro gimdos nuotrauką? Ir kaip?

na, man nedare. schmoll.gif butu net hormonu netyre, bet as issiprasiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 27, 17:47)
na, man nedare.  schmoll.gif butu net hormonu netyre, bet as issiprasiau.  blush2.gif

net nežinau, sakė, kad tyrimų daug atlikti reiks. Bet paskaičiusi psl. internetiniame, sužinojau, kad vyrui išsitirti norint reikia iš anksto užsiregistruoti, beje ir gimdos nuotraikai. bet gyd. nieko nesakė g.gif
Atsakyti