Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Zoulikha @ 2007 02 11, 11:32)
Merginos, jau kazkaip buvau ir susitaikiusi su tuo, kad pastoti negaliu ir vel... Siandien sapnavau, kad laukiuosi.... Dieviskas jausmas buvo jausti angeliuka savyje.....

console.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 10, 13:55)
tai PKS nesukelia nevaisinguma, o tik su jom gali but sunkiau pastoti mirksiukas.gif nors tirkai yra tokiu, kur pagimdo po kelis vaikusnezinodamos apie PKS mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Mano ginekologe man turint PKS niekada nekarta nepasake apie nevaisinguma. Aisku minejo kad gali buti sunku susilaukti vaiku. Bet pries du metus turint sita negalavima as pagimdziau dvynukes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2007 02 12, 23:38)
drinks_cheers.gif  Mano ginekologe man turint PKS niekada nekarta nepasake apie nevaisinguma. Aisku minejo kad gali buti sunku susilaukti vaiku. Bet  pries du metus turint sita negalavima as pagimdziau dvynukes. thumbup.gif

kaip tavo laiskelis gerai nuteikia thumbup.gif bigsmile.gif bukit sveki ir laimingi 4u.gif
as irgi esu 100 proc isitikinusi kad turesiu kaip minimum du angeliukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 13 vasario 2007 - 08:14
drinks_cheers.gif smagiai nuteikia labai thumbup.gif
QUOTE(Vilkaa @ 2007 02 13, 09:14)
kaip tavo laiskelis gerai nuteikia  thumbup.gif  bigsmile.gif  bukit sveki ir laimingi  4u.gif
as irgi esu 100 proc isitikinusi kad turesiu kaip minimum du angeliukus smile.gif

na, aš ir nevaisingumo nelyginčiau su reikalinga pagalba pastojant. Dėl to ir rašiau, kad mane nustebino, kai pasakė.Nors pfu pfu pfu, gal ir būna atvejų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 13 vasario 2007 - 14:29
sveikos. Vakar buvau pas ginekologe Kaune. Ja man rekomendavo net keletas zmoniu, taip pat ir mano ginekologe. Dare echo, ir taip pat be jokiu tyrimu pasake - PKS. sake, nieko daryt nereikia - ir taip aisku... Sutarem, kad nuo kito ciklo stimuliuosim, tik ji minejo ne Clotylgerg, o kita vaista berods is S raides... Aisku, jau labai neisisvajoju, kad 100% pavyks. Sake, jei po keliu ciklu nepavyks, tuomet imsimes laparaskopijos. As tik noriu paklausti, gal kuri zino ta pavadinima is S raides... blush2.gif
Atsakyti
Tai gal serofeną? Bet jo jau seniai nebeveža. Tai tas pats klostilbegytas.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 02 13, 17:46)
Tai gal serofeną? Bet jo jau seniai nebeveža. Tai tas pats klostilbegytas.

aha, sitas... ax.gif tai cia tas pats kas klotylbergitas?... g.gif kazkaip gal kazko nedagirdau, nes ji i ligos knygele rase serofeno pavadinima... unsure.gif
Atsakyti
jau pusmetis kai man pasake, jog desine kiauside policistine. Labai bijojau, kad del to ir negaliu pastot. Taciau darbar zinau, jog pastot galiu, tad tikiuos sekanti karta mano kudikelis vystysis geriau ir po metu as jau supuosiu savo leliuka smile.gif
Atsakyti
nu siaubas, kaip bijau važiuot į Kauną verysad.gif kaip mažas vaikas. BIjau, kad man nebūtų kas blogai, ir dėl vyro bijau. O vdrug.... doh.gif verysad.gif paranoja man jau kažkokia.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 01 12, 14:14)
nu ką, mergaitės, baigiu išsilaižyti savo sielos žaizdas ir grįžtu prie jūsų būrelio smile.gif

šiandien nusidepiliavau pusę kūno ir labai savimi džiaugiuosi smile.gif jeigu kalbant apie depiliacijas, tai man padeda tik išpešti, o po to kas diena tas vietas su pylingu stupriai trinti, kitaip įauga siaubingai  blink.gif

blndz, ar daktarai issiaiskino "pabegimo" priezasti? Mes su tavim poros dienu skirtumu patyrem ta pati.

Beje, netycia ilindus i si puslapiuka atrodo baigiu isitikinti, kad gal ir as policistuke. Pas mane plaukuotumas irgi nemenkas (pradejau itarti, kad gal nuo stimuliaciju pradejo vos ne ant barzdos tamset), svoris siaip lyg ir normalus, o spuogai ant smakro tai beveik niekada nedingsta.
Kokie hormoniai tyrimai nustato si sindroma? Pagal anksciau darytus lyg ir nieko blogo nerado. Tik TTH ziauriai svyruoja.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 13, 20:54)
nu siaubas, kaip bijau važiuot į Kauną verysad.gif  kaip mažas vaikas. BIjau, kad man nebūtų kas blogai, ir dėl vyro bijau. O vdrug.... doh.gif  verysad.gif paranoja man jau kažkokia.... doh.gif

tu manęs nenervink su tuo "bijau" lotuliukas.gif nenorėk, kad už pakarpos nutempčiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 02 13, 23:43)
tu manęs nenervink su tuo "bijau"  lotuliukas.gif  nenorėk, kad už pakarpos nutempčiau.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na reiks...

beje, merginos, gal žinote gyd. Tvarijonavičienė dirba privačiame kabinete?
Atsakyti