man ta pati gydytoja sake ir tikrai glimapastoti, nes pirma karta as pastojau kai net neturejau minciu, kad as turiu PKS, tik va mmm budavo kas 8 - 9 menesius bet vis dar kazko laukiau ir bijojau tirtis, ir uzkibu, o pasiu gydytoji pradejotirti kas ir kaip ir nustate kas cia per problemos pas mane
QUOTE(Infrared @ 2007 02 26, 13:29)
Ivairiai su tom O buna, man gine sake, kad yra tikimybe, kad per metus as sulaukiu 1-3 O bet, ka as zinau, juk nesu garantuota, kad ta O ir veliau ivyks, kazkaip sunku man jau pasidare laukt to stebuklo ziuriu,kad jau artejant 2 planavimo metams, jau visai nervai nelaiko
o, sveikute, pas planuojancias as neuzsuku, tai seniai tave bemaciau.
kaip tavo planavimai? visai atsilikus nuo naujienu as. As siandien einu pas gine ir jei viskas ok, tai pradedam Clost. stimuliuot...
na ką, mergytės, ketvirtadienį važiuoju pas gyd. T. o kaip bijau, net pati nežinau ko...
beje, gal kas vaisingum klinikoje yra buvusi ar lankosi?
beje, gal kas vaisingum klinikoje yra buvusi ar lankosi?
ir ko čia bijai? ginekologės nemačius? taigi ne vilkas, o tu turbūt ne raudonkepuraitė
net nežinau, bijau rezultatų
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 26, 17:36)
net nežinau, bijau rezultatų
o tu cia i kaun ar i vilniu vaziuosi? pas kokius gydytojus? as buvau karta pas kaune esanti gydytoja stankevicius ar staneviciu, net pavardes neatsimenu vaisingumo klinikoj cia, ti tikrai toks grieztas gydytojas, bet mn tai labai fainas ir taip nuteike ne paciam blogiausiam, bet ir kazin ko nezadejo toks grieztas bet teisingas
QUOTE(Amade @ 2007 02 26, 16:06)
o, sveikute, pas planuojancias as neuzsuku, tai seniai tave bemaciau.
kaip tavo planavimai? visai atsilikus nuo naujienu as. As siandien einu pas gine ir jei viskas ok, tai pradedam Clost. stimuliuot...
Sveika as irgi neuzsuku pas planuojancias laiko pritruksta ir tempai ju nezmoniski
Mano planavimai kolkas stovi vietoj laukiu mmm o jos is manes tyciojasi, neateina, reikia padaryt 3-5 cd tyrimus, nes be ju neskiria gydymo, nenustato tikslios diagnozes, gydytoja abejojo del mano PKS, vat ir laukiu kol galesiu tirtis
Pranesk kaip pas gine sekesi
QUOTE(Kudliukas @ 2007 02 26, 21:20)
Jau su atsakymu. Mergytes prasom pakomentuoti. Ka jie reiskia, as sveika, ar nesveika Aisku einu pati skaityti visur kur imanoma, bet jusu nuomone man labai svarbi
LH - 3.6 (2.4-12.6)
FSH - 6.1 (3.5-12.5)
T (testosteronas) - 1.23 (0.22-2.9)
LH - 3.6 (2.4-12.6)
FSH - 6.1 (3.5-12.5)
T (testosteronas) - 1.23 (0.22-2.9)
Santykis kaip ir mazos policistukes. Tavo jis yra 1,69.
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 26, 21:05)
Santykis kaip ir mazos policistukes. Tavo jis yra 1,69.
o koks turetu buti jei neesi policistuke?