Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

tarškaliuk, dirba Vaisingumo klinikoje Gertrūdos gatvėje.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 13, 17:41)
sveikos. Vakar buvau pas ginekologe Kaune. Ja man rekomendavo net keletas zmoniu, taip pat ir mano ginekologe. Dare echo, ir taip pat be jokiu tyrimu pasake - PKS.

gal ir tikra, bet pries stimuliacijas vis tiek turetu padaryt hormonu tyrimus -nu bent as prasyciau blush2.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 02 13, 20:07)
jau pusmetis kai man pasake, jog desine kiauside policistine.

kiek pamenu, kiek esu domejusis, kad viena kiauside negali but policistine mirksiukas.gif ta parsme, jei vaizdas vienos policistinis -tai kazi ar sergama PKS ax.gif

QUOTE(Gintute @ 2007 02 13, 22:33)
Kokie hormoniai tyrimai nustato si sindroma?

pagrindiniai LH ir FSH -ju santykis mirksiukas.gif jei jis 2.5 ir daugiau -galima galvot apie PKS mirksiukas.gif bet salia dar gali but daromi ir kit - testosterono, lytinius hormonus jungiančio globulino (SHBG) -ia bent man dar dare..ir dar kazka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 14, 09:06)
gal ir tikra, bet pries stimuliacijas vis tiek turetu padaryt hormonu tyrimus -nu bent as prasyciau blush2.gif

as jos KLAUSIAU, ar nereikia jokiu tyrimu pasidaryt, sakiau, kad man jokiu tyrimu nedare po abrazijos... ax.gif Ji sake ''kol kas nereikia''...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 14, 09:43)
as jos KLAUSIAU, ar nereikia jokiu tyrimu pasidaryt, sakiau, kad man jokiu tyrimu nedare po abrazijos...  ax.gif Ji sake ''kol kas nereikia''...

aisku gydytojai geriau zinot, bet man keista kad viskas taip be tyrimu man nors pries stimuliuojant clostelbegytu kelis hormonus buvo istyre rolleyes.gif bet kas is to irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 14, 09:41)
tarškaliuk, dirba Vaisingumo klinikoje Gertrūdos gatvėje.

aciuks.gif gal žinot, ką nors apie šią gydytoją? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 14, 19:49)

na, daug kas ja labai giria sitose temikese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 15, 10:01)
na, daug kas ja labai giria sitose temikese thumbup.gif

palinkėkit sėkmės, einu skambint.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 15, 11:36)
palinkėkit sėkmės, einu skambint....  [img]

Sekmes 4u.gif Pranesk, kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 15, 11:36)
palinkėkit sėkmės, einu skambint....  user posted image

na ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 14, 20:49)

aš pas ją lankausi mirksiukas.gif man asmeniškai ji labai thumbup.gif thumbup.gif
100 balų jai blush2.gif
Atsakyti
as pas gyd. Tvarj, lankausi dabar, galiu pasakyt kad tikrai labai gera gydytoja smile.gif
Atsakyti
labai smagu, merginos, kad geri atsiliepimai thumbup.gif

na....neskambinau, bet tik todėl, kad labai daug nenumatytų dalykų buvo, o reikėjo su vyru pasitarti, kada jis gali...o aš išėjau 7val. ryte ir 19val. grįžau, tai va...
ryt skambinsiu tikrai blush2.gif
Atsakyti