Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Man rodos, čia priklauso nuo to, kokio laiko nėštumas buvo ir ar daryta abrazija. Turi gleivinė atsistatyti, dar hormonai susireguliuoti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 07, 16:30)
4u.gif
As siandien visa diena skaitineju skyreli apie pirmuosius nestumo pozymius  doh.gif  fool.gif (dar tik antra diena, kai galejo uzkibti)

As antra leliu planuoju nuo vestuviu (zr. parase), taigi jau apie 2,5 metus. Pastojusi buvau gruodi (tiksliau - lapkriti) - nesekmingai. tai va nuo to laiko iki dabar vis planuojam... Mano vyrui tai butu pirmas biologinis vaikas, taip kad mums tai labai svarbu.
(Infrared, dabar supranti pagrindine priezasti, kodel taip nevirskinu savo anytos  mirksiukas.gif )

Dabar viska supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 07, 15:03)
nu tikrai bus -gal dar geresnis wub.gif  wub.gif

o beja, kiek jau laiko planuojat lelius? blush2.gif

tai kad labai neilgai dar blush2.gif mane nervina, jog taip pat jaučiu skausmus šone, o vyro nėr...dirba. kauksiu ir jau antra diena kaip tyčia jam išpuola iš eilės doh.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif viskas, daugiau nebematuosiu BT schmoll.gif Susinervinau. Siandien nukrito pora laipsniu. Kadangi esu nepataisoma uzsispyrusi ozka, tai vistiek naiviai tikiuosi, kad cia del to, kad atsalo lauke - atsalo ir kambariuose, buvo sianakt salta miegoti, tai del to... Nes is tikruju ryte jauciausi "atsalus", ir vyras jau nesiglauste kaip prie "peciaus" (kaip jis visada sako).
Ai nu, turiu buti pastojusi. Nu taip noriu, taip noriu... notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 07, 16:41)

bet aš nepamenu ar turi pakilti temperatūra tuo metu, nes dabar yra 37.2 ir nežinau ar gert vaistus kokius ar čia nuo mano didenybės OVULIACIJOS  tongue.gif
(kaip gaila, kad dar kelis mėnesius liepė saugotis, ot kaip gaila).

del ovuliacijos -tai thumbup.gif thumbup.gif
o tempa tokia- tai cia ne tempa mirksiukas.gif must net negalima... be 38 ar 38.5 net nerekomenduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 08:51)
verysad.gif  verysad.gif viskas, daugiau nebematuosiu BT  schmoll.gif  Susinervinau. Siandien nukrito pora laipsniu. Kadangi esu nepataisoma uzsispyrusi ozka, tai vistiek naiviai tikiuosi, kad cia del to, kad atsalo lauke - atsalo ir kambariuose, buvo sianakt salta miegoti, tai del to... Nes is tikruju ryte jauciausi "atsalus", ir vyras jau nesiglauste kaip prie "peciaus" (kaip jis visada sako).
Ai nu, turiu buti pastojusi. Nu taip noriu, taip noriu...  notworthy.gif

Mes visos iki paskutiniuju gyliai vyduje tikime, kad pavyko mirksiukas.gif
Bet gal tau iš tikro pavyko rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, as cia naujoke, bet man labai reikia jusu pagalbos kad pakomentuotumet mano echo rezultatus, uzsirasiau i vaisingumo klinika 20 d, bet sunku laukti, kai taip neramu, nes kazkaip jauciu kad rezultatai nekokie
taigi:
gimdos forma taisyklinga, ilgis 6,5, storis 3,8, plotis 4,4, nepraplesta, lygi. gleivines storis 12,5.
desinieji gimdos priedai: kiauside 38,7x26,4 mm, policistiskos struktūros, vedanciojo folikulo nera.
kairiejo gimdos priedai: kiauside policistiska, vedanciojo folikulo nera, folikulai smulkus, 37,4x25,6.
Isvada: abieju kiausidziu policistozes vaizdas. Netaisiklinga gimdos padetis

Gal galetumet m,an pakomentuot, ar cia viskas labai baisu, nes visokios durnos mintys i galva lenda ir baimes pilnos kelnes, noriu vaikiuko, o padariau echoskopa del to kad po 3 menesius nesulaukiu menesiniu
Gal cia biskuti ir ne i tema, bet nezinau pas ka paklaust..
paskaitinejau jau kelias dienas jusu zinutes, tai taip skaudu kad yra nuostabiu moteru, kurios nori ir gali auginti vaikus, bet taip sunkiai ju susilaukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 08 vasario 2007 - 09:32
sveikutes, likimo drauges smile.gif
siandien 25 mano ciklo diena, o as jau kokia savaite taip begioju i tualeta, kad net paryciais turiu specialiai keltis... vienas is nestumo pozymiu... nereikianet kalbeti, kokio dydzio viltis, bet man taip buvo ir praejusi menesi mazdaug po ovuliacijos (tikiuosi kad ji buvo). laksciau i tulika, skaudejo krutine, maude pilva, o visa tai pasirodo buvo nuostabiuju menesiniu pranasai...
si karta geriau clostylbegita,leidom ovitreli, bet itariu, kad galejom ir nepataikyti...
ir pilva maudzia.. sugalvojau siandien paieskoti galimybes pasidaryti echoskopija, o gal ten kas nors nesusproginejo...
ei, nu kiek gi galima mums nervus tampyt, ane?
duokit greiciau leliu! umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 02 08, 09:31)
mergaites, as cia naujoke, bet man labai reikia jusu pagalbos kad pakomentuotumet mano echo rezultatus, uzsirasiau i vaisingumo klinika 20 d, bet sunku laukti, kai taip neramu, nes kazkaip jauciu kad rezultatai nekokie
taigi:
gimdos forma taisyklinga, ilgis 6,5, storis 3,8, plotis 4,4, nepraplesta, lygi. gleivines storis 12,5.
desinieji gimdos priedai: kiauside 38,7x26,4 mm, policistiskos struktūros, vedanciojo folikulo nera.
kairiejo gimdos priedai: kiauside policistiska, vedanciojo folikulo nera, folikulai smulkus, 37,4x25,6.
Isvada: abieju kiausidziu policistozes vaizdas. Netaisiklinga gimdos padetis

Gal galetumet m,an pakomentuot, ar cia viskas labai baisu, nes visokios durnos mintys i galva lenda ir baimes pilnos kelnes, noriu vaikiuko, o padariau echoskopa del to kad po 3 menesius nesulaukiu menesiniu
Gal cia biskuti ir ne i tema, bet nezinau pas ka paklaust..
paskaitinejau jau kelias dienas jusu zinutes, tai taip skaudu kad yra nuostabiu moteru, kurios nori ir gali auginti vaikus, bet taip sunkiai ju susilaukia.

sveika 4u.gif kol kas nieko baisaus aš čia nematau mastau.gif - Gimdos padėtis absoliučiai nieko nereiškia ir nelemia (mano gimda palinkus į nugaros pusę, t.y. reverse). na ciklo sutrikimas (viens), policistinių kiaušidžių vaizdas (du). Bet kad patvirtinti, kad tavo kiaušidės tikrai policistinės, echo vaizdo tikrai neužtenka, turi būti kiti simptomai ir svarbiausia - hormonų tyrimai, kurie parodytų PKS. O tavo mmm iki šiol buvo reguliarios?
manau panikuoti nėra dėl ko - net jei ir pasitvirtins PKS, tai čia juokas irnesakyk.gif lengviausiai susilaukia leliaus merginos su PKS čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 08, 10:48)
sveika 4u.gif  kol kas nieko baisaus aš čia nematau mastau.gif - Gimdos padėtis absoliučiai nieko nereiškia ir nelemia (mano gimda palinkus į nugaros pusę, t.y. reverse). na ciklo sutrikimas (viens), policistinių kiaušidžių vaizdas (du). Bet kad patvirtinti, kad tavo kiaušidės tikrai policistinės, echo vaizdo tikrai neužtenka, turi būti kiti simptomai ir svarbiausia  - hormonų tyrimai, kurie parodytų PKS. O tavo mmm iki šiol buvo reguliarios?
manau panikuoti nėra dėl ko - net jei ir pasitvirtins PKS, tai čia juokas irnesakyk.gif lengviausiai susilaukia leliaus merginos su PKS čia 4u.gif

Paskaitinejau jusu pokalbius ir pamaciau daug bendro ir plaukuotumas, ir nereguliarios menesines nuo paauglystes ir spuogotumas, tik tiek kad liekna labai esu. Aciu femme kad nuraminai, kazkaip ziopla sioj srity esu, pats laikas pradeti dometis ir gilintis, 20 d uzsirasiau i vaisingumo klinika Klaipedoje pas Salygiene, prasysiu pasidaryti visus imanomus ir neimanomus tyrimus. Nujauciu cia mane Dievulis nori pamokyti kad kita karta pagalvociau ka sakau, uz tai kad visiems sakydavau kad nenoriu vaiku, kad man svarbiau darbas keliones, namas ir pan dalykai, o dabar lialiuko labai noriu, laaabai ir atsiimu visus blogus zodziu. Mergaites linkiu jums stiprybes, kadangi labai norit tai ir turesit, as tai zinau, visada taip buna, kad jei kazko labai labai nori ir nenuleidi ranku ir darai viska kad tai turetum tai butinai turesit smile.gif 4u.gif 4u.gif cia jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 08 vasario 2007 - 09:56
As manau, jei jau turim gimdas, galim ir pagimdyt bigsmile.gif Juk medicina vis zengia i prieki.
Vienai mano dvidesimtmetei pazistamai po gimdymo komplikaciju teko pasalinti gimda (daktaru aplaidumas, savaite komoj gulejo, nors tiek, kad issikapste). Stai tokiu atveju jau nieko nepadarysi, jokia medicina jau padet negali, o mums, manau, dar nera taip blogai, ir sansu mes visos dar turim.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 08, 10:06)
As manau, jei jau turim gimdas, galim ir pagimdyt  bigsmile.gif  Juk medicina vis zengia i prieki.
Vienai mano dvidesimtmetei pazistamai po gimdymo komplikaciju teko pasalinti gimda (daktaru aplaidumas, savaite komoj gulejo, nors tiek, kad issikapste). Stai tokiu atveju jau nieko nepadarysi, jokia medicina jau padet negali, o mums, manau, dar nera taip blogai, ir sansu mes visos dar turim.

Na taip, jas mes turime blush2.gif
Atsakyti