Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(bonda @ 2007 02 09, 10:41)
reikia darytis tyrimu, o ne spelioti mirksiukas.gif ar senai bandai apstot? ar eini pas kokiu daktarus? g.gif
tai KT daznai laikinas dalykas, kol geri -gerai..nebegeri  - tas pats s...

jau bandau pastot 5men. dar iki vasaros pameginsiu o tada jau soliuosiu pas daktarus
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 09, 12:04)
Nu taip taip, taip ir buvo!  4u.gif  Zinai, jau buvau issigandusi, maniau, kad cia mano vyras (o as kaip tik buvau parasius, kad reiketu ji istirt  blink.gif ):
1. Mano vyro vardas Midaugas.
2. Jam 26 metai.
3. Man 28 metai.
4. Kai susipazinom, as jau turejau... dukryte.
Pradejau ji "lauzti", sakau ka tu Supermamoje veiki?? O jis sako, manai as galeciau? keip tu mens nepazisti  biggrin.gif
O man atrodo sveikintinas ir nuostabus dalykas, kad vyras taip rupinasi savo moterimi. As tai nieko negaliu atsakyti, nes pati nieko neismanau ir nuolat visko klausineju. Bet sek panasias temas, gal rasi ka tinkamo sau  mirksiukas.gif
Ir tau sekmes smile.gif

na cia tai kuriozas, nemaniau, kad taip gali buti, as tikrai ne tas Mindaugas, bet juokinga situacija, na nieko, man sueis 26 tik balandi, taip kad nera ko jaudint savo vyra.vsks cia gerai,sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal jau yra dziugiu ziniu nestuke.gif ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 09, 09:41)
O tu turbut buvai, pas Kazanaviciu? ax.gif

aha bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. as vistik tikiu likimu ir Dievu...
pas mane buvo policistines kiausides...buvo pasakyta - pastosi tik per stebukla...
rado ir augli...po kiek laiko nuo diagnozes geriau duphaston'a... nieko... ovuliacijos testai, nestumo testai, nervai, asaros... spjoviau ant visko, nutariau mesti per visus gydymus priaugta svori...griezta dieta menesi laiko - vien darzoves praktiskai, minus 8 kg ir nesulaukiamos mmm...drauges apreke, kad tai del mano baisiai alinancios dietos...bet vistik kazkas kirbejo viduje... ir ka gi - || smile.gif ir dabar as supuoju savo maziuka, kuris atsirado greiciausiai del dvieju dalyku - organizmui reikejo soko ir antra - taip leme likimas...

taigi, merginos, noriu jus padrasinti - net jei bus pasakyta, kad vilties nere, zinokit- viltis turi buti visada wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 02 09, 19:53)
sveikos. as vistik tikiu likimu ir Dievu...
pas mane buvo policistines kiausides...buvo pasakyta - pastosi tik per stebukla...
rado ir augli...po kiek laiko nuo diagnozes geriau duphaston'a... nieko... ovuliacijos testai, nestumo testai, nervai, asaros... spjoviau ant visko, nutariau mesti per visus gydymus priaugta svori...griezta dieta menesi laiko - vien darzoves praktiskai, minus 8 kg ir nesulaukiamos mmm...drauges apreke, kad tai del mano baisiai alinancios dietos...bet vistik kazkas kirbejo viduje... ir ka gi - || smile.gif ir dabar as supuoju savo maziuka, kuris atsirado greiciausiai del dvieju dalyku - organizmui reikejo soko ir antra - taip leme likimas...

taigi, merginos, noriu jus padrasinti - net jei bus pasakyta, kad vilties nere, zinokit- viltis turi buti visada wink.gif

wub.gif ech, kad daugiau tokių stebuklų wub.gif

beje, Bonda, žinok man sakė, jog net nuo KT gali hormonai normalizuotis, tik matyt tie nukrypimai turi būti labai jau maži g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 09 vasario 2007 - 19:18
QUOTE(Pasimetusi @ 2007 02 09, 17:03)
Sveikutes 4u.gif
gal jau yra dziugiu ziniu nestuke.gif ? ax.gif

As dar ne... schmoll.gif Po savaites jau kazkokiu ziniu galiu tiketis.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
šiandien pažiūrėjau "Sveikatos ABC" kartojimą... Žiauru, parodė paveikslėlį moters, kuri turi šį sindromą blink.gif na, atrodė klaikiai. Beje negydomas sindromas gali turėti įtakos širdies susirgimams, nes užkimšamos kraujagyslės yra, cukriniam diabetui ir kt ligoms. Patarė šalinti plaukelius: vašku, pincetu, lazeriu ar kt., tik nepatarė skusti.
Būtent kalbėjo apie du gydymo būdus: jei norima pastoti ir jei nenorima.
mane labiausiai gąsdina laidos vedėjos frazė: PKS sukelia nevaisingumą blink.gif
Atsakyti
O tai ko čia dabar mes susirinkom biggrin.gif nugi tik dėk nevaisingumo. O aš nesu jau kokia baidyklė hihihi.gif neimk į širdį tos laidos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 10, 12:52)

šiandien pažiūrėjau "Sveikatos ABC" kartojimą... Žiauru, parodė paveikslėlį moters, kuri turi šį sindromą blink.gif na, atrodė klaikiai. Beje negydomas sindromas gali turėti įtakos širdies susirgimams, nes užkimšamos kraujagyslės yra, cukriniam diabetui ir kt ligoms. Patarė šalinti plaukelius: vašku, pincetu, lazeriu  ar kt., tik nepatarė skusti.
Būtent kalbėjo apie du gydymo būdus: jei norima pastoti ir jei nenorima.
mane labiausiai gąsdina laidos vedėjos frazė: PKS sukelia nevaisingumą blink.gif

maciau ir as ta laida... paveikslelis tai ziaurus doh.gif doh.gif
tai PKS nesukelia nevaisinguma, o tik su jom gali but sunkiau pastoti mirksiukas.gif nors tirkai yra tokiu, kur pagimdo po kelis vaikusnezinodamos apie PKS mirksiukas.gif

QUOTE(Miglužė @ 2007 02 10, 13:18)
O aš nesu jau kokia baidyklė hihihi.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir toli iki ano portretuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 02 10, 14:18)
O tai ko čia dabar mes susirinkom biggrin.gif nugi tik dėk nevaisingumo. O aš nesu jau kokia baidyklė hihihi.gif neimk į širdį tos laidos irnesakyk.gif

aš ir manau, kad man dar toli iki to piešinuko.

Migluže, man pagalba pastojant gražiau skamba, nei nevaisingumas. doh.gif mirksiukas.gif na nieko, tikiu - įveikiama.
Atsakyti
Merginos, jau kazkaip buvau ir susitaikiusi su tuo, kad pastoti negaliu ir vel... Siandien sapnavau, kad laukiuosi.... Dieviskas jausmas buvo jausti angeliuka savyje.....
Atsakyti