Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 14:25)
nori 'paguosiu' blush2.gif  as po gimdymo nenumeciau, o priaugau doh.gif  doh.gif kol pati maitinau doh.gif  -vat ir nesenai tik pradejau po biski po biski... mirksiukas.gif
o pastojusi -numeciau 5 kg thumbup.gif

Oj kokia paguoda lotuliukas.gif nu matai daug kas sako jei moteris truputi apkunesne ne kudena tai nestumo pradzioje taip daznai buna bigsmile.gif nezinau keik tame tiesos
QUOTE(sivana @ 2007 02 01, 14:33)
sekmės Tau mergyt  4u.gif

wub.gif aciu

QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 14:35)
o tu pirma syki eini? ax.gif  sekmes 4u.gif

i VK pirma syki nes taip gydziausi privaciai bet nelabai man schmoll.gif nusprendziau geriau i VK kreipsiuos ax.gif

tarskaliuk aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 01, 14:56)
As manau, kad cia visom skirtingai  mirksiukas.gif , nes as po gimdymo ir viso maitinimo metu "nusipurciau" iki 43 kg  blink.gif 

as tai hormonus kaltinu blush2.gif rimtai blush2.gif nes tikria nei as daugiau valgiau nei ka doh.gif o va tik nustojau maitint -viskas stojo i vietas...o kai KT pradejau -is vis thumbup.gif

QUOTE(Infrared @ 2007 02 01, 15:22)
Oj kokia paguoda  lotuliukas.gif  nu matai daug kas sako jei moteris truputi apkunesne ne kudena tai nestumo pradzioje taip daznai buna  bigsmile.gif  nezinau keik tame tiesos

gal -nes buvau biski is stambesniu blush2.gif bet kas dziugina, kad labai nedaug priaugau nestuke bigsmile.gif , bet atsiemiau po to lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 02 01, 16:21)

juokas čia jau pro ašaras... lotuliukas.gif

bet vat čia hormonai žaidžia, dauguma iš mūsų stambesnės merginos, ar ne? O Duphastonas gi "moteriškas" (liaudiškai tariant) hormonas, taigi ir padaro moteriškesnėmis: pilvukas bum ir yra lotuliukas.gif
Atsakyti
jo jo, manęs irgi buvo pradėję klausinėti ar nesilaukiu kartais blink.gif bet kai pradėjau iš tikrųjų nestuke.gif ir atsitiko ta nelaimė tai dabar visi tyli ir tylės. bent toks pliusas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 01 vasario 2007 - 16:52
QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 15:37)
gal -nes buvau biski is stambesniu blush2.gif bet kas dziugina, kad labai nedaug priaugau nestuke bigsmile.gif , bet atsiemiau po to lotuliukas.gif

Ech.. bet juk kiekvienos organizmas kitoks, tu mazia priaugai o gal kas daugiau priaugo cia jau speliot labai sunku, kaip kam bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 01, 17:50)
jo jo, manęs irgi buvo pradėję klausinėti ar nesilaukiu kartais  blink.gif bet kai pradėjau iš tikrųjų  nestuke.gif  ir atsitiko ta nelaimė  tai dabar visi tyli ir tylės. bent toks pliusas....

console.gif viskas susitvarkys, pamatysi, turėsim visos nestuke.gif ir ne tik nuo duphastono smile.gif
Atsakyti
Man irgi nuo duphastono uzaugo taukinis pilvas ir baisus celiulitas ant koju.Ko anksciau tikrai neturejau sad.gif Nuo tu vaistu ir isvaizda ir sveikata darkosi.Kad bent jau jie veiksmingi butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 01, 21:27)
Man irgi nuo duphastono uzaugo taukinis pilvas ir baisus celiulitas ant koju.Ko anksciau tikrai neturejau sad.gif Nuo tu vaistu ir isvaizda ir sveikata darkosi.Kad bent jau jie veiksmingi butu rolleyes.gif

Aš taip pat panašėju į kiaulę. Bet dabar juk kiaulės metai tai gal mums laimės atneš, kad mes visos daromės į ją panašios. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 01, 20:36)
Aš taip pat panašėju į kiaulę. Bet dabar juk kiaulės metai tai gal mums laimės atneš, kad mes visos daromės į ją panašios.  lotuliukas.gif

Nu jo, sako kiaules metai turi buti labai laimingi. Ir toms, kurios su kiauliska isvaizda darosi lotuliukas.gif Kad dar toms kiaulaitems kiauliuku pilvelyje atsirastu, tada jau ir isvaizda nebebus svarbi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 01, 20:43)
Nu jo, sako kiaules metai turi buti labai laimingi. Ir toms, kurios su kiauliska isvaizda darosi  lotuliukas.gif Kad dar toms kiaulaitems kiauliuku pilvelyje atsirastu, tada jau ir isvaizda nebebus svarbi rolleyes.gif

jauuuuuuuuuu negera darosi. Kad tik padėtų...
beje, portuoti gi ir rizikinga, kaip manot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 01, 20:48)
jauuuuuuuuuu negera darosi. Kad tik padėtų...
beje, portuoti gi ir rizikinga, kaip manot?  doh.gif

Geriau parseliu pavirsti nei leliuka prarasti mirksiukas.gif As po ivf nerizikuosiu sportuoti, nors pries vaistus intensyviai stengiausi figuros reikalus pataisyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 01, 19:36)
Aš taip pat panašėju į kiaulę. Bet dabar juk kiaulės metai tai gal mums laimės atneš, kad mes visos daromės į ją panašios.  lotuliukas.gif

Oj nu jau suskeliai lotuliukas.gif bet tikekime, kad taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti