Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Sveikutes,
o va man viskas susideliojo automatiskai kazkaip. Nuejau i konsultacija del akiu lazerines operacijos. Tai vat negalima metukus man pastoti. Tad teks vaikiuku planavima metukams nukelti. Labai jau norisi sveiku akyciu. Baisu kad jos vel prades blogeti ir operacijos daryti nebegalesiu.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 07, 21:24)
Sveikutes,
o va man viskas susideliojo automatiskai kazkaip. Nuejau i konsultacija del akiu lazerines operacijos. Tai vat negalima metukus man pastoti. Tad teks vaikiuku planavima metukams nukelti. Labai jau norisi sveiku akyciu. Baisu kad jos vel prades blogeti ir operacijos daryti nebegalesiu.

Sveikute, o tai cia kaip? po lazerines negalima metus pastot? tai tada kaip ir gerai man cia gavosi, sako, nera to blogo.. g.gif
nes kaip tik pries metus su trupiniu daremes su vyru operacijas, lazeriu koregavom trumparegyste.
reiskia dabar jau PRIVALAU pastoti biggrin.gif
o akiu operacijom abu esam NEREALIAI patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 07, 20:20)
Sveikute, o tai cia kaip? po lazerines negalima metus pastot? tai tada kaip ir gerai man cia gavosi, sako, nera to blogo.. g.gif
nes kaip tik pries metus su trupiniu daremes su vyru operacijas, lazeriu koregavom trumparegyste.
reiskia dabar jau PRIVALAU pastoti  biggrin.gif
o akiu operacijom abu esam NEREALIAI patenkinti smile.gif

Na bent jau man taip buvo sakyta, kad pastojus del hormonu regejimas gali visam laikui stipriai pablogeti ir operacija tuomet bus padaryta be reikalo.

Smagu girdeti, kad jums taip gerai pasiseke. O zinai, man pasirode, kad labai jau viska man ten klinikoje graziai papasakojo. Kazkaip lyfg ir jokiu komplikaciju neminejo ir is vis apie neigiama puse proceduros sunku buvo ka ir istraukti is jos.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 07, 23:45)
Na bent jau man taip buvo sakyta, kad pastojus del hormonu regejimas gali visam laikui stipriai pablogeti ir operacija tuomet bus padaryta be reikalo.

Smagu girdeti, kad jums taip gerai pasiseke. O zinai, man pasirode, kad labai jau viska man ten klinikoje graziai papasakojo. Kazkaip lyfg ir jokiu komplikaciju neminejo ir is vis apie neigiama puse proceduros sunku buvo ka ir istraukti is jos.

Abu su vyru esam ziauriai patenkinti, dabar truputi sunerimai, kad nestumo metu nepablogetu... g.gif
o del komplikaciju... mane visada, net kai vaiksciojau dar su akiniais, kartais kamuodavo akiu sausumas, dar jei nepamiegi gerai.. tai po operacijos irgi siek tiek buvo, bet nezinau, ar cia komplikacija, nes dabar, praejus metams, tokio dalyko kaip ir visai ebeliko, nebent labai ilgai prasedziu prie kompo, ar miegu mazai. Labai gerai butu, jei po operacijos bent kuri laika nereiktu dirbti su kompu. as i darba grizau po savaites, tai dar buvo truputi sunku, nes tada dirbau banke ir nuolat reikejo prie kompo tunoti. o daugiau jokiu komplikaciju, tfu tfu tfu.tikesimes, kad ir nebus smile.gif jei dar kas idomu, klausk, papasakosiu smile.gif bet gal i AZ, nes cia biski ne i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 08, 00:45)

As rugseji sia operacija apturejau. Super, labai dziaugiuosi, kad akiniu nereikia.

man daktare prase nepastoti tik 3 menesius po operacijos. komplikaciju tikimybe labai maza, nebent isinestu infekcija. gali pasisikaitineti internete, ten yra labai daug informacijos ( bent jau angliskai). Sekmes smile.gif
Atsakyti
Aciu Tidibee uz padrasinimus ir info 4u.gif

oi mergaites... siandien atsibudau paryciais ir nebegalejau uzmigti.. taip mintys eme kamuoti visokios... bandau nuo saves nuslepti, kaip labai tikiuosi nestumo.. as ne taip senai po laparoskopijos, subrendo folikuliukas, ivyko ovuliacija, tik ar kas uzkibo... neaisku... puse dienos vakar narsiau po ineta, ziurinejau, kokie buna ankstyvieji nestumo pozymiai.. o juk mes jau visos zinom, kad jie lygiai tokie patys, kaip ir pozymiai pries mmm... tai man dabar labai skauda krutine, bet lygiai taip pat, kaip skauda pries RETSYKIAIS pasirodancias menesines... norisi miego- bet kaip galetu nesinoreti, jei pries tai vis neissimiegodavau.. pamaudzia pilvuka, bt mausdavo pries mmm ir iki siol...
visus savo kuno pojucius bandau logiskai paaiskinti, kad kuo mazesnis butu nusivylimas, bet tuo paciu tas kvailas jausmas O GAL, jau baigia isvesti is proto... siandien man ta diena, kai buna liudna..
nieko, gal rytoj bus ta, kai viltis jaukiai isitaiso ten kazkur, ir dar kuriam laikui leidzia bent kiek ramiau laukti ir tiketis...
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 09, 08:45)
Aciu Tidibee uz padrasinimus ir info  4u.gif
oi mergaites... siandien atsibudau paryciais ir nebegalejau uzmigti.. taip mintys eme kamuoti visokios... bandau nuo saves nuslepti, kaip labai tikiuosi nestumo.. as ne taip senai po laparoskopijos, subrendo folikuliukas, ivyko ovuliacija, tik ar kas uzkibo... neaisku... puse dienos vakar narsiau po ineta, ziurinejau, kokie buna ankstyvieji nestumo pozymiai.. o juk mes jau visos zinom, kad jie lygiai tokie patys, kaip ir pozymiai pries mmm... tai man dabar labai skauda krutine, bet lygiai taip pat, kaip skauda pries RETSYKIAIS pasirodancias menesines... norisi miego- bet kaip galetu nesinoreti, jei pries tai vis neissimiegodavau.. pamaudzia pilvuka, bt mausdavo pries mmm ir iki siol...
visus savo kuno pojucius bandau logiskai paaiskinti, kad kuo mazesnis butu nusivylimas, bet tuo paciu tas kvailas jausmas O GAL, jau baigia isvesti is proto... siandien man ta diena, kai buna liudna..
nieko, gal rytoj bus ta, kai viltis jaukiai isitaiso ten kazkur, ir dar kuriam laikui leidzia bent kiek ramiau laukti ir tiketis...

čai žinok psichologinis nėštumas, kai labai įsijauti į organizmo pojūčius ir taip atrodo, man taip šimtus kartų yra buvę.
pvz. man šiandien 29c.diena, laikau kumščius, kad nesusirgčiau, bet vistiek liūdna, nes susirgsiu, stebuklų nebūna. bent jau aš taip manau. nors turėjau vakar susirgt, turbūt tas duphastonas pavėlins mm
o atu linku dideliausios sėkmės 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 01 09, 09:55)
čai žinok psichologinis nėštumas, kai labai įsijauti į organizmo pojūčius ir taip atrodo, man taip šimtus kartų yra buvę.
pvz. man šiandien 29c.diena, laikau kumščius, kad nesusirgčiau, bet vistiek liūdna, nes susirgsiu, stebuklų nebūna. bent jau aš taip manau. nors turėjau vakar susirgt, turbūt tas duphastonas pavėlins mm
o atu linku dideliausios sėkmės  4u.gif  wub.gif

Aciu, Vilmunce uz palinkejimus, linkiu ir tau sekmes didziausios, gal visgi buna stebuklu?.. 4u.gif

del psichologinio nestumo, tai daug skaiciau, bet nebuvo taip, kad lauksciau vienokio ar kitokio pozymio... tiesiog menesiniu pozymiai ir tiek... pamenu, kai buvau i Vilniu nuvaziavus pas Uson, kaip tik brendo vienas folikuliukas savaime, o man tada tempia pilvo apacia, as tik del to tempimo susirupinau ir pas gydytoja echoskopijos nuejau, o ji man sako, tu nieko negali jaust. kaip ten negaliu, jei man ir tempia, ir maudzia. Tada sako, kitos ir vemia is isitikinimo. zinau ir pilnai tikiu, kad taip buna, bet ji tada i mane,manau,neatsakingai paziurejo, pasijutau kaip kvailiuke...

Atsakyti
sveikos merginos, p galaiu prissijungiu ir prie jusu, praeita menesi paturejau prima stimuliacija clomiphenu, gruodzio 14 diena buvo padarytas kraujo tyrimas progestrenonui istirti ir jis parode, kad man ovuliacija neivyko, 20 diena dariausi dar testa kuris buvo neigiams, kai nuvaziavau pas gydytojus jie tik pasake, kad tai uztrunka nemazai laiko doh.gif liepe palaukti dvi savaitesi r vel pasidaryti testa ir jeigu tikrai nieko pradeti gerti vel clomiphena doh.gif as nieko nesitikedama isvaziavau i lietuva, aisku pasiemiau vaistus su savim, bet kaip zinoma sventes lieka sventesm, biski pabaliavojau, grizus nami i airija gruodzio 31 diena pasidariau nestumo testa, nes jau savaite kai buvo krutine jautri tai galvojau kad mmm ateina, bet testas prode II netikejau pasidariau dar kokiu 8 blush2.gif (parsiveziau 10 is lietuvos lotuliukas.gif ) atrodo tikrai esu nestuke.gif tik laikau dabar kumstukus, kad tik viskas gerai butu ir laukiu vizizto pas gydytoja wub.gif
merginos nenuleiskit ranku jeigu ir pasako, kad ovuliacijos nebuvo, ypac, kai tik pagal kraujo tyrimus (kaip man) be stebejimu, ti dar nereiksia, kad jos nbevo wub.gif
Atsakyti
Gidryte!!!!!!! SUPER!!!!!! o siaubas, net zodziai stringa!!!! sveikinu is visos sirdies!!!! o dieve, kaip gera cia skaityti tokias naujienas!!! saugok save, dziaukis ir megaukis sia dovana! isivaizduoju, kad jau pasiilgai savo mazylio smile.gif sveikinu, sveikinu , sveikinu!!!!!!!!! biggrin.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif yahoo.gif 4u.gif assa.gif
Atsakyti
sveikos mergytės, čia elij`a, pakeičiau vardą ir rūbelį... 4u.gif
Dieve, wub.gif *gidryte*, kaip sveikinu wub.gif wub.gif net yess.gif yahoo.gif cray.gif ašara nuriedėjo. Kažkokia verksminga aš pasidariau, bet beprotiškai tokios naujienos džiugina wub.gif wub.gif wub.gif šaunuoliai, saugok save.
Man pirmą mėn. po KT nebuvo mmm, o temperatūra visą laik buvo 37 ar 37.2 ir pilvuką maudė...bet dabar suvokiu, kad akys buvo didelės. O dabar šį mėnesį krutinę maudžia (iš pradžių spenelius skaudėjo labai, dabar padidėjo ir tokia kietoka tapo) gal sakau mmm savaime ateis bigsmile.gif ot stebuklas būtų. Po duphastono važiuosim į Kauną. O mergytės, jei duphastoną aš pradėčiau gerti nuo 30c.d.? nes laukti 35 man nenormalu atrodo, jau, norisi greičiau viską, nes nusitempia juodai viskas.
Atsakyti
gal mielosiso žinot kur ir kas klaipėdoje daro laporaskipiją jei iš vis daro? Aš labai bijau jos. bet noriu paklausti ar pirmiau su vaistais gydo ir tik po to ją daro ar iškart padaro o paskui dar pagydo su vaistukais. o kaip dėl nėštumo jei gydaisi ir pastoji tai nėštumui nieko blogo ire jis kokybiškas buna ar tada padidėja apsigimimų rizika? prašau paaiškinkit man nes jau nebegaliu man jau pradeda depresija į svečius ateiti . o kaip dėl antsvorio ar jie lauks kol viską numesiu ir tik tada gydys ar gydys iš karto o aš svorį mesiu?
Atsakyti