Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(bonda @ 2007 01 29, 19:19)
ar kt, ar duphastonas gi hormonai mirksiukas.gif bet kiek man daktarai sake, kiek pati domejaus, tai PKS ir gydoma arba KT, arba stimuliacijom plius dar gali but atitinkami vaistai pagal situacija mirksiukas.gif man tai aiskiai pasake, kad jei dar vaiku kada noresiu - tai geriausia dabar KT... as klausau ax.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 29, 19:37)
hormonai, kurių mūsų organizme trūksta, tai kas čia blogo vartot juos?
nežinau, ar aiškiai išsakiau mintį  g.gif

O as per tuos PKS priaugau svorio na... nemazai, bet nesu storule blush2.gif tai bijau, kad nuo KT tas svoris dar padides verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 01 30, 13:05)
O as per tuos PKS priaugau svorio na... nemazai, bet nesu storule  blush2.gif tai bijau, kad nuo KT tas svoris dar padides  verysad.gif

o as kai nutraukiau KT ir planavom maze ax.gif -tai priaugau doh.gif doh.gif ir taip ne viena kg doh.gif ir tik nesenai pradejau purtyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 31, 10:42)
o as kai nutraukiau KT ir planavom maze ax.gif  -tai priaugau doh.gif  doh.gif  ir taip ne viena kg doh.gif  ir tik nesenai pradejau purtyt doh.gif

blink.gif aš tą kažkaip pastebiu doh.gif na niekada neturėjau pilvuko, lenta buvau toje vietoje...dabar pilvukas pūpso doh.gif duphastonas laaabai apetitą kelia doh.gif
Atsakyti
oo taip, su duphastonu aš per pusmetuką 15kg priaugau. atrodo kas čia tokio, nu norisi valgyti ir valgau - kaip visada smile.gif bet rezultatas įspūdingas ax.gif dabar jau atrodo septynis numečiau ir galvoju kaip čia su tais likusiais 10 bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 31 sausio 2007 - 21:21
QUOTE(blndz @ 2007 01 31, 22:20)
oo taip, su duphastonu aš per pusmetuką 15kg priaugau.  atrodo kas čia tokio, nu norisi valgyti ir valgau - kaip visada smile.gif bet rezultatas įspūdingas  ax.gif  dabar jau atrodo septynis numečiau ir galvoju kaip čia su tais likusiais 10 bus  ax.gif

aikit sau, negąsdinkit lotuliukas.gif o su stimuliuojančais kaip?
Atsakyti
tai žinai, pagrindinė taisyklė - nevalgyk ir nepriaugsi biggrin.gif
o su stimuliuojančiais nežinau kaip, nebandžiau ax.gif
Papildyta:
o kaip tau tarškaliuk tau su gydymais visais? ką gydytojai sakė?
Atsakyti
turedama sia liga, be jokiu vaistu pastojau po 3 menesiu, nors prognozes buvo nekokios. Svarbu geras noras! mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Teisingai isnaudokite vaisingas dienas. mirksiukas.gif Sekmes.

Atsakyti
aha, o kaip išnaudoti vaisingas dienas, jeigu nežinai kada jos būna? jeigu natūraliai nesusergi mmm, tai kaip sugauti tą laimę? ech, čia retoriškai klausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 01, 10:59)
aha, o kaip išnaudoti vaisingas dienas, jeigu nežinai kada jos būna? jeigu natūraliai nesusergi mmm, tai kaip sugauti tą laimę? ech, čia retoriškai klausiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif vat ir man problema unsure.gif nors BT matuoju ir O jaučiu su MB dirbam kaip reikiant , o rezultatų jokių, nes mano kiaušidės verysad.gif dėl visko kaltos ir laparaskopijos laukiu dabar verysad.gif
Atsakyti
o aš tai nieko nematuoju ir nematuosiu tongue.gif vienas dalykas, su policistinėm tai absoliučiai beprasmiška, o kitas dalykas, aš su savo vyru norėčiau ne pagal temperatūrų svyravymus sex planuoti, o pagal asmenines aistras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 02 01, 11:59)
aha, o kaip išnaudoti vaisingas dienas, jeigu nežinai kada jos būna? jeigu natūraliai nesusergi mmm, tai kaip sugauti tą laimę? ech, čia retoriškai klausiu  biggrin.gif

periodiskumas visgi buna, tik pastebet reikia. Kartais mmm buna kas 2 men, kartais kas 25 d. ir tai kartojasi. Pabandyk zymet kalendoriuke, o paskui greit isvadas pasidarysi, kada pats tas mirksiukas.gif be to juk yra dabar spec. ovuliacijos testai, uztenka paseiliot ir zinai.
Atsakyti
nu taip, tik policistukėms dažniausiai tie testai nuolatinę ovuliaciją rodo, kiek girdėjau 4u.gif
Atsakyti