QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 21, 12:20)
sveikutes, baikit negasdinkit zmoniu u tokaiis paskymais, as pavyzdziui nejauciu jokio slutinio poveikio, del svorio irgi as kaip tik tada kai geriau duphaston meciau svori ir krtio pasakiskai nereikia buti pesimistikai nusiteikus
va va nei airijoj nei amerikoj nei angijoje nestebi kai skatina idiotizmas, bet jau taip yra, pradzioj pries nustant padaro kraujo tyrimus tada skana ir viskas, nezinau gal veliau butu ir ziureja, bet man neteko bet lbai priziuri nestuma, kai tau yra policistines
va va nei airijoj nei amerikoj nei angijoje nestebi kai skatina idiotizmas, bet jau taip yra, pradzioj pries nustant padaro kraujo tyrimus tada skana ir viskas, nezinau gal veliau butu ir ziureja, bet man neteko bet lbai priziuri nestuma, kai tau yra policistines
nu man tiesa pasakius irgi atrodo kad nei ten svoris auga nei ka, daugiau pradedat valgyt ir atsipalaiduojat suversdami viska hormonams, juk svoris is tabletes neuzaugs, tam reikia maisto Man gydytoja irgi sako, kad svoris nuo vaistu neauga, nebent gal kaikurie apetita skatina, bet svoris auga nuo MITYBOS. Daugiau darzoviu, maziau bandeliu ir maisto po 18 val ir joks duphastonas svorio nepadidins Zinoma jei norima save pateisint tai galima ir verst ant vaistu