Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 15, 22:31)
labai smagu, merginos, kad geri atsiliepimai thumbup.gif

na....neskambinau, bet tik todėl, kad labai daug nenumatytų dalykų buvo, o reikėjo su vyru pasitarti, kada jis gali...o aš išėjau 7val. ryte ir 19val. grįžau, tai va...
ryt skambinsiu tikrai blush2.gif

Na na, jau turejai but paskambinus... Na, pasakok... mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif taigi išeiginė buvo doh.gif ot višta, nu... teks tik ryt
QUOTE(Meril @ 2007 02 18, 02:21)
Na na, jau turejai but paskambinus... Na, pasakok...  mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip nuotaikos po iseiginiu? As esu labai pasimetusi. Nebezinau ka begalvot. Siandien turetu but mmm, bet nejauciu jokiu pozymiu, kad jos arteja. Jokiu. Dariausi pora testuku (na, gal kiek anksciau laiko, bet vistiek... blush2.gif ) - nieko. Vienu zodziu, nusprendziau, kad nesilaukiu. Nuliudau. Bet kaip tik si savaitgali susirgau - aukta temperatura, purte saltis, skaudejo visur - kazkoks persalimas. Tada pagalvojau, kad gal ir gerai, jog nesilaukiu. Va taip gulint lovoj ir sergant visokios mintys pradejo list i galva. Vienu zodziu, nusprendziau isvaziuot i Norvegija padirbet. Reiketu isigyt nuosava busta. Jau ir vyra ikalbejau, kad isleistu. Pradejau gyvent ta mintim. Bet jeigu vis delto laukiuosi? Ir kokie sansai, kad galiu lauktis? Savo gine nelabai bepasitikiu, gal net nebuvo tos ovuliacijos? O jeigu buvo, tai kur mano mmm? O jei as nestuke.gif , tai kodel neparode testai, ir kodel nejauciu jokiu pozymiu? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 18, 22:49)
doh.gif taigi išeiginė buvo doh.gif  ot višta, nu... teks tik ryt

Cia kas vista - tu ar as? lotuliukas.gif
Atsakyti
Meril, jeigu jau visai žiauriai kankina tave šitas klausimas, tai nueik kraujo tyrimą pasidaryt ir tikrai bus aišku smile.gif nebent patinka tokia būsena "o gal taip, o gal ir ne" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 08:30)
Bet jeigu vis delto laukiuosi? Ir kokie sansai, kad galiu lauktis? Savo gine nelabai bepasitikiu, gal net nebuvo tos ovuliacijos? O jeigu buvo, tai kur mano mmm? O jei as  nestuke.gif , tai kodel neparode testai, ir kodel nejauciu jokiu pozymiu?  doh.gif

kraujo tyrima, jei labai smalsu... mirksiukas.gif nors uztektu itariu net vienkartinio BT matavimo blush2.gif betn jau pas amen tai ji visad zema buvo blush2.gif , tik pastojus virs 37 visada rode blush2.gif -bet cia siaip tik toks is patirties -kitom gali ir netikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 19, 08:58)
Meril, jeigu jau visai žiauriai kankina tave šitas klausimas, tai nueik kraujo tyrimą pasidaryt ir tikrai bus aišku smile.gif nebent patinka tokia būsena "o gal taip, o gal ir ne"  ax.gif

Tokia busena man net labai nepatinka, nezinau kaip toliau planuoti gyvenima..
O kaip ta kraujo tyrima daryti? Nueini i poliklinika ir ... ka? Nu ta prasme, reikia registruotis pas seimos gyd. kad duotu siuntima (gydausi valdiskoje poliklinikoje)?
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2007 02 19, 09:03)
kraujo tyrima, jei labai smalsu...  mirksiukas.gif nors uztektu itariu net vienkartinio BT matavimo blush2.gif betn jau pas amen tai ji visad zema buvo blush2.gif , tik pastojus virs 37 visada rode blush2.gif  -bet cia siaip tik toks is patirties -kitom gali ir netikt mirksiukas.gif

Vis dar sirguliuoju, turiu temperaturos, taigi BT bus auksta, ir nieko pagal ja nenuspresiu.. verysad.gif
Ai, nu vienu zodziu nueisiu i poliklininka, paklausiu informacijoj kaip ten del to kraujo tyrimo. O per kiek laiko atsakymas buna?
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 10:22)
Tokia busena man net labai nepatinka, nezinau kaip toliau planuoti gyvenima..
O kaip ta kraujo tyrima daryti? Nueini i poliklinika ir ... ka? Nu ta prasme, reikia registruotis pas seimos gyd. kad duotu siuntima (gydausi valdiskoje poliklinikoje)?
Papildyta:

Vis dar sirguliuoju, turiu temperaturos, taigi BT bus auksta, ir nieko pagal ja nenuspresiu..  verysad.gif
Ai, nu vienu zodziu nueisiu i poliklininka, paklausiu informacijoj kaip ten del to kraujo tyrimo. O per kiek laiko atsakymas buna?

HCG paparastoje poliklinikoje neatliekami. Nueik pas panevežietės (gali Philipuko paklausti), ten tau pasakys kur jis atliekamas 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,gal dar mane pamenat pries kaledas daug bendravau cia bet ju kuris laikas neprisijungiau, nors vis paskaitau, kai jums sekasi blush2.gif
merginos tik nepraraskit vilties ji mums labai reikalinga 4u.gif man po sktionimo padare kruajo tyrima kuris parode, kad progesterono kraujyje yr tik 2 kazkokie vienetai, visi apgailestaudami skae, nepvayko si karta, tai kai tada atsiplaidavom, ir ka ta pati cikl uzkibom, taigi stebuklu buna, ir siuo metu tam mno "nepavykom" jau 11 savaiteliu siandien einam skanui dar vienam, nes esu prisikiriama rizikos grupei tai mane dazniau stebi, praeita savaite jau dare viena ir maciau kaip maziukas kruta ir tvinksi jo sirdute wub.gif tokie vaizdai vis lbaiu mane ramina ir vercia galvoti, kad si karta turi pasisegti wub.gif
taigi merginos stiprybes viskas turi buti gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu uz tave, gidryte wub.gif , laimingai nesiok savo stebukliuka brangu nestuke.gif , o mes tikimes greitu laiku prisijungti prie taves bigsmile.gif
Atsakyti
*gidryte*, tikrai sveikinu tave, labai smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Meril, višta čia aš didžiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 19, 11:52)
sveikutes,gal dar mane pamenat pries kaledas daug bendravau cia bet ju kuris laikas neprisijungiau, nors vis paskaitau, kai jums sekasi  blush2.gif
merginos tik nepraraskit vilties ji mums labai reikalinga  4u.gif  man po sktionimo padare kruajo tyrima kuris parode, kad progesterono kraujyje yr tik 2 kazkokie vienetai, visi apgailestaudami skae, nepvayko si karta, tai kai tada atsiplaidavom, ir ka ta pati cikl uzkibom, taigi stebuklu buna, ir siuo metu tam mno "nepavykom" jau 11 savaiteliu siandien einam skanui dar vienam, nes esu prisikiriama rizikos grupei tai mane dazniau stebi, praeita savaite jau dare viena ir maciau kaip maziukas kruta ir tvinksi jo sirdute  wub.gif  tokie vaizdai vis lbaiu mane ramina ir vercia galvoti, kad si karta turi pasisegti  wub.gif
taigi merginos stiprybes viskas turi buti gerai  mirksiukas.gif  4u.gif

superines zinios thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
dekui merginos uz plaikyma, bet jus nenuleiskit ranku taip pat 4u.gif
vkar buvo didele diskudija tarp mnes ir gydytoju, as prmiktinai skiau, kad taikant stimuliacijas butina daryti skanus, jie man sako, kd neverta, tai as kotrargumenta, tai kip paasikintumet mn tada toki dalyka, kad 21 diena ciklo darytas progesterono testas parode, kad ovulaicija vyko, o pagal mmm tik savaite veliau as pastojau, vadinasi reikai butinai stebeti ar auga dfolikulai ar ne doh.gif tai jie i mane paziurejo tip ir sako, kiek kartu jums buvo taikyta stimulaicija: sakau ik viena, jie manes klausia, ti is kur pas tave tokios zonios, sakau internetas visagalis lotuliukas.gif nenorejau sakyti, kad SM visagale lotuliukas.gif
Atsakyti