Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Rasiunia @ 2007 02 01, 11:44)
periodiskumas visgi buna, tik pastebet reikia. Kartais mmm buna kas 2 men, kartais kas 25 d. ir tai kartojasi. Pabandyk zymet kalendoriuke, o paskui greit isvadas pasidarysi, kada pats tas mirksiukas.gif  be to juk yra dabar spec. ovuliacijos testai, uztenka paseiliot ir zinai.

jei mm visus metus be vaistu nebuna -tai jokio periodiskumo irgi nera mirksiukas.gif o o testas, bei BT -tai tik ne policistukem matuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 01, 11:37)
o aš tai nieko nematuoju ir nematuosiu  tongue.gif vienas dalykas, su policistinėm tai absoliučiai beprasmiška, o kitas dalykas, aš su savo vyru norėčiau ne pagal temperatūrų svyravymus sex planuoti, o pagal asmenines aistras  thumbup.gif

O as tai neseniai pradejau matuot ( g.gif pati nezinau kodel, siaip, visos matuoja, tai ir as matuoju blush2.gif ). Tiesiog noriu paziuret, kokia savijauta buna per O, nes visa gyvenima sergu kas 3-6 men., niekada nezinau, kada vaisingos dienos pas mane...
Bet as visiskai tau pritariu - mudu su vyru smileysex.gif "koznadien", ir ne todel, kad "gaudom" ovuliacija, mums kazkaip taip gaunasi... ax.gif blush2.gif Na, dabar po stimuliavimo tikiuosi, kad O bus pilnaverte, o "prasmukti" jai be sansu.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 11:51)
jei mm visus metus be vaistu nebuna -tai jokio periodiskumo irgi nera mirksiukas.gif  o o testas, bei BT -tai tik ne policistukem matuot doh.gif

o jei mmm be vaistų būna, bet vėluoja iki 2 - 4 sav. tada irgi BT neapsimoka matuoti ? g.gif tada nematuosiu jos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 01 vasario 2007 - 13:26
QUOTE(sivana @ 2007 02 01, 13:26)
o jei mmm be vaistų būna, bet vėluoja iki 2 - 4 sav. tada irgi BT neapsimoka matuoti ?  g.gif tada nematuosiu jos  schmoll.gif

nezinau, bet kiek ta BT teko kazkada pradzioj dometis, tai sako policistukem -beviltiskas reikalas blush2.gif tai ir nzn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 vasario 2007 - 13:48
QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 13:48)
nezinau, bet kiek ta BT teko kazkada pradzioj dometis, tai sako policistukem -beviltiskas reikalas blush2.gif tai ir nzn mirksiukas.gif

tada nesuksiu sau galvos ir nebematuosiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 31, 09:42)
o as kai nutraukiau KT ir planavom maze ax.gif  -tai priaugau doh.gif  doh.gif  ir taip ne viena kg doh.gif  ir tik nesenai pradejau purtyt doh.gif

O man vis nepavyksta, ir kas kesciausia kad valgau nedaug visada tuo paciu metu, o kg nekrenta ir itariu, kad nuo dup. man jie man irgi auga doh.gif nors as i si reikala ziuriu pro rozinius akinius blush2.gif tikiuosi po gimdymo numesiu kai reikes leliuku rupintis biggrin.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 01 31, 11:35)
blink.gif aš tą kažkaip pastebiu doh.gif na niekada neturėjau pilvuko, lenta buvau toje vietoje...dabar pilvukas pūpso doh.gif  duphastonas laaabai apetitą kelia doh.gif

doh.gif ir man ta pati problema kas seniai nemates klausia, o tai kada pagausejimas blink.gif
QUOTE(Rasiunia @ 2007 02 01, 10:52)
turedama sia liga, be jokiu vaistu pastojau po 3 menesiu, nors prognozes buvo nekokios. Svarbu geras noras!  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Teisingai isnaudokite vaisingas dienas.  mirksiukas.gif  Sekmes.

Tai gal ne viskas taip blogai buvo,O vyko tik ne kiekviena menesi ir seip tai sekmes reikalas, bet jei yra galimybe pastoto greiciau nei laukt 2.3.5 metus kodelgi ja nepasinaudojus, as pvz. be gydytoju pagalbos isvis beveik neturiu sansu pastot doh.gif
Beja siandien einam i VK wub.gif tikiuosi kazka daugiau mum pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 02 01, 14:23)
nors as i si reikala ziuriu pro rozinius akinius  blush2.gif  tikiuosi po gimdymo numesiu kai reikes leliuku rupintis  biggrin.gif

nori 'paguosiu' blush2.gif as po gimdymo nenumeciau, o priaugau doh.gif doh.gif kol pati maitinau doh.gif -vat ir nesenai tik pradejau po biski po biski... mirksiukas.gif
o pastojusi -numeciau 5 kg thumbup.gif
Atsakyti
Beja siandien einam i VK  wub.gif tikiuosi kazka daugiau mum pasakys  ax.gif

sekmės Tau mergyt 4u.gif
Atsakyti

Beja siandien einam i VK  wub.gif tikiuosi kazka daugiau mum pasakys  ax.gif

o tu pirma syki eini? ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 14:25)
nori 'paguosiu' blush2.gif  as po gimdymo nenumeciau, o priaugau doh.gif  doh.gif kol pati maitinau doh.gif  -vat ir nesenai tik pradejau po biski po biski... mirksiukas.gif
o pastojusi -numeciau 5 kg thumbup.gif

As manau, kad cia visom skirtingai mirksiukas.gif , nes as po gimdymo ir viso maitinimo metu "nusipurciau" iki 43 kg blink.gif - t. y. tiek sveriau (zmones kalba, kad atrodziau baisiai doh.gif ). Ir maitinausi "sociai", kad pienas riebesnis ir sveikesnis butu, bet va dukryte matyt gerokai "isciulpe" mane biggrin.gif Kai nutraukiau maitinima - pradejau pilneti doh.gif Dabar, jeigu pastosiu, vel tikiuosi numesti svorio po gimdymo ax.gif , nes dietu laikytis neturiu valios.. blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:
o kaip tau tarškaliuk tau su gydymais visais? ką gydytojai sakė?
[/quote]
na dar šį mėnesį andome ir jau važiuosime. Bijau labai gyd. kažko. O patarti nieko nepataria buvusi gyd. tik liepia bent tris mėn min. pabandyti. Sako būna - pasiseka blush2.gif
Papildyta:
ėkmės Infrared 4u.gif

nu siaubas, sakiau nebevalgysiu... lotuliukas.gif bet ką tik nusidėjau juodai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 02 01, 15:06)
nu siaubas, sakiau nebevalgysiu... lotuliukas.gif bet ką tik nusidėjau juodai doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti