QUOTE(sivana @ 2007 01 10, 11:24)
Labas merginos
Kitą savaitę man darys laparaskopiją,
gal galėtumėt pasakyti, pvz. kai po operacijos viskas užgys, iškart galima planuoti leliuką, ar dar reikia palaukti
Sveikute, mano gydytoja sake, kad galima kuo greiciau, ir net reikia
atvaziavau pas gydytoja traukti siulu, tas buvo desimta diena po operacijos, (apacioj siuliukus isima trecia diena, o is bambutes po 10 d.) ir paklausiau, kada galiu su vyru pradet "draugaut" tai sako SIANDIEN, ir kuo daugiau ir dazniau
nebent laparoskopijos metu randa koki endometriozes zidinuka ar dar ka, ir reikia kokiu vaistu, tai tada jau daktare pasakys
man labai graziai suveike ta operacija, po 2 savaiciu jau buvo subrendes folikuliukas, ivyko ir ovuliacija, tik greiciausiai neuzkibo leliukas, jauciu dabar visu pries menesinius pozymius... taip, jie kartais buna ir nestumo pozymiai, bet labiau jau panasu i menesines, nes siandien menesiniskai maudzia pilva. truputi apmaudu, bet gal pazadintos mano kiausides padovanos ir kitu ovuliaciju, per kuria viena butinai leliuka gausim
sekmes tau ! jei dar kas domina, butinai klausk
Papildyta:
QUOTE(Li ute @ 2007 01 10, 14:30)
Ačiū
Suprantu, kad nori mane paguosti, bet
tai tikrai nėra.
Aš kažkur čia skaitinėjau, kad gali būti jog bręsta folikulas, tai dėl to jaučiamas maudimas pilvo apačioje. Ar gali duoti tokį pojūtį?
Sveikute!as tai visada jauciu maudima, kai bresta folikulas, netgi pakankamai stipriai maudzia...
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2007 01 10, 11:33)
aš nebijau randų bijau narkozės kai man operavo apendiksą klausiau gydytojo jau gulėdama ant operacinio stalo ar tikrai atsikelsiu po narkozės jis man atsakė " bankai neduoda garantijų o tu iš manęs reikalauji?" tai tada išsigandau todėl dabar ir truputį prisibijau, o daugiau tai pas gydytojų tikrai eisiu bet palauksiu tyrimų rezultatų nes nenoriu eiti taip lyg pirmą kartą ir iškart noriu klausti jų nuomonės. kokia garantiją duoda daktrai kad paskui viskas bus gerai ir nebus komplikacijų ir vaikutį tikrai turėsiu?
na juk tokia ten ta ir operacija, po narkozes labai greitai atsibudau, viskas gerai. uzeik i laparoskopijos skytreli, pamatysi, kad visos atsibudo
perskaityk ka raso merginos, gal gausi daugiau info, kuri tave nuramins