Niu va mergikes skambino man Meskauskiene ir sake, kad progesteronas pas mane zemas o prolaktinas padidejes tai dabar nesuprantu, ar gali buti taip, kad man visai ne policistines kaip anksciau sake, o vat butent del si hormonu "streiko" negaliu pastot ar tai visiskai du skirtingi dalykai ir neturi vieni kitiem itakos o gal dar prie sito grozio ir policistines dasides
A, tiesa, aciu palaikancioms
Na va, kai tik pradėjome planuoti aš ir buvau labai įsisvajojus. Atrodo, viską jaučiau, ką jaučia juolab po duphastono mmm atėjo tik po savaitės beveik.... Dabar suprantu ką reiškia nusivylimas, todėl strengiuosi kuo mažiau galvoti apie tai. Juolab, užvertė darbais iki kaklo, taigi tik pas jus užsukusi pagalvoju rimčiau apie tai. Kitą kart buvo labai jautri krūtinė, maudimas pilve... iškenčiau testo nesidariusi, po duphastono mmm pasirodė. Galbūt gerai, kad neskubu su testukais, mat žinojimas, jog kažkas buvo, ir nebėra, man būtų beproto skaudus. Išvs dėl tų hormonų pokyčių labai jautri pasidarau, greit supykstu dėl niekų, tuojau verkiu ir dar juokiuosi. Vyras jau praminė vaikščiojančiu nuotaikų kamuoliukus, nežinia kada sprogstančiu...
sveikos panelės, moterys ir mamos.
Kas liečia kiaušidžių ligas, tai jau esu prisikentėjęs nuo to.
nžn ar i tą formo temą rašau, bet istorija tokia, kad turiu 28m moteri, jai daryta laparoskopija 2006.06 men. atvejis buvo sunkus, nes cista piktybine lyg 4-5 cm dydzio.
Beveik komoje nuejo i ligonine ir daktarai issigando, kaip cia ji galejo "atkeliauti" savom kojom tokios kritines bukles, sake, kad dar kelios minutes ir sansu gyvent jai butu like oi nedaug.
Situacija tokia, kad ji teturi siuo metu viena kaiusintaki, kitas gi jau nebefunkcionuoja,kiausintakio to "sveiko" kanalas arba uzakes arba sunkiai praeinamas, ji nezino arba nesako, su vaikais - tai kaip cia pasakius-dave tikimybe pastot per puse metu(terminas praejo), kai tai viskas su ja vyko dar nepazinojau jos.Ji nenoriai apie tai kalba su manimi, skaudi tema suprantu, nebuvo mylimas vyras, tai per tuos 6 men nesistenge pastoti, taciau as atsiradau, ir va problema su nestumu.
Jos organizmas tai cirkas, medikamentu po operacijos nevartojo, paliko viska Dievo valiai, o dabar jis kvailioja.
Ciklas neregulairus 33-35d, o buna is vis jumoras 2 sav uzdelsia mmm, as nenoriu, kad ji pastotu, taciau ateityje galbut kai busim seima, tai galite isivaizduoti kokie kosmarai mane apima, saugotis ji nenori, ar praradus vilti, ar laukia stebuklo is dangaus, nzn ar ji apie mane pagalvoja siuo atveju, dabar paskutines mmm buvo vos viena diena liko tik tepliojimai ir tiek, skausmai atsirado budingi vel gi tom paciom problemom, kol istraukiau is jos informacija buvo tiek vargo.
dabar bijo ji kad gali atsinaujinti cistos, nezianu ar pagrystas nerimas, kazkaip apie pastojima ji negalvoja, uztikrinta-paskutini kart sueitis buvo gruodzio 22 2006metu, ir praejo du ciklai ir abu baigdavosi menstruacijom.
pagrindo itarti cistas zinoma yra, kaip ja priverst pasitikrinti?va ir sedziu tokiom mintim valgau save del jos galimo nestumo, arba dar blogiau cistu.tiesiog taip norejau parasyt, gal kas minciu turite ar taip buvo.
nepasakiau, jai per gyvenima teko patirti 2 isvalymus, 1 metu begyje.visai nekas ar ne.
nžn ar i tą formo temą rašau, bet istorija tokia, kad turiu 28m moteri, jai daryta laparoskopija 2006.06 men. atvejis buvo sunkus, nes cista piktybine lyg 4-5 cm dydzio.
Beveik komoje nuejo i ligonine ir daktarai issigando, kaip cia ji galejo "atkeliauti" savom kojom tokios kritines bukles, sake, kad dar kelios minutes ir sansu gyvent jai butu like oi nedaug.
Situacija tokia, kad ji teturi siuo metu viena kaiusintaki, kitas gi jau nebefunkcionuoja,kiausintakio to "sveiko" kanalas arba uzakes arba sunkiai praeinamas, ji nezino arba nesako, su vaikais - tai kaip cia pasakius-dave tikimybe pastot per puse metu(terminas praejo), kai tai viskas su ja vyko dar nepazinojau jos.Ji nenoriai apie tai kalba su manimi, skaudi tema suprantu, nebuvo mylimas vyras, tai per tuos 6 men nesistenge pastoti, taciau as atsiradau, ir va problema su nestumu.
Jos organizmas tai cirkas, medikamentu po operacijos nevartojo, paliko viska Dievo valiai, o dabar jis kvailioja.
Ciklas neregulairus 33-35d, o buna is vis jumoras 2 sav uzdelsia mmm, as nenoriu, kad ji pastotu, taciau ateityje galbut kai busim seima, tai galite isivaizduoti kokie kosmarai mane apima, saugotis ji nenori, ar praradus vilti, ar laukia stebuklo is dangaus, nzn ar ji apie mane pagalvoja siuo atveju, dabar paskutines mmm buvo vos viena diena liko tik tepliojimai ir tiek, skausmai atsirado budingi vel gi tom paciom problemom, kol istraukiau is jos informacija buvo tiek vargo.
dabar bijo ji kad gali atsinaujinti cistos, nezianu ar pagrystas nerimas, kazkaip apie pastojima ji negalvoja, uztikrinta-paskutini kart sueitis buvo gruodzio 22 2006metu, ir praejo du ciklai ir abu baigdavosi menstruacijom.
pagrindo itarti cistas zinoma yra, kaip ja priverst pasitikrinti?va ir sedziu tokiom mintim valgau save del jos galimo nestumo, arba dar blogiau cistu.tiesiog taip norejau parasyt, gal kas minciu turite ar taip buvo.
nepasakiau, jai per gyvenima teko patirti 2 isvalymus, 1 metu begyje.visai nekas ar ne.
QUOTE(mindaugas26 @ 2007 02 08, 16:51)
sveikos panelės, moterys ir mamos.
aš išsivaizduoju, kaip jai sunku ir labai, labai ją užjaučiu
Jai reikia, gero, supratingo vyro
Tau reikėtų atsakyti į vieną klausimą, jei jūs negalėsite susilaukti vaikų, ar tu vistiek liksi su ja?
QUOTE(paiduke @ 2007 02 08, 18:04)
aš išsivaizduoju, kaip jai sunku ir labai, labai ją užjaučiu
Tau reikėtų atsakyti į vieną klausimą, jei jūs negalėsite susilaukti vaikų, ar tu vistiek liksi su ja?
zinoma, as juk ja myliu, o ji turi dukryte tiesa jai jau 10 metu, bet mes visi puikiai sutariam, cia gali ir buti jos nenoRAS MAN PASAKOTI APIE POBLEMAS, JI NEBIJO KAD AS JA PALIKSIU, tik nenori astrinti padeties.
QUOTE(mindaugas26 @ 2007 02 08, 17:09)
zinoma, as juk ja myliu, o ji turi dukryte tiesa jai jau 10 metu, bet mes visi puikiai sutariam, cia gali ir buti jos nenoRAS MAN PASAKOTI APIE POBLEMAS, JI NEBIJO KAD AS JA PALIKSIU, tik nenori astrinti padeties.
jeigu tu ją myli, tai kodėl bijai pastojimo?
o ji manau to tikrai labai nori ir manau, kad esant tokioms problemoms nėra ko čia saugotis, laikui bėgant juk problemų tik daugėja, o juk tu taippat nori vaikų, tik sakai dar nedabar, niekas ir nesako, kad jie ir bus iškarto, jai reikia tavo palaikymo, jei ji pergyvena, kad neturės vaikų, tu turi ją palaikyti, pasakyti, kad tikrai bus,kad išbandysit visus būdus, kad jie būtų
nu aš ne psichologė, bet kai pas mane bėdos panašios, kai pas tavo draugę, tai aš išsivaizduoti galiu kaip ji jaučiasi ir labai džiaugiuosi, kad mano vyras mane palaiko
QUOTE(nainen @ 2007 02 08, 13:11)
Ir dar, kodel reikia eiti pas endokrinologa? Ar jis reguliuoja LH ir FSH santyki? Kiek suprantu pas endokrinologa reiketu eiti tik tuomet, jei pavyzdziui butu prolaktinas ar TTH blogas, bet jei tie tyrimai normos ribose, tai reiskia ir pas edokrinologa nereikia eiti. Ar taip?
QUOTE(bonda @ 2007 02 08, 13:16)
nainen, niekas nesiulo cia eit pas endokrinologa siulo eit pas rimtus sitoj srityje besidarbuojancius gydytojus
na, bent mano atveju, blogas buvo ne tik santykis, bet ir buvo pilna visokių ten vyriškų hormonų (nu nebepamenu aš tų pavadinimų testosterono ir dar kažko lyg tai ), bet nesu tikra, ar tai būna visoms policistukėms... tai vat endokrinologas man paskyrė vaistų, nuo kurių visiškai susitvarkė hormonai, jei ne vyro bloga sperma, dabar jau gal būčiau nėščia be jokių IUI ar IVF Taip kad manau, nueit pas endokrinologą turint tokį džiaugsmą kaip PKS kaip minimum nepakenks aš netgi už konsultaciją nemokėjau, tik už hormonų tyrimus
QUOTE(Infrared @ 2007 02 08, 15:05)
Niu va mergikes skambino man Meskauskiene ir sake, kad progesteronas pas mane zemas o prolaktinas padidejes tai dabar nesuprantu, ar gali buti taip, kad man visai ne policistines kaip anksciau sake, o vat butent del si hormonu "streiko" negaliu pastot ar tai visiskai du skirtingi dalykai ir neturi vieni kitiem itakos o gal dar prie sito grozio ir policistines dasides
Manau, gali
Jei mano ciklas kiekvienu mmm yra 40d, AR tai reiskia kad man policistiniu kiausidziu sindromas?
QUOTE(paiduke @ 2007 02 08, 18:21)
jeigu tu ją myli, tai kodėl bijai pastojimo?
o ji manau to tikrai labai nori ir manau, kad esant tokioms problemoms nėra ko čia saugotis, laikui bėgant juk problemų tik daugėja, o juk tu taippat nori vaikų, tik sakai dar nedabar, niekas ir nesako, kad jie ir bus iškarto, jai reikia tavo palaikymo, jei ji pergyvena, kad neturės vaikų, tu turi ją palaikyti, pasakyti, kad tikrai bus,kad išbandysit visus būdus, kad jie būtų
nu aš ne psichologė, bet kai pas mane bėdos panašios, kai pas tavo draugę, tai aš išsivaizduoti galiu kaip ji jaučiasi ir labai džiaugiuosi, kad mano vyras mane palaiko
ji dar su savo senu vyru gyvena, tik kad gyvena, o jo atskiras gyvenimas, del to vaiko kuri jie turi jie ir gyvena, jis turi kita moteri, tokia situacija, kad as tai zinau, o jai vienodai, as jos klausineju, o ji sako geriau taip ir butu, tikiu jos nuosirdumu, tikiu kad ir ji myli mane, o nesu jai priemone pastoti, va del ko bijau jos pastojimo, nes tas vaikas gimtu ne mano seimoj arba jis taptu skirybu priezastim.
tokia durna isvada- nenoriu kad jos vaikas kentetu, ir lyg noriu kad ji amziams liktu su manim.
matai kokia situacija, galiu tau i pasta arasyt jei ka, man nera jokiu suvarzymu nupasakot kas vyksta.
bijau kad ji pastos, ja nervinu kad noriu saugotis nes ji nori pastot, o as negaliu jai pasakyt, kad vaikas tik mano ir jos seimoj gali gimti, ne ten.isivaizduok tas jos vyras ciuciuos niuniuos mano vaika, laikys jai uz pilvo, lauks, galbut ipras patiks am tai, arba dar blogiau vaikas sugadins visu gyvenimus.
kodel sakau kad vyras patikes?
ogi todel kad ji pasake jei taip ivyktu- as prie jo prisigerinsiu lysiu ir bus na supranti kas, o po to man gyvent su tuom, jau vien mintis kad ji santuokoje varo mane is proto, o ji dar lys prie jo, kam ji apgaudinet, tai padarys visu nelaimingus, del to bijau.sekmes tau jei rasyk atsakysiu
muilo opera.........pirmiausia reikia subresti tau paciam, antra vaikai yra bendras dvieju zmoniu noras, trecia cia ne prie ko policistiniu kiausidziu tema, ketvirta .....atsiprasau truksta zhodzhiu...bet pas mus rimtesnes probemos cia sprendziamos, negu jusu meiles trikampiai..