Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(philipuks @ 2007 02 01, 20:55)
Geriau parseliu pavirsti nei leliuka prarasti  mirksiukas.gif As po ivf nerizikuosiu sportuoti, nors pries vaistus intensyviai stengiausi figuros reikalus pataisyti  tongue.gif

žinoma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 02 01, 11:44)
periodiskumas visgi buna, tik pastebet reikia. Kartais mmm buna kas 2 men, kartais kas 25 d. ir tai kartojasi. Pabandyk zymet kalendoriuke, o paskui greit isvadas pasidarysi, kada pats tas mirksiukas.gif  be to juk yra dabar spec. ovuliacijos testai, uztenka paseiliot ir zinai.

na na... kiekvienai policistukei vis kitaip... vienai kas mėnesį būna mmm (nors galbūt ir be O), o kitai jų nebūna niekad... nu ir kur čia periodiškumą pagausi? schmoll.gif

ir vis tiek, panos, manau, žiauri neteisybė schmoll.gif ne tik kad negalim pastot kaip visos (jau kaiip nelaimės turėtų ir užtekt, ane), bet dar ir prie viso to apžėlusios kaip beždžionės, lašiniuotos kaip kiaulės, spuoguotos kaip mažvaikės, o kur dar visi negalavimai and co.... man pvz dar ir mmm žiauriai skausmingos ir gausios (ir dar ilgos), o ateina padlos reguliariai kas mėnesį blink.gif sakau, jei jau nėr O, tai galėtų ir mmm nebūt bigsmile.gif nu bent kokio pliuso, ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 01, 22:42)
na na... kiekvienai policistukei vis kitaip... vienai kas mėnesį būna mmm (nors galbūt ir be O), o kitai jų nebūna niekad... nu ir kur čia periodiškumą pagausi?  schmoll.gif

ir vis tiek, panos, manau, žiauri neteisybė  schmoll.gif  ne tik kad negalim pastot kaip visos (jau kaiip nelaimės turėtų ir užtekt, ane), bet dar ir prie viso to apžėlusios kaip beždžionės, lašiniuotos kaip kiaulės, spuoguotos kaip mažvaikės, o kur dar visi negalavimai and co.... man pvz dar ir mmm žiauriai skausmingos ir gausios (ir dar ilgos), o ateina padlos reguliariai kas mėnesį  blink.gif  sakau, jei jau nėr O, tai galėtų ir mmm nebūt  bigsmile.gif nu bent kokio pliuso, ką  bigsmile.gif

zinok as irgi daznai taip pagalvoju, ir vis nesuprantu o kode butent man taip blush2.gif ka as blogo kam padariau, kad man tokia bausme verysad.gif doh.gif nu bet dzin, nesu iki tiek apzelusi, spoguota ir neturiu 20 kg virsvorio lauksiu ir stengsiuos pastot kiek tai man bekainuotu, o paskui jau darysiu viska kad but grazia flirt.gif juk lelius turi turet grazia mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 01, 16:44)
bet vat čia hormonai žaidžia, dauguma iš mūsų stambesnės merginos, ar ne?

kiek zinau, tai nebutinai stambesnes ax.gif kitos yra ir labai kudos blush2.gif

QUOTE(Infrared @ 2007 02 01, 18:36)
Ech.. bet juk kiekvienos organizmas kitoks, tu mazia priaugai o gal kas daugiau priaugo cia jau speliot labai sunku, kaip kam bus rolleyes.gif

tai del to nesiginciju mirksiukas.gif tik sakau -dziaugiuos, kad as nedaug priaugau mirksiukas.gif nes ir taip buvo doh.gif

Fliquiti,issiliejai ax.gif patikekit, ateis svente ir i jusu kiemus -pamatysit mirksiukas.gif kazkada ir as nelabai tikejau...nors giliai giliai sirdyje -vis tiek tikejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 01, 23:42)
na na... kiekvienai policistukei vis kitaip... vienai kas mėnesį būna mmm (nors galbūt ir be O), o kitai jų nebūna niekad... nu ir kur čia periodiškumą pagausi?  schmoll.gif

ir vis tiek, panos, manau, žiauri neteisybė  schmoll.gif  ne tik kad negalim pastot kaip visos (jau kaiip nelaimės turėtų ir užtekt, ane), bet dar ir prie viso to apžėlusios kaip beždžionės, lašiniuotos kaip kiaulės, spuoguotos kaip mažvaikės, o kur dar visi negalavimai and co.... man pvz dar ir mmm žiauriai skausmingos ir gausios (ir dar ilgos), o ateina padlos reguliariai kas mėnesį  blink.gif  sakau, jei jau nėr O, tai galėtų ir mmm nebūt  bigsmile.gif nu bent kokio pliuso, ką  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vajei, net nežinau kodėl, bet juokas suėmė. Nu neee, nesam tokios beviltiškos lotuliukas.gif baikit, mane optimizmas pagauna, lotuliukas.gif profikaktikai: pasižiūrim į veidrodį ir 10 kartų kartojam aš gražį...na, jei veidrodėlis ir nepasakys, kas gražiausia, bent nusišypsotit tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 02, 09:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vajei, net nežinau kodėl, bet juokas suėmė. Nu neee, nesam tokios beviltiškos lotuliukas.gif baikit, mane optimizmas pagauna,  lotuliukas.gif profikaktikai: pasižiūrim į veidrodį ir 10 kartų kartojam aš gražį...na, jei veidrodėlis ir nepasakys, kas gražiausia, bent nusišypsotit tai tikrai.

nu bet kodėl kitos gražios be pastangų (nu nereik praustis su muilu kas pusvalandį, kad išvengtum dar vieno spuogo, pamiršt kremus ir pan), depiliuot užpakalio ir mirt badu dėl kelių kg be rezultatų blink.gif ir dar pastoja vėjui papūtus doh.gif ne, nu vis tiek nesąžininga schmoll.gif kodėl visada viskas arba nieko??? ir kodėl būtent man - nieko? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 02, 15:58)
nu bet kodėl kitos gražios be pastangų (nu nereik praustis su muilu kas pusvalandį, kad išvengtum dar vieno spuogo, pamiršt kremus ir pan), depiliuot užpakalio ir mirt badu dėl kelių kg be rezultatų  blink.gif  ir dar pastoja vėjui papūtus  doh.gif ne, nu vis tiek nesąžininga  schmoll.gif kodėl visada viskas arba nieko??? ir kodėl būtent man - nieko?  schmoll.gif

blink.gif ar tikrai taip baisu, kaip sakai? Visada patogu taip galvoti.. Ir kodel tau atrodo, kad kitos grazios be pastangu? O man atrodo, kad grazios deda labai daug pastangu, kad butu grazios.. Del vaikuciu tai tu teisi, nesuprasi cia, kodel vienos lengvai, kitos sunkiai, kitos visai nepastoja verysad.gif
Bet nereiketu, manau, kankintis ir ieskoti atsakymo i klausima -kodel?? Nu todel!!! Kazkodel... Nu kodel as nelaimiu to aukso puodo? Nu kodel kazkoks pensininkas ji laimejo? Arba kodel kazkoks verslininkas laimejo Audi? Kodel ne as? Matai, mane irgi kankina klausimai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vienu zodziu, nenukabink nosytes, ir negalvok apie tai, ko neturi, o brangink tai - ka turi!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:16)
Vienu zodziu, nenukabink nosytes, ir negalvok apie tai, ko neturi, o brangink tai - ka turi!!  mirksiukas.gif

Auksiniai zodziai, tik turbut visos mes karts nuo karto uzduodam sau toki klausyma "kodel". g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 02, 15:58)
nu bet kodėl kitos gražios be pastangų (nu nereik praustis su muilu kas pusvalandį, kad išvengtum dar vieno spuogo, pamiršt kremus ir pan), depiliuot užpakalio ir mirt badu dėl kelių kg be rezultatų  blink.gif  ir dar pastoja vėjui papūtus  doh.gif ne, nu vis tiek nesąžininga  schmoll.gif kodėl visada viskas arba nieko??? ir kodėl būtent man - nieko?  schmoll.gif

nu mergyt nenuvertink taip saves ax.gif reikia labiau mylet save wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2007 02 02, 16:21)
Auksiniai zodziai, tik turbut visos mes karts nuo karto uzduodam sau toki klausyma "kodel". g.gif

Taip taip, bet juk pamoralizuoti taip knieti, nors kartais pats nesinaudoji savo patarimais.. blush2.gif Bet sakau, kam kankinti save, kai zinai, jog nieko pakeist negali. o jei gali - tai pirmyn!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:16)
blink.gif  ar tikrai taip baisu, kaip sakai?  Visada patogu taip galvoti.. Ir kodel tau atrodo, kad kitos grazios be pastangu?

nematau, kas čia patogaus schmoll.gif norėčiau, kad su tiek pastangų, kiek deda kitos, būčiau tokia pati graži kaip jos lotuliukas.gif neturiu nei vienos draugės, kuri nenori eit į pliažą, nes jos užpakalis apžėlęs... o jei nusidepiliuoji, tai tokiais fainais spuogais jį išberia... na ir kuris gi variantas geresnis? g.gif jaučiu, renkuos neit į pliažą...
visos draugės stebisi, kodėl nevartoju kremo veidui.. juk apie akis jau ima raukšlėtis... bet jei pasitepu, per mažiau nei pusvalandį riebiais spuogais išberia... ir vėl reik rinktis, ar raukšlės nuo prausimosi kas pusvalandį su muiliuku, ar spuogai g.gif
visa tai aišku menkniekis, prieš pastojimo problemas... o dar sako, vienur atima, kitur prideda... bet jei jau negaliu pastot, norėčiau būt bent jau graži. kai išgirstu svaičiojimus, kad mergos nenori pastot, kad nesusigadintų figūros, tai iš viso siutas ima. nes maniškė kuo toliau tuo labiau genda, o jokių vaikų nenusimato.
gal kai kam pasirodys verkšlenimai, bent man jau atsibodo vaidint stiprią optimistę. nieko iš to ne geriau. et, rašausi į sąrašą tų, kurios ten kažkurioj temoj grupinį prie konteinerių organizuojas.
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas @ 2007 02 02, 16:22)
nu mergyt nenuvertink taip saves ax.gif reikia labiau mylet save  wub.gif  mirksiukas.gif

kame tu čia įžvelgi nusivertinimą??? juk aš kaip tik klausiu, už ką man taip, juk aš verta geriau???

QUOTE(Meril @ 2007 02 02, 16:26)
Taip taip, bet juk pamoralizuoti taip knieti, nors kartais pats nesinaudoji savo patarimais..  blush2.gif  Bet sakau, kam kankinti save, kai zinai, jog nieko pakeist negali. o jei gali - tai pirmyn!!!  bigsmile.gif

o ką čia pakeisi? galbūt, jei gerčiau KT vėl būčiau daili panelė kaip seniau blush2.gif , juk sako daugeliui policistukių padeda, bet juk tai būtų galutinis goodbye vaikučiams?
šiandien aš pikta ir nepriimu jokių nepagrįstų moralizavimų savo kryptimi ypač iš tų, kurios pačios savo patarimais nesivadovauja. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Fliquiti,2007 02 02, 16:32]

kame tu čia įžvelgi nusivertinimą??? juk aš kaip tik klausiu, už ką man taip, juk aš verta geriau???
doh.gif sorry blush2.gif ne taip supratau 4u.gif
Atsakyti