Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

nepyk, rimtu temu yra matai cia gali rasyti visi ir visos, ne meiles trikampis euromergyte, o gyvenimo ragavau netekciu ir atradimu oj, nera ko tau pasakot.sekmes
Atsakyti
na gal nesivarzysime cia kiek kas gyvenimo ragaves, netekciu ir atradimu turejes, tiesiog cia ne ta vieta tavo meiles problemoms spresti....gali cia rasyti visi, bet buk protingas ir pasirink tinkamesne tema ir tinkamesni saita 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(inguteee @ 2007 02 08, 19:14)
Jei mano ciklas kiekvienu mmm yra 40d, AR tai reiskia kad man policistiniu kiausidziu sindromas? g.gif

jei ciklas tavo yra reguliarus, tai nemanau, kad tau PKS ax.gif Tiesiog toks tavo ciklas mirksiukas.gif Nors aišku reguliarus ciklas savaime dar nieko nereiškia, man gydytojas sakė, kad gali būti cikliniai kraujavimai ir nevykstant ovuliacijai...
O kodėl tai kyla toks įtarimas, kad turi problemų?

Mindaugai26, kad neblaškyti šitos temos, būtų gerai tokias kaip tavo problemas aptarti "Kertelėje sielai" mirksiukas.gif Tikrai sulauksi patarimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 vasario 2007 - 20:31
QUOTE(Infrared @ 2007 02 08, 15:05)
Niu va mergikes skambino man Meskauskiene ir sake, kad progesteronas pas mane zemas o prolaktinas padidejes  doh.gif  tai dabar nesuprantu, ar gali buti taip, kad man visai ne policistines kaip anksciau sake, o vat butent del si hormonu "streiko" negaliu pastot ar tai visiskai du skirtingi dalykai ir neturi vieni kitiem itakos  g.gif  o gal dar prie sito grozio ir policistines dasides  unsure.gif

Infrared, viską tau paaiškins gydytoja, bet kad nesiblaškytum ir aš pasisakysiu biggrin.gif

Ne dėl žemo progesterono nevyksta ovuliacija - atvirkščiai, ovuliacijos nebuvimas sąlygoja žemą progestreoną mirksiukas.gif
O anovuliaciniai ciklai (dėl jų ir žemas progesteronas), ir yra būdingi prie policistinių.
Prolaktinas taip pat dažnai būna padidėjęs pas policistukes, pvz man jis irgi buvo šiek tiek padidėjęs, numušdavom bromkriptinu smile.gif

Bet būna ir taip, kad prolaktino padidėjimas sukelia anovuliacijas ir persileidimus. Taip kad viskas išaiškės po LH/FSH tyrimo
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 02 08, 20:47)
Infrared, viską tau paaiškins gydytoja, bet kad nesiblaškytum ir aš pasisakysiu  biggrin.gif

Ne dėl žemo progesterono nevyksta ovuliacija - atvirkščiai, ovuliacijos nebuvimas sąlygoja žemą progestreoną  mirksiukas.gif
O anovuliaciniai ciklai (dėl jų ir žemas progesteronas), ir yra būdingi prie policistinių.
Prolaktinas taip pat dažnai būna padidėjęs pas policistukes, pvz man jis irgi buvo šiek tiek padidėjęs, numušdavom bromkriptinu  smile.gif

Bet būna ir taip, kad prolaktino padidėjimas sukelia anovuliacijas ir persileidimus. Taip kad viskas išaiškės po LH/FSH tyrimo

aciu Mia, kad paaiskinai, man buvo svarbu ar susije policistines su mano tyrimais, tu atsakei, man to kolkas pakanka daugiau bandysiu suzinos is gydytojos kai eisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 08, 18:59)
Fliquiti, kaip tau sureguliavo LH ir FSh santyki, pas mane jis 5. Ir tris kartus padidejas testosterono kiekis kraujyje?

thybonu ir dexametasonu. pagerus vos menesi pasidariau vel hormonu tyrimus, gydytojas sake, kad viskas puiku, ir dbr nepastojimas jau tik del vyro... nes mano hormonai buvo idealus. idomu, kaip dabar, nes meciau gert vaistus, uzkniso blush2.gif kas is to, jei grikiu vis tiek ner doh.gif o nuo dexametasono mano sveikata parejo, gydytoja VK sake nebegert.

QUOTE(femme @ 2007 02 08, 20:29)
man gydytojas sakė, kad gali būti cikliniai kraujavimai ir nevykstant ovuliacijai...

as gyvas irodymas rolleyes.gif tos slykscios bjaurybes pasirodo reguliariai kas menesi blink.gif jei jau negaliu pastot, tai noreciau kad ir mmm nebutu smile.gif)) durna, ane? bet kad man per jas labai skauda pilva sad.gif
Atsakyti
[quote=femme,2007 02 08, 21:29]
jei ciklas tavo yra reguliarus, tai nemanau, kad tau PKS ax.gif Tiesiog toks tavo ciklas mirksiukas.gif Nors aišku reguliarus ciklas savaime dar nieko nereiškia, man gydytojas sakė, kad gali būti cikliniai kraujavimai ir nevykstant ovuliacijai...

As galvoju nes prisiskaiciau cia kad ir manau kad gali buti ir man tos pacios nepastojimo priezastys, bet tik manau.......
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 08, 18:51)
na, bent mano atveju, blogas buvo ne tik santykis, bet ir buvo pilna visokių ten vyriškų hormonų (nu nebepamenu aš tų pavadinimų  doh.gif testosterono ir dar kažko lyg tai  blush2.gif ), bet nesu tikra, ar tai būna visoms policistukėms... tai vat endokrinologas man paskyrė vaistų, nuo kurių visiškai susitvarkė hormonai, jei ne vyro bloga sperma, dabar jau gal būčiau nėščia be jokių IUI ar IVF  unsure.gif  Taip kad manau, nueit pas endokrinologą turint tokį džiaugsmą kaip PKS kaip minimum nepakenks  4u.gif  aš netgi už konsultaciją nemokėjau, tik už hormonų tyrimus  rolleyes.gif
Manau, gali  4u.gif

va va, man taip pat. Tik man paskirta buvo gerti KT, kad susitvarkytų hormonai, baigus gerti KT hormonai išsireguliavo vėl. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 15:03)
Ir visgi manau, kad reiketu istirti ir vyra, a maza kas..  unsure.gif

siaip pries stimuliacijas paprastai ir siulo vyro grikius istirt blush2.gif

QUOTE(Infrared @ 2007 02 08, 15:05)
Niu va mergikes skambino man Meskauskiene ir sake, kad progesteronas pas mane zemas o prolaktinas padidejes  doh.gif 

visaip gali but mirksiukas.gif o LH ir FSH tyrimus dare? g.gif
siaip tai del didelio prolaktino irgi nepastoja -m pamenu, kai planavom, ne viena tokia problem turejo (bet PKS neturejo) -gere ta b..., kaip Mia sake -ir visos jau lelius turi thumbup.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 08, 17:51)
tai vat endokrinologas man paskyrė vaistų, nuo kurių visiškai susitvarkė hormonai,

drinks_cheers.gif zinok, ir as manau, kad nepakenktu endokrinologo konsultacija mirksiukas.gif O tu turbut buvai, pas Kazanaviciu? ax.gif

QUOTE(inguteee @ 2007 02 08, 19:14)
Jei mano ciklas kiekvienu mmm yra 40d, AR tai reiskia kad man policistiniu kiausidziu sindromas? g.gif

reikia darytis tyrimu, o ne spelioti mirksiukas.gif ar senai bandai apstot? ar eini pas kokiu daktarus? g.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 08, 22:38)
va va, man taip pat. Tik man paskirta buvo gerti KT, kad susitvarkytų hormonai,  baigus gerti KT hormonai išsireguliavo vėl.  verysad.gif

tai KT daznai laikinas dalykas, kol geri -gerai..nebegeri - tas pats s...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 09, 09:41)
siaip pries stimuliacijas paprastai ir siulo vyro grikius istirt blush2.gif

Nu tai va... Ir daug ka ten dar reikia istirti, bet man iskart stimuliuojanciu israse. Ai, as isvis noriu keist gine, po paskutinio vizito man labai nepatiko toks skubejimas ir pan. Nieko padoriai nepaaiskino, tipo yra laisvo skyscio - is kur ir kodel nieko nesake, kiek supratau, tas rodo ivykusia ovuliacija ir dar sake, kad is desinio kiausintakio. Nu nesvarbu cia.. Bet man norisi aiskumo.
Aisku, butu geriausia iskart vaziuot i VK, taciau nelabai iseis dabar. Gal kaip nors reiks derinti link vasaros: tada i sanatorija Vilniun atvaziuosim su dukryte.. ax.gif Tai prie to pacio...
Klausimas: kokius tyrimus reikia jau buti atlikus vaziuojant i VK?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 08, 21:29)
Mindaugai26, kad neblaškyti šitos temos, būtų gerai tokias kaip tavo problemas aptarti "Kertelėje sielai" mirksiukas.gif Tikrai sulauksi patarimo 4u.gif

atleiskite, nezianu kaip cia viskas issirutulioji iki tų meilės problemu, juk pradzioje rasiau apie kitus dalykus, tiesiog buvau užklaustas siek tiek ne i tema, as gink dieve nenoriu cia spresti meiles problemu smile.gif smile.gif smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(mindaugas26 @ 2007 02 09, 10:41)
atleiskite, nezianu kaip cia viskas issirutulioji iki tų meilės problemu, juk pradzioje rasiau apie kitus dalykus, tiesiog buvau užklaustas siek tiek ne i tema, as gink dieve nenoriu cia spresti meiles problemu  smile.gif  smile.gif  smile.gif sekmes

Nu taip taip, taip ir buvo! 4u.gif Zinai, jau buvau issigandusi, maniau, kad cia mano vyras (o as kaip tik buvau parasius, kad reiketu ji istirt blink.gif ):
1. Mano vyro vardas Midaugas.
2. Jam 26 metai.
3. Man 28 metai.
4. Kai susipazinom, as jau turejau... dukryte.
Pradejau ji "lauzti", sakau ka tu Supermamoje veiki?? O jis sako, manai as galeciau? keip tu mens nepazisti biggrin.gif
O man atrodo sveikintinas ir nuostabus dalykas, kad vyras taip rupinasi savo moterimi. As tai nieko negaliu atsakyti, nes pati nieko neismanau ir nuolat visko klausineju. Bet sek panasias temas, gal rasi ka tinkamo sau mirksiukas.gif
Ir tau sekmes smile.gif
Atsakyti