Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(sidabriukas @ 2007 02 02, 16:39)
doh.gif sorry  blush2.gif  ne taip supratau 4u.gif

nieko... pasitaiko visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 02, 16:28)
et, rašausi į sąrašą tų, kurios ten kažkurioj temoj grupinį prie konteinerių organizuojas.

Nu tu baik baik baik!!!! doh.gif Gerai, nevaidinsiu kaip tave suprantu, nes tai, kaip cia rasai, nu tokiu baisumu as nesuprantu. Galbut per gerai apie save galvoju? Galbut esu pakankamai grazi sau ir (manau) kitiems, kad negaliu taves suprasti?
As neseniai patyriau persileidima ( Kodel man taip?) Galbut esu labai salta, bet jau nebegalvoju apie tai. Zinai kodel? Todel, kad pazvelgus i savo dukryte, galvojau, KOKI nuostabu vaika praradau?? Ir tada nusprendziau, kad negalvosiu apie tai. Nesigilinsiu ir nefilosofuosiu. Tiesiog nebegalvosiu. Nes ka keicia toks galvojimas, tokie svarstymai.. Vienos asaros. Nezinau tavo istorijos, nezinau, koks tavo gyvenimas, gal ne be reikalo cia taip rasai ir ne trupucio neperdedi. Bet negi nera tavo gyvenime dalyku, kurie teiktu tau dziaugsma??
O dabar toks labai neetiskas ir negrazus patarimas blush2.gif : galvok, kad kitiems dar blogiau buna, gal tada tau bus lengviau...
Papildyta:
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 02, 16:32)
šiandien aš pikta ir nepriimu jokių nepagrįstų moralizavimų savo kryptimi ypač iš tų, kurios pačios savo patarimais nesivadovauja.  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif (kazko tai akmenukai byra i mano darza, ar man atrodo? g.gif )
Atsakyti
Oi mergytes, ziuriu kazkokie nuovargio vejai papute. Man irgi visokios tamsios ph34r.gif mintys lenda. Bet va, prisimenu viena dalyka ir geriau darosi. Kai persileidau ir dariausi tyrimus del ko tai ivyko, daktare paklause, o kada PAP testa darei, sakau pries 2 metus, o tai butinai pasidaryk tada. Tai man taip per sirdi perejo, sakau, o jei teigiamas, tada ne tik vaikams, bet ir gyvenimui good bye. Toks siaubas sueme. Bet aciu Dievui, atsakymas buvo neigiamas. Tai dabar ir galvoju, geriau storai plaukuotai ir spuoguotai, bet kad tik gyvai.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:46)
1.  O dabar toks labai neetiskas ir negrazus patarimas  blush2.gif  : galvok, kad kitiems dar blogiau buna, gal tada tau bus lengviau...

2.  Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (kazko tai akmenukai byra i mano darza, ar man atrodo?  g.gif )

1. iš tikrųjų tai mane labai nervina tikras LIETUVIŠKAS patarimas džiaugtis kitų nelaimėm, juk gerai pagalvojus pasiūlymas guostis, kad kitiems blogiau tai ir yra mirksiukas.gif aš tikrai nuo to geriau nepasijausiu, kad kažkam blogiau nei man. man gaila ir to kito, ir savęs. bet to kito nelaimė manęs neguodžia blink.gif dar iki to nenusiritau...
turėčiau ir aš bent vieną vaiką, dzin būtų visi grožiai ir visa kita. bet dar kartą kartoju, kodėl arba viskas arba nieko.... siūlymai džiaugtis tuo, ką turi, irgi nekorektiški. juk nėra nei vieno žmogaus pasauly, kuris pasitenkintų tuo, ką turi. tame tarpe ir siūlytojas mirksiukas.gif kodėl turiu džiaugtis, kad turiu mylimą žmogų, kai šiaip jau visi jį turi. nu beveik visi ax.gif o kai tas mylimas žmogus labai sunervina (juk visiems pasitaiko) tai išvis nors pasikark... džiaugtis materialinėm gėrybėm? o kas iš jų, jei neturiu to, ko labiausiai norisi.... kas iš tų pinigų, jei už juos vaiko nenusipirksi... o kas jei aš apskritai ir jų neturiu.... tai belieka džiaugtis, kad šiandien geras oras ane.... o jei aš sergu ir negaliu net juo išėjus laukan pasidžiaugt... ai karoče, atleiskit už blogą nuotaiką, ką?

2. hihihi.gif ale pasirodo visgi supratinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2007 02 02, 18:02)
Oi mergytes, ziuriu kazkokie nuovargio vejai papute. Man irgi visokios tamsios ph34r.gif mintys lenda. Bet va, prisimenu viena dalyka ir geriau darosi. Kai persileidau ir dariausi tyrimus del ko tai ivyko, daktare paklause, o kada PAP testa darei, sakau pries 2 metus, o tai butinai pasidaryk tada. Tai man taip per sirdi perejo, sakau, o jei teigiamas, tada ne tik vaikams, bet ir gyvenimui good bye. Toks siaubas sueme. Bet aciu Dievui, atsakymas buvo neigiamas. Tai dabar ir galvoju, geriau storai  plaukuotai ir spuoguotai, bet kad tik gyvai.

zinai , nainen, tu visgi teisi...
Atsakyti
Merginos o ka parodo chlamidiju tyrimas g.gif Ar cia kazkokia baisi liga, man vakar eme tepineli del chlamidiju blush2.gif nors pries trys men. tikrinausi buvo ok viskas bet ijau maza ko, gal man tos chlamidijos su**ks visa gydyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 02 02, 18:27)
Merginos o ka parodo chlamidiju tyrimas  g.gif  Ar cia kazkokia baisi liga, man vakar eme tepineli del chlamidiju  blush2.gif  nors pries trys men. tikrinausi buvo ok viskas bet ijau maza ko, gal man tos chlamidijos su**ks visa gydyma  g.gif

chlamidijų tyrimas parodo, ar turi chlamidijų blush2.gif apie chlamidijozę gali pasiieškoti internete - chlamidijos yra lytiškai plintanti liga, negydomos gali trukdyti pastoti, sukelti persileidimą ir t.t. O jos laaaabai paplitusios, todėl geriau išsitirti, pagerti antibiotikų ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 02, 18:56)
chlamidijų tyrimas parodo, ar turi chlamidijų blush2.gif  apie chlamidijozę gali pasiieškoti internete - chlamidijos yra lytiškai plintanti liga, negydomos gali trukdyti pastoti, sukelti persileidimą ir t.t. O jos laaaabai paplitusios, todėl geriau išsitirti, pagerti antibiotikų ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

as tai gal ir naivi, bet tikiuosi, kad ju neras, nes seip pries trys menesius buvo imtas tepinelis tai nebuvo nieko, bet maza kas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 02 02, 19:44)
as tai gal ir naivi, bet tikiuosi, kad ju neras, nes seip pries trys menesius buvo imtas tepinelis tai nebuvo nieko, bet maza kas mastau.gif

paprastas tepinėlis neparodo, ar yra chlamidijų (taip pat ir kitų specifinių bacilų) - tam turi daromas specialus chlamidijų tyrimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 02, 20:24)
paprastas tepinėlis neparodo, ar yra chlamidijų (taip pat ir kitų specifinių bacilų) - tam turi daromas specialus chlamidijų tyrimas mirksiukas.gif

aaa, matai kaip g.gif na as taip ir galvojau, nes Mes kauskiene sake, kad butinai jo reikia rolleyes.gif nu tiek to reikia laukt atsakymo ir nestresuot, jei ka gidysiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 02, 17:03)
iš tikrųjų tai mane labai nervina tikras LIETUVIŠKAS patarimas džiaugtis kitų nelaimėm, juk gerai pagalvojus pasiūlymas guostis, kad kitiems blogiau tai ir yra  mirksiukas.gif  aš tikrai nuo to geriau nepasijausiu, kad kažkam blogiau nei man. man gaila ir to kito, ir savęs. bet to kito nelaimė manęs neguodžia  blink.gif  dar iki to nenusiritau...

ax.gif na, as tai traktuoju ne kaip dziaugimasi kitu nelaimem, o dziaugimasi savo sekmem... bet nesvarbu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 03, 00:30)
ax.gif na, as tai traktuoju ne kaip dziaugimasi kitu nelaimem, o dziaugimasi savo sekmem... bet nesvarbu...  mirksiukas.gif

kokiom sėkmėm? buvo kalbama apie tai, kad kai NEsiseka, reikia džiaugtis, kad kažkam nesiseka labiau g.gif ar guostis, kad kitiems dar blogiau g.gif o jei aš turėčiau kažkokių sėkmių, tai matyt ir guostis nereiktų g.gif bet irgi nesvarbu... ax.gif
Atsakyti