Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

O as pasimeciau, tai kuri harmona dalinti is kurio reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 26, 20:05)
Santykis kaip ir mazos policistukes. Tavo jis yra 1,69.

viskas pas Kudliuką gerai, neklaidinkit
esant policistinėm LH didesnis už FSH, pvz mano LH-14, o FSH apie 6, taigi santykis 2,33
Atsakyti
Dekui mergaites dar karta, dabar esu zymiai ramesne mirksiukas.gif Beliks isitikinti ar man ivyks O, po BT pakilimo praejus 7 dienom pasidarysiu prolaktina ir progesterona mirksiukas.gif
Atsakyti
man tas santykis irgi buvo nedidelis, tik 1.36 man atrodo g.gif bet vis tiek turu tas PKS ir ovuliacij nevyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 26, 22:41)
man tas santykis irgi buvo nedidelis, tik 1.36 man atrodo  g.gif  bet vis tiek turu tas PKS ir ovuliacij nevyko  doh.gif

mano gaunasi tik 0.59, labai tikiuosi, kad viskas tvarkoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 26, 19:48)
o tu cia i kaun ar i vilniu vaziuosi? pas kokius gydytojus? as buvau karta pas kaune esanti gydytoja stankevicius ar staneviciu, net pavardes neatsimenu  blush2.gif vaisingumo klinikoj cia, ti tikrai toks grieztas gydytojas, bet mn tai labai fainas ir taip nuteike ne paciam blogiausiam, bet ir kazin ko nezadejo  thumbup.gif  toks grieztas bet teisingas  thumbup.gif

Aš Vaisingumo klinikoje Kaune, pas gyd. Tvarijonavičienę. Na, bet rytas už vakarą protingesnis, šiandien "blaiviau" į tai žiūriu. Kažkaip vakar kojos rankos drebėjo, o jei negeri tyrimai vyro, ar mano visai nieko nežadantys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 27 vasario 2007 - 07:11
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 27, 08:11)
Aš Vaisingumo klinikoje Kaune, pas gyd. Tvarijonavičienę. Na, bet rytas už vakarą protingesnis, šiandien "blaiviau" į tai žiūriu. Kažkaip vakar kojos rankos drebėjo, o jei negeri tyrimai vyro, ar mano visai nieko nežadantys doh.gif

Drąsiau drmblį mirksiukas.gif viską išsitirsite, tik tada galėsi apsiraminti, nes žinosi kaip elgtis geriau, ką gydyti, o gal viskas pas jus gerai.
Prašau nebijoti ir elgtis drąsiai, taigi nori caca lelia turėti, o jeigu sėdėsi rankas sudėjusi, tai nuo to geriau nebus mirksiukas.gif
Sėkmės tau wub.gif
Atsakyti

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 27, 07:11)
Na, bet rytas už vakarą protingesnis, šiandien "blaiviau" į tai žiūriu. Kažkaip vakar kojos rankos drebėjo, o jei negeri tyrimai vyro, ar mano visai nieko nežadantys doh.gif

tik nesigasdink is anksto mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Plem, nesuprantu kas čia man darosi.
Rudai terlioja negausiai antra diena... Lyg mmm turėtų būt ne už kalnų, o kas čia...?
Ir toks tempiantis pojūtis, hm g.gif
Atsakyti
tarskaliuk, girdejau, kad si gydytoja lbai faina thumbup.gif o jeigupaguodai, tai pasakysiu zinau viena mergina ,kuri turi PKS, hormonai visai i pievas nuvazeve, vyro spermiukai, nususe (ji taip pati issireiske) ir netiketai, ki ju ruosesi pradeti koki gydyma, sats ir paswtojo, netiketa dovanele ir maziukei jau mn atrodo pora menesiuku jau, teip, kad nenuleiskit ranku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kojines2 @ 2007 02 27, 11:08)
Plem, nesuprantu kas čia man darosi.
Rudai terlioja negausiai antra diena... Lyg mmm turėtų būt ne už kalnų, o kas čia...?
Ir toks tempiantis pojūtis, hm  g.gif

kojines ,man tip budavo labai daznai netgi vidury ciklo, ypac kai vartojau duphastona, nezinai kada galedavo pradeti teplioti ir taip nemenkai doh.gif kiek gydytoju klausiau visi sake, tai yra normalu vartojant si preperata doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 27, 12:12)
kojines ,man tip budavo labai daznai netgi vidury ciklo, ypac kai vartojau duphastona, nezinai kada galedavo pradeti teplioti ir taip nemenkai  doh.gif  kiek gydytoju klausiau visi sake, tai yra normalu vartojant si preperata  doh.gif

Nevartoju nieko. Tau rudai tepdavo? Man pirmą kartą toks briedas yra. Aš tai pvz kokios endometriozės bijau.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2007 02 27, 12:15)
Nevartoju nieko. Tau rudai tepdavo? Man pirmą kartą toks briedas yra. Aš tai pvz kokios endometriozės bijau.

O aš testą tavo vietoj pasidaryčiau ax.gif . Būna kartais kad nėštumo pradžioj teplioja rudai 4u.gif
Atsakyti