Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

OI Euromergele, nu nesiparink tu šiandien biggrin.gif žinok, man svorio augimas irgi baisiai bjaurus šalutinis poveikis, buvau įpratus būt manekene, o dabar blink.gif tuo labiau kai parduotuvėse normalių rūbų didžiausias dydis 42, o ir tai tik pora egzempliorių doh.gif o jei paklausi, ar didesnių nėra, tai tokiu paniekos perkreiptu veidu pareiškia, kad meškoms rūbų neturi (nejuokauju, man taip sakė blink.gif ) nors mano KMI dar normos ribose blink.gif ir tikrai daugiau valgyt nepradėjau, kaip sako Vilkaa, atvirkščiai, seniau valgiau žymiai riebesnį maistą ir buvau kūda. Tos kas sako, kad nuo duphastono daugiau valgo... nu ką aš žinau, man atrodo, kad kol buvom lieknos gražuolės, tai tiesiog neskaičiuodavom kąsnių, o dabar ėmus skaičiuot, atrodo, ohoooo kiek daug ėdu... bet pagalvokit, kiek seniau valgydavot wink.gif aš su siaubu prisimenu, kaip studijų laikais kirtau porą kartų į dieną keptas bulves su majonezu ir ką, apimtims neturėjo įtakos. O dabar nuo virtos žuvies lašiniai auga...

Ukuti, tavo vietoj pinigų žolelėms nelaidyčiau 4u.gif nemanau, kad bus naudos (nebent pardavėjams), o pinigai pravers vežimėliui nusipirkt wink.gif

Aš eilių VK niekad nepastebėjau, paskambinus užrašydavo sekančiai dienai smile.gif

Euromergele, eikš į spermos skyrelį, pakelsiu nuotaiką biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip ir minejau man echo padare ir nustate PKS.
O norint isitirti hormonus (kad uztikrinta buciau) i ka kreiptis? Ginekologe siuntima duos?
Atsakyti
Del to salutinio poveikio, vartodama diane 35 labai jauciiu. Svoris, nuotaika, galvos savigimas ir beprotiskai skausminga krutine.

Ar buvo kam taip mergaites, kad per ta 7 dienu petrauka neatsirado menesines? Rytoj bus jau savaite kai nutraukusi diane nesusergu, ir tikrai nesu nescia! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 21, 20:55)
Ar buvo kam taip mergaites, kad per ta 7 dienu petrauka neatsirado menesines? Rytoj bus jau savaite kai nutraukusi diane nesusergu, ir tikrai nesu nescia! doh.gif

Gali buti, ypac pradejus vartoti. Bet man yra buve ir po gero pusmecio. Jei tai tik vienas kartas, tai nieko, bet jei kartosis, butinai pasakyk gydytojai, turetu keisti KT.
Atsakyti
blink.gif netycia dar cia bemiege bludydama pastebejau...kad as siandien parinuosi? blink.gif nesupratau blink.gif ....... lyg ir nuotaika nebuvo pagedus blink.gif ...lyg ir parkiu nebuvo siandien blink.gif ...zhiuriu ishputus akis ir galvoju ka tu chia dabar sakai man.. blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 21, 15:57)
OI Euromergele, nu nesiparink tu šiandien biggrin.gif
.....trali vali festivali.....
Euromergele, eikš į spermos skyrelį, pakelsiu nuotaiką  biggrin.gif

hoho...tiksliai zhiuriu inirshus ryte buvau biggrin.gif net pati saves ishsigandau perskaicius biggrin.gif blndz...nieko asmenishko...garbeszhodis...prisiekiu...tiki? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 22 vasario 2007 - 01:21
merginos, viską sumetam hormonams, ir gyvent smagiau, ania Euromergele hihihi.gif
Atsakyti
geriausiai pretekstas - hormoni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif arba PMS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
...taip ir buvo..vakar mm prasidejo, taip kad atsiprashau jeigu pasikarshchiavau dar karteli biggrin.gif 4u.gif taika 4u.gif

QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 22, 12:03)
geriausiai pretekstas - hormoni  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  arba PMS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 22, 02:16)
blink.gif netycia dar cia bemiege bludydama pastebejau...kad as siandien parinuosi?  blink.gif  nesupratau  blink.gif  ....... lyg ir nuotaika nebuvo pagedus  blink.gif  ...lyg ir parkiu nebuvo siandien  blink.gif  ...zhiuriu ishputus akis ir galvoju ka tu chia dabar sakai man..  blink.gif  biggrin.gif
hoho...tiksliai zhiuriu inirshus ryte buvau  biggrin.gif  net pati saves ishsigandau perskaicius  biggrin.gif  blndz...nieko asmenishko...garbeszhodis...prisiekiu...tiki?  drinks_cheers.gif

hm, nu gerai, tikiu biggrin.gif kada nors, kai sulauksiu savo mmm (o tai bus nežinau kada, matyt niekada) tai atsikeršysiu kaip nors, sutarta? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bus treciasis pasaulinis karas tarp euromergeles ir blndz lotuliukas.gif galim pradeti statyti kuri uz kuria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2007 02 21, 23:04)
Gali buti, ypac pradejus vartoti. Bet man yra buve ir po gero pusmecio. Jei tai tik vienas kartas, tai nieko, bet jei kartosis, butinai pasakyk gydytojai, turetu keisti KT.

Siandien ryte jau ju sulaukiau! Be galo dziaugiuosi! mirksiukas.gif
Atsakyti
niekas taip nesidziaugia mmm, kaip policistukes lotuliukas.gif as budavo irgi laminga, ki jos ateidavo thumbup.gif asiku jau tada ki rimtai kimbi i bndymus jos nedziugina, bet vis geriau negu, kad neatein, o vis tiek nieko verysad.gif
Atsakyti