Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Tija @ 2007 02 04, 11:26)

elijete, tavo jausmus labai gerai suprantu, nes aš irgi panašiai reaguoju į draugių nėštumus. Ypač pavydas toks suima, kad nelaukė ir netyčia pastojo, o dabar dejuoja kaip čia reikės dėl vaiko atsisakyti pramogų, kaip jos sustorės, taps negražios ir pan. Tai taip norėčiau su jomis vietomis pasikeist.

Man jau nebera pykcio, aisku baltas pavydas yra. O daugiau vien tik begalinis sirdies skausmas.
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2007 02 04, 00:12)
Sveikutės, jungsiuos į jūsų būrelį. Policistines kiaušides nustatė prieš 4 metus, kai jau visai mm nebūdavo, daugiau nei tris metus geriau KT, o dabar jau daugiau nei pusę metų bandom pastoti, bet vis veltui, nors ciklas tapo normalus. Gydytojas liepia ateit po metų jeigu vis dar nepastosiu, o man kiekvieną mėnesį, kai tik prasideda mm, tai prasideda ir depresija ir žiūriu kuo toliau, tuo man liūdniau darosi sad.gif Blogai darau, kad savo jausmus slepiu ir nuo vyro (aisku nesakau, dar ir todel, kad jis savo mamytei viską išpliurpia), , vis apsimetu, kad gal dar ir gerai, kad nepastoju, mokslai, darbai ir pan., nors širdyje taip tuščia pasidaro, ypač paskutiniu metu, kai visos aplink tik pastoja ir pastoja.
Gal galit pasakyti pas kokį gydytoją Kaune lankotės? Ką rekomenduoja ar taip ir reikės laukt, kad galbūt įvyks stebuklas. Mano mama to stebuklo (manęs) laukė 10 metų, aš nežinau ar tiek ištverčiau...

Na va ir as su jumis, jei priimsit. As jau ir po laporoskopijos, nes kiausintakiai uzake buvo ir su patvirtintom policistinem. Mergaites, ar girdejot toki atveji, kad kam nors atsistate ciklas po gimdos nuotrauku ir laporoskopijos? Nes kartu su kiausintakiu atverimu man dare ir kiausidziu drilinga (subade jas kazkaip), tai nepatikesit, bet po gimdos nuotraukos prasidejo MMM ir po laporoskopijos vel atejo jos ir gavosi 29 d, tai dabar labai viliuosi, kad kazkas susitvarke. Man nutraukus balandi KT mmm neatejo 4 menesius tada issisaukiau dvejas su dufastonu, ir vel nebuvo ir va eme ir atsirado po GN. Nesuprantu as to savo ciklo.
Atsakyti
Citai tai laparaskopija ir daroma tam kad kazka "patvarkyt" ten, nes kitaip is tos laparaskopijos jokios naudos nebutu mirksiukas.gif tikiuosi tau greit pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 02 03, 22:09)
O mano vyras viska papasakojes savo raganai motinai bash.gif: as neseniai suzinojau, kad ji zino  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesuprask klaidingai, taciau mane prajuokino tas "raganai motinai bash.gif: " Mano tikiuosi nera papasakojes. Apie tai zino visi musu DRAUGAI, isskyrus tevus. Nesu su mama tiek artima, kad galeciau apie tai pasakoti, o anytai tuo labiau.
Merginos, as manau, kol viskas neisbandyta, neverta prarasti vilties. Juk aplinkui tiek pavyzdziu, kai moterys pastoja jau to nebesitikedamos. O mes nesam nevaisingos, mums tik sunku pastoti. Beje, PKS - ne liga, o sindromas, taip kad nesam kazkokios ligones, ir nesuprantu kam gali sauti i galva musu gailetis? Del vaikuciu? Tas tai taip verysad.gif Bet kas sake, kad mes ju nesusilauksim? Pavyzdziui as, kad man PKS suzinojau jau turedama dukryte ir po antro pastojimo.
Taip, as turiu dukryte. Ir guodziames tuo. Bet dukryte nori sesytes.. rolleyes.gif Kito vaiko troskimas yra toks pat didelis kaip ir pirmo.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 05, 09:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nesuprask klaidingai, taciau mane prajuokino tas "raganai motinai bash.gif: "

tongue.gif bet pasakiau tiesa, nes ji man tokia ir yra, tiksliau atrodo blush2.gif
Taip mes ne ligones schmoll.gif tik mums reikia daugiau laiko istvermes ir gydytoju pagalbos, kad galetume pastot wub.gif
Atsakyti
labas rytas. 4u.gif na, kaip kitoms merginoms sekasi?a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 05, 10:15)
labas rytas.  4u.gif  na, kaip kitoms merginoms sekasi?a? bigsmile.gif

Man rytoj pas gine, ziures kaip ten su mano kiausineliais. Tai tada ir papasakosiu viska jum gathering.gif Na, tikiuosi Clostilbegytas ne veltui gertas buvo. As taip noriu nestuke.gif jau si menesi... Nu kiek galima laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 02 05, 09:54)
tongue.gif  bet pasakiau tiesa, nes ji man tokia ir yra, tiksliau atrodo  blush2.gif

Taip taip, tokia ji yra, visai tau neatrodo lotuliukas.gif
Mano anyta siaip labai geras zmogus, nu bet man tas jos perdetas gerumas ir rupestis siutina. Kiekvienakart, kai susitinkam klausia, ar jau "uzsisakem" vaikeli. Vienintele, kuri to klausineja. Nu negaliu, kaip jinai mane nervina!!! Tik nuvaziuoju pas ja ir is karto susinervinu gun_bandana.gif As kartais taip vaikiskai pagalvoju, kad kai turesiu maziuka, isvis jai nerodysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos... jungiuosi kuriam laikui prie jusu burelio. 4u.gif
Tiesiog planuojam 2.gif:, pries metus turejau nesivystanti, abrazija ir jau nuo vasaros planuojam ir vis dar planuojam...
Vakar buvau pas ginekologe ir ji siulo daryt laparaskopija po poros menesiu, nes kiausides per dideles, pilnos nesprogusiu folikulu ir panasiai. Ginekologe mane stebi jau geras pusmetis... Norejau is jusu suzinoti, ka duos ta laparaskopija ''prabadymas'' kiausidziu... kokio sudetingumo ta procedura ir ko tiketis po jos...
Atsakyti
Taviske matai perdetai rupinasi o maniskei nusisspjaut, po kudikelio netekties net buvo pasakiusi "nera ko krimstis, bus tu vaiku" blink.gif gal cia jos juodas jumoras toks, net nezinau, gal taip paguost norejo, bet as supykau ziauriai tada bash.gif: o dabar sako "tai ka, reikes jums kreiptis pas gydytojus, tai ir taip daug pinigu isleidot, o juk brangiai kainuoja, taip pasistenkit gal iseis" nu ....galvoju boba durne kokia doh.gif nei supratingumo nei uzuojautos doh.gif

As tai irgi rytoj einu bet nusielisiu krauja hormonu tyrimams ax.gif labai laukiu, tupo tarpu gal suzinosiu tepinelio atsakyma del chlamidiju scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 05, 10:56)
Norejau is jusu suzinoti, ka duos ta laparaskopija ''prabadymas'' kiausidziu... kokio sudetingumo ta procedura ir ko tiketis po jos...

Na, man to daryti neteko, tai nagaliu pasakyt, bet kiek teko skaityti, tai labai geras dalykas, kartais tik to tetruksta iki pastojimo ax.gif Gal kitos issamiau atsakys, nenoriu rasyti apie tai, ko pati neismanau...
Papildyta:
... o tiketis tai be abejo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 05, 11:11)
Na, man to daryti neteko, tai nagaliu pasakyt, bet kiek teko skaityti, tai labai geras dalykas, kartais tik to tetruksta iki pastojimo  ax.gif  Gal kitos issamiau atsakys, nenoriu rasyti apie tai, ko pati neismanau...
Papildyta:
... o tiketis tai be abejo  nestuke.gif  4u.gif

mano gine irgi sake, kad galbut toms kiausidems ir tereikia''pabadymo''... blush2.gif Nezinau, bet idomu, kad ji sako, jog nereikia jokiu hormonu tyrimu bent jau kol kas... unsure.gif
Atsakyti