na gal nesivarzysime cia kiek kas gyvenimo ragaves, netekciu ir atradimu turejes, tiesiog cia ne ta vieta tavo meiles problemoms spresti....gali cia rasyti visi, bet buk protingas ir pasirink tinkamesne tema ir tinkamesni saita
QUOTE(inguteee @ 2007 02 08, 19:14)
Jei mano ciklas kiekvienu mmm yra 40d, AR tai reiskia kad man policistiniu kiausidziu sindromas?
jei ciklas tavo yra reguliarus, tai nemanau, kad tau PKS Tiesiog toks tavo ciklas Nors aišku reguliarus ciklas savaime dar nieko nereiškia, man gydytojas sakė, kad gali būti cikliniai kraujavimai ir nevykstant ovuliacijai...
O kodėl tai kyla toks įtarimas, kad turi problemų?
Mindaugai26, kad neblaškyti šitos temos, būtų gerai tokias kaip tavo problemas aptarti "Kertelėje sielai" Tikrai sulauksi patarimo
QUOTE(Infrared @ 2007 02 08, 15:05)
Niu va mergikes skambino man Meskauskiene ir sake, kad progesteronas pas mane zemas o prolaktinas padidejes tai dabar nesuprantu, ar gali buti taip, kad man visai ne policistines kaip anksciau sake, o vat butent del si hormonu "streiko" negaliu pastot ar tai visiskai du skirtingi dalykai ir neturi vieni kitiem itakos o gal dar prie sito grozio ir policistines dasides
Infrared, viską tau paaiškins gydytoja, bet kad nesiblaškytum ir aš pasisakysiu
Ne dėl žemo progesterono nevyksta ovuliacija - atvirkščiai, ovuliacijos nebuvimas sąlygoja žemą progestreoną
O anovuliaciniai ciklai (dėl jų ir žemas progesteronas), ir yra būdingi prie policistinių.
Prolaktinas taip pat dažnai būna padidėjęs pas policistukes, pvz man jis irgi buvo šiek tiek padidėjęs, numušdavom bromkriptinu
Bet būna ir taip, kad prolaktino padidėjimas sukelia anovuliacijas ir persileidimus. Taip kad viskas išaiškės po LH/FSH tyrimo
QUOTE(Mia @ 2007 02 08, 20:47)
Infrared, viską tau paaiškins gydytoja, bet kad nesiblaškytum ir aš pasisakysiu
Ne dėl žemo progesterono nevyksta ovuliacija - atvirkščiai, ovuliacijos nebuvimas sąlygoja žemą progestreoną
O anovuliaciniai ciklai (dėl jų ir žemas progesteronas), ir yra būdingi prie policistinių.
Prolaktinas taip pat dažnai būna padidėjęs pas policistukes, pvz man jis irgi buvo šiek tiek padidėjęs, numušdavom bromkriptinu
Bet būna ir taip, kad prolaktino padidėjimas sukelia anovuliacijas ir persileidimus. Taip kad viskas išaiškės po LH/FSH tyrimo
aciu Mia, kad paaiskinai, man buvo svarbu ar susije policistines su mano tyrimais, tu atsakei, man to kolkas pakanka daugiau bandysiu suzinos is gydytojos kai eisiu
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 08, 18:59)
Fliquiti, kaip tau sureguliavo LH ir FSh santyki, pas mane jis 5. Ir tris kartus padidejas testosterono kiekis kraujyje?
thybonu ir dexametasonu. pagerus vos menesi pasidariau vel hormonu tyrimus, gydytojas sake, kad viskas puiku, ir dbr nepastojimas jau tik del vyro... nes mano hormonai buvo idealus. idomu, kaip dabar, nes meciau gert vaistus, uzkniso kas is to, jei grikiu vis tiek ner o nuo dexametasono mano sveikata parejo, gydytoja VK sake nebegert.
QUOTE(femme @ 2007 02 08, 20:29)
man gydytojas sakė, kad gali būti cikliniai kraujavimai ir nevykstant ovuliacijai...
as gyvas irodymas tos slykscios bjaurybes pasirodo reguliariai kas menesi jei jau negaliu pastot, tai noreciau kad ir mmm nebutu )) durna, ane? bet kad man per jas labai skauda pilva
[quote=femme,2007 02 08, 21:29]
jei ciklas tavo yra reguliarus, tai nemanau, kad tau PKS Tiesiog toks tavo ciklas Nors aišku reguliarus ciklas savaime dar nieko nereiškia, man gydytojas sakė, kad gali būti cikliniai kraujavimai ir nevykstant ovuliacijai...
As galvoju nes prisiskaiciau cia kad ir manau kad gali buti ir man tos pacios nepastojimo priezastys, bet tik manau.......
As galvoju nes prisiskaiciau cia kad ir manau kad gali buti ir man tos pacios nepastojimo priezastys, bet tik manau.......
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 08, 18:51)
na, bent mano atveju, blogas buvo ne tik santykis, bet ir buvo pilna visokių ten vyriškų hormonų (nu nebepamenu aš tų pavadinimų testosterono ir dar kažko lyg tai ), bet nesu tikra, ar tai būna visoms policistukėms... tai vat endokrinologas man paskyrė vaistų, nuo kurių visiškai susitvarkė hormonai, jei ne vyro bloga sperma, dabar jau gal būčiau nėščia be jokių IUI ar IVF Taip kad manau, nueit pas endokrinologą turint tokį džiaugsmą kaip PKS kaip minimum nepakenks aš netgi už konsultaciją nemokėjau, tik už hormonų tyrimus
Manau, gali
Manau, gali
va va, man taip pat. Tik man paskirta buvo gerti KT, kad susitvarkytų hormonai, baigus gerti KT hormonai išsireguliavo vėl.
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 15:03)
siaip pries stimuliacijas paprastai ir siulo vyro grikius istirt
QUOTE(Infrared @ 2007 02 08, 15:05)
Niu va mergikes skambino man Meskauskiene ir sake, kad progesteronas pas mane zemas o prolaktinas padidejes
visaip gali but o LH ir FSH tyrimus dare?
siaip tai del didelio prolaktino irgi nepastoja -m pamenu, kai planavom, ne viena tokia problem turejo (bet PKS neturejo) -gere ta b..., kaip Mia sake -ir visos jau lelius turi
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 08, 17:51)
tai vat endokrinologas man paskyrė vaistų, nuo kurių visiškai susitvarkė hormonai,
zinok, ir as manau, kad nepakenktu endokrinologo konsultacija O tu turbut buvai, pas Kazanaviciu?
QUOTE(inguteee @ 2007 02 08, 19:14)
Jei mano ciklas kiekvienu mmm yra 40d, AR tai reiskia kad man policistiniu kiausidziu sindromas?
reikia darytis tyrimu, o ne spelioti ar senai bandai apstot? ar eini pas kokiu daktarus?
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 08, 22:38)
va va, man taip pat. Tik man paskirta buvo gerti KT, kad susitvarkytų hormonai, baigus gerti KT hormonai išsireguliavo vėl.
tai KT daznai laikinas dalykas, kol geri -gerai..nebegeri - tas pats s...
QUOTE(bonda @ 2007 02 09, 09:41)
siaip pries stimuliacijas paprastai ir siulo vyro grikius istirt
Nu tai va... Ir daug ka ten dar reikia istirti, bet man iskart stimuliuojanciu israse. Ai, as isvis noriu keist gine, po paskutinio vizito man labai nepatiko toks skubejimas ir pan. Nieko padoriai nepaaiskino, tipo yra laisvo skyscio - is kur ir kodel nieko nesake, kiek supratau, tas rodo ivykusia ovuliacija ir dar sake, kad is desinio kiausintakio. Nu nesvarbu cia.. Bet man norisi aiskumo.
Aisku, butu geriausia iskart vaziuot i VK, taciau nelabai iseis dabar. Gal kaip nors reiks derinti link vasaros: tada i sanatorija Vilniun atvaziuosim su dukryte.. Tai prie to pacio...
Klausimas: kokius tyrimus reikia jau buti atlikus vaziuojant i VK?
QUOTE(femme @ 2007 02 08, 21:29)
Mindaugai26, kad neblaškyti šitos temos, būtų gerai tokias kaip tavo problemas aptarti "Kertelėje sielai" Tikrai sulauksi patarimo
atleiskite, nezianu kaip cia viskas issirutulioji iki tų meilės problemu, juk pradzioje rasiau apie kitus dalykus, tiesiog buvau užklaustas siek tiek ne i tema, as gink dieve nenoriu cia spresti meiles problemu sekmes
QUOTE(mindaugas26 @ 2007 02 09, 10:41)
atleiskite, nezianu kaip cia viskas issirutulioji iki tų meilės problemu, juk pradzioje rasiau apie kitus dalykus, tiesiog buvau užklaustas siek tiek ne i tema, as gink dieve nenoriu cia spresti meiles problemu sekmes
Nu taip taip, taip ir buvo! Zinai, jau buvau issigandusi, maniau, kad cia mano vyras (o as kaip tik buvau parasius, kad reiketu ji istirt ):
1. Mano vyro vardas Midaugas.
2. Jam 26 metai.
3. Man 28 metai.
4. Kai susipazinom, as jau turejau... dukryte.
Pradejau ji "lauzti", sakau ka tu Supermamoje veiki?? O jis sako, manai as galeciau? keip tu mens nepazisti
O man atrodo sveikintinas ir nuostabus dalykas, kad vyras taip rupinasi savo moterimi. As tai nieko negaliu atsakyti, nes pati nieko neismanau ir nuolat visko klausineju. Bet sek panasias temas, gal rasi ka tinkamo sau
Ir tau sekmes