Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(godulia @ 2007 02 08, 09:35)
sveikutes, likimo drauges smile.gif
siandien 25 mano ciklo diena, o as jau kokia savaite taip begioju i tualeta, kad net paryciais turiu specialiai keltis... vienas is nestumo pozymiu... nereikianet kalbeti, kokio dydzio viltis
ei, nu kiek gi galima mums nervus tampyt, ane?
duokit greiciau leliu! umn.gif

Labuka,
Mano panasi situacija, laukimas laukimas laukimas... aisku, tik ne mmm schmoll.gif
Tik va, manau (MANAU), kad lakstymas i tualeta kolkas su nestumu nesusije, nes augant gimdai si spaudzia slapimo pusle, todel ir lakstoma dazniau i tula. Bet ka gali zinoti mirksiukas.gif
Kadangi mes taip norime pastoti, turbut perdaug sureiksminam tuos "pozymius", ir jauciames kazkaip kitaip.. As irgi vakar pajutau kelis dilgtelejimus papukuose, bet turbut cia siaip kokie nervai... Nes labai gerai atsimenu, kokio jautrumo buvo mano krutys, kai laukiausi. Aisku, per mazai laiko praejo, kad kazkokie pozymiai isrysketu.
Nu bet reikia tiketis, Godulia
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 10:23)
Labuka,
Mano panasi situacija, laukimas laukimas laukimas... aisku, tik ne mmm  schmoll.gif 
Tik va, manau (MANAU), kad lakstymas i tualeta kolkas su nestumu nesusije, nes augant gimdai si spaudzia slapimo pusle, todel ir lakstoma dazniau i tula. Bet ka gali zinoti  mirksiukas.gif 
Kadangi mes taip norime pastoti, turbut perdaug sureiksminam tuos "pozymius", ir jauciames kazkaip kitaip.. As irgi vakar pajutau kelis dilgtelejimus papukuose, bet turbut cia siaip kokie nervai... Nes labai gerai atsimenu, kokio jautrumo buvo mano krutys, kai laukiausi. Aisku, per mazai laiko praejo, kad kazkokie pozymiai isrysketu.
Nu bet reikia tiketis, Godulia

tai čia vėliau, o nėštumo pradžioje irgi lakstoma į tualetą, aišku ne dėl padidėjusios gimdos lotuliukas.gif o dėl hormoninių pokyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 08, 11:59)
tai čia vėliau, o nėštumo pradžioje irgi lakstoma į tualetą, aišku ne dėl padidėjusios gimdos lotuliukas.gif  o dėl hormoninių pokyčių mirksiukas.gif

Na, kadangi daug geriu, tai ir i tula daznai palakstau (cia "iprastoj busenoj") doh.gif
gaila, pagal tai sunku man butu kazka spresti... Na ir is kur tas nekantrumas blush2.gif Juk jei jau yra nestuke.gif tai anksciau ar veliau paaiskes. bigsmile.gif
Atsakyti
... ir vel sudilgciojo papukuose... rolleyes.gif rolleyes.gif gal tai geras zenklas?
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 12:23)
... ir vel sudilgciojo papukuose...   rolleyes.gif  rolleyes.gif gal tai geras zenklas?

pamenu as stengdavaus neisisvajot blush2.gif , nes paskui tas neigiamas atsakymas labai labai blogai veikdavo..daug blogiau tada, kai isissvajodavau ir isijausdavau blush2.gif blush2.gif
uz tai, kai patapau nestuke.gif - nelabai patikejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 vasario 2007 - 12:27
Nu paaiskinkit man dabar dar karta apie tas policistine. Kazko pradejau maisytis. Kaip suprantu jos nustatomos padarius LH ir FSH tyrimus + echoskopija. Ar taip? Jei taip, tai ten jokios gausybes tyrimu visai nereikia darytis. Tik tuos du hormonus ir echo? Ir jei dar yra nusiskundimu del ciklo sutrikimu tai ir bus PKS.

Ir dar, kodel reikia eiti pas endokrinologa? Ar jis reguliuoja LH ir FSH santyki? Kiek suprantu pas endokrinologa reiketu eiti tik tuomet, jei pavyzdziui butu prolaktinas ar TTH blogas, bet jei tie tyrimai normos ribose, tai reiskia ir pas edokrinologa nereikia eiti. Ar taip?

O del leliuko planavimo po nesekmingo nestumo, man isaiskino taip: zodziu, nestumo metu HCG hormonas gaminasi ir kai nestumas nutruksta, ypac jei jis buvo didesnis, tai to hormono kraujuje gali likti net kelis menesius. Kol bus tas hormonas, nevyks ovuliacija ir pastoti nebus imanoma, bet kaip tik tas hormonas normalizuojasi, galima is kart bandyti pastoti, nes reiskia organizmas jau yra atsigaves, hormonai vel pusiausviroj, ovuliacija vyksta ir pirmyn. Po mano nesekmingo nestumo hormonai susitvarke po 2 savaiciu ir paskutini karta kai paeme krauja ir padare tyrimus pasake, kad jau dabar galiu vel bandyti pastoti, nes HCG normoj. Jokiu pertrauku, ar atsigavimu ar pailsejimu, man isaiskino, kad nereikia daryti. Nebent as pati to noreciau. Organizmas pats pasirenka laika ir jei dar nestumo hormono yra, tai dar ir reikia laukti, o kai jo nebera, tai ir laukti nebereikia.
Kiek suprantu is jusu rasymu ir Blndz pasisakymo, tai Lietuvoj liepia laukti ir daryti pertrauka, ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nainen: 08 vasario 2007 - 13:15
QUOTE(nainen @ 2007 02 08, 13:11)
Nu paaiskinkit man dabar dar karta apie tas policistine. Kazko pradejau maisytis. Kaip suprantu jos nustatomos padarius LH ir FSH tyrimus + echoskopija. Ar taip? Jei taip, tai ten jokios gausybes tyrimu visai nereikia darytis. Tik tuos du hormonus ir echo? Ir jei dar yra nusiskundimu del ciklo sutrikimu tai ir bus PKS.

Ir dar, kodel reikia eiti pas endokrinologa? Ar jis reguliuoja LH ir FSH santyki? Kiek suprantu pas endokrinologa reiketu eiti tik tuomet, jei pavyzdziui butu prolaktinas ar TTH blogas, bet jei tie tyriami normos ribose, tai reiskia ir pas edokrinologa nereikia eiti. Ar taip?

nainen, niekas nesiulo cia eit pas endokrinologa mirksiukas.gif siulo eit pas rimtus sitoj srityje besidarbuojancius gydytojus mirksiukas.gif
Cia tik is mano pasakojimo susidarei turbtu toki ispudi -pas mane kita sitacija, as gyvenu nedidmiestyje mirksiukas.gif ir aplamai ten taip gavos lotuliukas.gif , bet nesigailiu, nes mano endokrinologe - thumbup.gif yra ne tik super endokrinologe, bet ir labai susijus su nevaisingumo gydimo..dirba net VK thumbup.gif zodziu, cia atskira istorija
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 08, 14:16)
nainen, niekas nesiulo cia eit pas endokrinologa mirksiukas.gif siulo eit pas rimtus sitoj srityje besidarbuojancius gydytojus mirksiukas.gif
Cia tik is mano pasakojimo susidarei turbtu toki ispudi -pas mane kita sitacija, as gyvenu nedidmiestyje mirksiukas.gif ir aplamai ten taip gavos lotuliukas.gif , bet nesigailiu, nes mano endokrinologe -  thumbup.gif  yra ne tik super endokrinologe, bet ir labai susijus su nevaisingumo gydimo..dirba net VK thumbup.gif zodziu, cia atskira istorija

tai nieko tokio del to siulymo, bet, as nelabai susigaudziau kodel ten pas ji eiti ir ka jam sakyti nuejus? Ar, kad pastot negaliu, ar del kokiu tyrimu? Mat pagalvojau, kodel man niekas nesiulo is vietiniu daktaru nueiti pas ji, tai ir susirupinau biggrin.gif Sakau, kiba ka svarbaus busiu praleidus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2007 02 08, 13:25)
tai nieko tokio del to siulymo, bet, as nelabai susigaudziau kodel ten pas ji eiti ir ka jam sakyti nuejus? Ar, kad pastot negaliu, ar del kokiu tyrimu? Mat pagalvojau, kodel man niekas nesiulo is vietiniu daktaru nueiti pas ji, tai ir susirupinau  biggrin.gif  Sakau, kiba ka svarbaus busiu praleidus  blink.gif

na, as savo ginei pasakaiu, kad man PKS, kad ciklas toks ir toks, kad nesusergu, kad kaip tik planuojam leliu ir t.t. -tai ji ir pasiule pas endokrinologa mirksiukas.gif - siaip geras sprendimas thumbup.gif gal pas mus ginekologai negali hormonu tyrimu daryt -ka as zinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 vasario 2007 - 13:27
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 10:23)
... ir vel sudilgciojo papukuose...  rolleyes.gif  rolleyes.gif gal tai geras zenklas?

Mažule console.gif kas žino, gal ir ženklas.

Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 12:23)
... ir vel sudilgciojo papukuose...  rolleyes.gif  rolleyes.gif gal tai geras zenklas?

O gal tikrai pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 08, 12:26)
pamenu as stengdavaus neisisvajot blush2.gif , nes paskui tas neigiamas atsakymas labai labai blogai veikdavo..daug blogiau tada, kai isissvajodavau ir isijausdavau blush2.gif  blush2.gif
uz tai, kai patapau nestuke.gif  - nelabai patikejau lotuliukas.gif

mastau.gif jooooo, kai pagalvoji, tai labai norint ir nuo galvojimo gali pastoti... lotuliukas.gif saviitaiga tipo biggrin.gif
As gi save pazistu, zinau kaip nusiminsiu, jei nieko verysad.gif , bet pas mane dabar tokia kaip ir pastojimo manija uzejo, taip noriu, kaip niekad bigsmile.gif
Ir visgi manau, kad reiketu istirti ir vyra, a maza kas.. unsure.gif
Papildyta:
g.gif a koks cia Mindaugas26 prisijunges??? blink.gif
Atsakyti