Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(talija @ 2007 01 26, 23:05)
pas man taip pat policistinės kiaušidės, vaikelį gaudėm penkis metus, vaikščiojau pas gyditojus, gėriau hormonus...po to atvykom į vilnių gyventi tai nulėkiau į vaisingumo kliniką, kaip tik buvo atvykęs kažkoks specas iš izraelio ...tai žodžiu pasakė kad per porą mėnesiu gali padaryti mane  nestuke.gif viskas atsirėmė į finansus ir baimę kad o kas jei sukišim pinigus ir nieko nesigaus  unsure.gif dar visas tas psihologinis momentas, pastovi įtampa.
tiesa darė ir vyro spermos tyrimus kurie irgi geriem pokyčiam nenuteikė...judrumas mažas o ir  pačių spermatozoidų trūkumas...
žodžiu nusivyliau, praradau visas viltis be medikų įsikišimo susilaukti vaikučio...žodžiu palūžau, nusprendžiau viską nutraukti su vaistais..jokių tablečių ir pailsėti nuo visų tų gydimų...o vėliau nuspresti ką darysim
po 1,5 metų nieko nenaudojimo pastojau  thumbup.gif nežinau kokių stebuklų dėka, žodžiais neapsakysiu kiek laimės buvo , negalėjimo patikėti tuo kas nutiko, nerealus kiekis nėštumo testų ir visi su tom stebūklingom II juostelėm ,tiesa labai pergyvenau kad tik pasisektų ir sėkmingai išnešioti vaikutį, vėl gryžau į VK ir gyditoja patraukė pečiais ir pasakė kad "ir taip būna" ten pravaikščiojau į konsultacijas ir susilaukėm dukrytės  ir tokios drūtos sakyčiau 4200 gr biggrin.gif
tai va taip ir likau nesupratus kaip čia taip įmanoma, bet esu labai laiminga kad viskas taip susiklostė......linkiu visos pasiekti savo tikslų ir tapti mamomis  heart.gif

wub.gif wub.gif wub.gif ah kaip smagu skaityti tokias istorijas...sunkus kelias, bet pavyksta thumbup.gif na tikrai daugumai policistukiu taip nutinka, kadagi i musu kiema ta svente ateis ax.gif blush2.gif net susigraudinau beskaitydama...
Atsakyti
QUOTE(talija @ 2007 01 26, 23:16)
tiesa man rekomendavo KT gerti jei kada sugalvosim dar vaikučių turėti,

drinks_cheers.gif man lygiai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai paskaitai tokias žinutes, atrodo, ir ne tokia didelė problema bigsmile.gif lotuliukas.gif nuteikia labai pozityviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 01 27, 10:39)
Kai paskaitai tokias žinutes, atrodo, ir ne tokia didelė problema  bigsmile.gif  lotuliukas.gif nuteikia labai pozityviai 4u.gif

drinks_cheers.gif ir man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 26, 23:24)
drinks_cheers.gif man lygiai taip pat mirksiukas.gif

O as kazkodel galvoju, kad man po KT butu visai prastai ir tada jau niekaip neiseiti pastoto, jau dabar ilgai mes kankinames nors ir KT nebegeriau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 01 29, 11:04)
O as kazkodel galvoju, kad man po KT butu visai prastai ir tada jau niekaip neiseiti pastoto, jau dabar ilgai mes kankinames nors ir KT nebegeriau  verysad.gif

biesas zino, kaip cia yra is tikro ax.gif bet as del savo dusios ramybes ax.gif nes prezikai mum nelimpa, o kaip daugiau saugotis, kol leliu neplanuoji,nzn... plius del mmm... jei negerciau, neaisku kada jos ateitu doh.gif tai vel nervacija, testu pirkimai... ir vis tiek duphastonas... tad neaisku, kas blogiau duphastonas ar KT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 29, 13:32)
biesas zino, kaip cia yra is tikro ax.gif bet as del savo dusios ramybes ax.gif nes prezikai mum nelimpa, o kaip daugiau saugotis, kol leliu neplanuoji,nzn... plius del mmm... jei negerciau, neaisku kada jos ateitu doh.gif tai vel nervacija, testu pirkimai... ir vis tiek duphastonas... tad neaisku, kas blogiau duphastonas ar KT doh.gif

O as gavojau Duphastonas visai nekenksmingas g.gif na ka mes galim zinot, nes juk ir gydytoju nuomones skiriasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 01 29, 19:02)
O as gavojau Duphastonas visai nekenksmingas  g.gif  na ka mes galim zinot, nes juk ir gydytoju nuomones skiriasi irnesakyk.gif

ar kt, ar duphastonas gi hormonai mirksiukas.gif bet kiek man daktarai sake, kiek pati domejaus, tai PKS ir gydoma arba KT, arba stimuliacijom plius dar gali but atitinkami vaistai pagal situacija mirksiukas.gif man tai aiskiai pasake, kad jei dar vaiku kada noresiu - tai geriausia dabar KT... as klausau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 29, 19:19)
ar kt, ar duphastonas gi hormonai mirksiukas.gif

hormonai, kurių mūsų organizme trūksta, tai kas čia blogo vartot juos?
nežinau, ar aiškiai išsakiau mintį g.gif
Atsakyti
sveikutės policitukės ar galit man paaiškinti ką reiškia stimuliacija
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2007 01 29, 23:06)
sveikutės policitukės ar galit man paaiškinti ką reiškia stimuliacija

labuka smile.gif stimuliacija, tai kai pageri vaistuku, kurie padeda bresti folikulams 4u.gif
pasiskaitinek stimuliaciju skyrelyje, gal rasi daugiau info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 29, 19:37)
hormonai, kurių mūsų organizme trūksta, tai kas čia blogo vartot juos?
nežinau, ar aiškiai išsakiau mintį  g.gif

cia mes tik kalbejom kazi kas blogiau KT ar duphastonas ax.gif kol leliu dar nenori -tai manyciau KT geriau del daug priezasciu..o kai nori -tai jau ir taip aisku mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti