QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:16)
ar tikrai taip baisu, kaip sakai? Visada patogu taip galvoti.. Ir kodel tau atrodo, kad kitos grazios be pastangu?
nematau, kas čia patogaus
norėčiau, kad su tiek pastangų, kiek deda kitos, būčiau tokia pati graži kaip jos
neturiu nei vienos draugės, kuri nenori eit į pliažą, nes jos užpakalis apžėlęs... o jei nusidepiliuoji, tai tokiais fainais spuogais jį išberia... na ir kuris gi variantas geresnis?
jaučiu, renkuos neit į pliažą...
visos draugės stebisi, kodėl nevartoju kremo veidui.. juk apie akis jau ima raukšlėtis... bet jei pasitepu, per mažiau nei pusvalandį riebiais spuogais išberia... ir vėl reik rinktis, ar raukšlės nuo prausimosi kas pusvalandį su muiliuku, ar spuogai
visa tai aišku menkniekis, prieš pastojimo problemas... o dar sako, vienur atima, kitur prideda... bet jei jau negaliu pastot, norėčiau būt bent jau graži. kai išgirstu svaičiojimus, kad mergos nenori pastot, kad nesusigadintų figūros, tai iš viso siutas ima. nes maniškė kuo toliau tuo labiau genda, o jokių vaikų nenusimato.
gal kai kam pasirodys verkšlenimai, bent man jau atsibodo vaidint stiprią optimistę. nieko iš to ne geriau. et, rašausi į sąrašą tų, kurios ten kažkurioj temoj grupinį prie konteinerių organizuojas.
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas @ 2007 02 02, 16:22)
nu mergyt nenuvertink taip saves
reikia labiau mylet save
kame tu čia įžvelgi nusivertinimą??? juk aš kaip tik klausiu, už ką man taip, juk aš verta geriau???
QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:26)
Taip taip, bet juk pamoralizuoti taip knieti, nors kartais pats nesinaudoji savo patarimais..
Bet sakau, kam kankinti save, kai zinai, jog nieko pakeist negali. o jei gali - tai pirmyn!!!
o ką čia pakeisi? galbūt, jei gerčiau KT vėl būčiau daili panelė kaip seniau
, juk sako daugeliui policistukių padeda, bet juk tai būtų galutinis goodbye vaikučiams?
šiandien aš pikta ir nepriimu jokių nepagrįstų moralizavimų savo kryptimi ypač iš tų, kurios pačios savo patarimais nesivadovauja.