QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:46)
1. O dabar toks labai neetiskas ir negrazus patarimas
: galvok, kad kitiems dar blogiau buna, gal tada tau bus lengviau...
2.
Papildyta:
(kazko tai akmenukai byra i mano darza, ar man atrodo?
)
1. iš tikrųjų tai mane labai nervina tikras LIETUVIŠKAS patarimas džiaugtis kitų nelaimėm, juk gerai pagalvojus pasiūlymas guostis, kad kitiems blogiau tai ir yra
aš tikrai nuo to geriau nepasijausiu, kad kažkam blogiau nei man. man gaila ir to kito, ir savęs. bet to kito nelaimė manęs neguodžia
dar iki to nenusiritau...
turėčiau ir aš bent vieną vaiką, dzin būtų visi grožiai ir visa kita. bet dar kartą kartoju, kodėl arba viskas arba nieko.... siūlymai džiaugtis tuo, ką turi, irgi nekorektiški. juk nėra nei vieno žmogaus pasauly, kuris pasitenkintų tuo, ką turi. tame tarpe ir siūlytojas
kodėl turiu džiaugtis, kad turiu mylimą žmogų, kai šiaip jau visi jį turi. nu beveik visi
o kai tas mylimas žmogus labai sunervina (juk visiems pasitaiko) tai išvis nors pasikark... džiaugtis materialinėm gėrybėm? o kas iš jų, jei neturiu to, ko labiausiai norisi.... kas iš tų pinigų, jei už juos vaiko nenusipirksi... o kas jei aš apskritai ir jų neturiu.... tai belieka džiaugtis, kad šiandien geras oras ane.... o jei aš sergu ir negaliu net juo išėjus laukan pasidžiaugt... ai karoče, atleiskit už blogą nuotaiką, ką?
2.
ale pasirodo visgi supratinga