Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(godulia @ 2007 01 26, 20:10)
na va, buvau pas savo superine gydytoja, turim viena puiku folikuliuka po stimuliacijos clostylbegitu, bandysim pagauti ovuliacija.. kaip bus taip bus, jei uzkibs, labai dziaugsimes, jei ne... nenuleisim ranku smile.gif
sekmes mums visoms!

Sekmes pagaunant mirksiukas.gif oh jau siek tiek baltai pavydziu blush2.gif , as jau laukiu nesulaukiu savo stimuliacijos ax.gif dar karta sekmiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2007 01 26, 18:41)

O kas buvo Wilmog?

ji policistukė, nustojo maitint ir laukė ramiai mmm, pripratusi, kad jos kaip retas svečias pas ją būdavo prieš nestuke.gif
būtų gal ir toliau laukusi, bet per Kalėdas gimęs dievulis apšvietė testuką pasidaryti wub.gif ir ką - 20 savaičių nėštumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 26, 18:39)
oj tikrai negali būti rami šiuo požiūriu lotuliukas.gif  negi neskaitei apie Wilmog? blush2.gif
o man mano gydytoja sakė, kad policistukėms geriausias gydymas yra nėštumas ir gimdymas wub.gif  todėl negali žinoti, kaip ten kas tavo organizmui "sušvies" tongue.gif

na va ir radau atsakyma i visus savo kalusimus biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 26, 21:30)
ji policistukė, nustojo maitint ir laukė ramiai mmm, pripratusi, kad jos kaip retas svečias pas ją būdavo prieš  nestuke.gif
būtų gal ir toliau laukusi, bet per Kalėdas gimęs dievulis apšvietė testuką pasidaryti wub.gif ir ką - 20 savaičių nėštumo thumbup.gif

Nu cia tai dalykas lotuliukas.gif , jauciu pradzioj stresas buvo, na bet gerai, is kart du thumbup.gif

O kad nestumas ir gimdymas gali policistines pagydyti visam laikui, tai man kaip ir nelabai girdeta g.gif Bet labai smagu kad yra tokia galimybe!
Papildyta:
Godulia, sekmes jums didziausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2007 01 26, 21:01)

O kad nestumas ir gimdymas gali policistines pagydyti visam laikui, tai man kaip ir nelabai girdeta  g.gif Bet labai smagu kad yra tokia galimybe!

na čia gal per stipriai pasakyta blush2.gif juk ir sveikoms moterims būna ciklo sutrikimų ax.gif bet kad kiaušidės gali "užsivest" kuriam laikui, tai faktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 26, 20:30)
ji policistukė, nustojo maitint ir laukė ramiai mmm, pripratusi, kad jos kaip retas svečias pas ją būdavo prieš  nestuke.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Kėdinis stebukliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 26, 20:30)

bigsmile.gif tikras Kaledinis stebuklas, faina wub.gif noreciau ir as taip ax.gif
o jus man pasakykit, pas man kai ziurejo echoskopu, tai tik vienoj kiausidej pamate
daug tu burbuliuku, tai buna tik viena policistine ar ne, nes kiek skaiciau visur, tai, kad lyg ne g.gif nu zodziu pasimetusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 01 26, 21:12)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Kėdinis stebukliukas  thumbup.gif

na pats stebukliukas tai įvyko rugpjūčio gale-rugsėjo pradžioj blush2.gif tik žinia tokia pavėluota Kalėdinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 26, 21:25)
na pats stebukliukas tai įvyko rugpjūčio gale-rugsėjo pradžioj blush2.gif tik žinia tokia pavėluota Kalėdinė wub.gif

bet faina kaip wub.gif wub.gif
Atsakyti
pas man taip pat policistinės kiaušidės, vaikelį gaudėm penkis metus, vaikščiojau pas gyditojus, gėriau hormonus...po to atvykom į vilnių gyventi tai nulėkiau į vaisingumo kliniką, kaip tik buvo atvykęs kažkoks specas iš izraelio ...tai žodžiu pasakė kad per porą mėnesiu gali padaryti mane nestuke.gif viskas atsirėmė į finansus ir baimę kad o kas jei sukišim pinigus ir nieko nesigaus unsure.gif dar visas tas psihologinis momentas, pastovi įtampa.
tiesa darė ir vyro spermos tyrimus kurie irgi geriem pokyčiam nenuteikė...judrumas mažas o ir pačių spermatozoidų trūkumas...
žodžiu nusivyliau, praradau visas viltis be medikų įsikišimo susilaukti vaikučio...žodžiu palūžau, nusprendžiau viską nutraukti su vaistais..jokių tablečių ir pailsėti nuo visų tų gydimų...o vėliau nuspresti ką darysim
po 1,5 metų nieko nenaudojimo pastojau thumbup.gif nežinau kokių stebuklų dėka, žodžiais neapsakysiu kiek laimės buvo , negalėjimo patikėti tuo kas nutiko, nerealus kiekis nėštumo testų ir visi su tom stebūklingom II juostelėm ,tiesa labai pergyvenau kad tik pasisektų ir sėkmingai išnešioti vaikutį, vėl gryžau į VK ir gyditoja patraukė pečiais ir pasakė kad "ir taip būna" ten pravaikščiojau į konsultacijas ir susilaukėm dukrytės ir tokios drūtos sakyčiau 4200 gr biggrin.gif
tai va taip ir likau nesupratus kaip čia taip įmanoma, bet esu labai laiminga kad viskas taip susiklostė......linkiu visos pasiekti savo tikslų ir tapti mamomis heart.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 01 26, 16:42)
4u.gif iš mergytės akyčių matosi -gyvsidabriukas  wub.gif o jei dar antras. tongue.gif 
beje, gi stimuliuojant galimybė susilaukti dvynuku daug padidėja  mirksiukas.gif

dekui blush2.gif
tai per pirma pas mane ir buvo 2 dominuojantys tongue.gif -ale neuzkibom ax.gif

QUOTE(nainen @ 2007 01 26, 17:00)
bonda, labai grazi tavo dukryje, akys tiesiog kibirksciuoja, as visada sustoju ties nuotaukom ir pasiziuriu i ja  wub.gif

aciukas blush2.gif kiba reiks kada fotkiu parodyt blush2.gif

QUOTE(Ice @ 2007 01 26, 18:22)
Ar turint policistines galima būti daugiau ramiai šiuo požiūriu?

tikrai jokios ramumos mirksiukas.gif kol nesulaukiau savo mmm po gimdymo, mes ir nelabai saugojomes ax.gif nu kaip saugojomes, bet ir be gumyciu ir kt...

QUOTE(femme @ 2007 01 26, 18:39)
o man mano gydytoja sakė, kad policistukėms geriausias gydymas yra nėštumas ir gimdymas wub.gif  todėl negali žinoti, kaip ten kas tavo organizmui "sušvies" tongue.gif

man irgi yra taip sake net du daktarai mirksiukas.gif

QUOTE(godulia @ 2007 01 26, 20:10)
na va, buvau pas savo superine gydytoja, turim viena puiku folikuliuka

gera zinia thumbup.gif

QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 26, 21:24)

o jus man pasakykit, pas man kai ziurejo echoskopu, tai tik vienoj kiausidej pamate
daug tu burbuliuku, tai buna tik viena policistine ar ne, nes kiek skaiciau visur, tai, kad lyg ne g.gif  nu zodziu pasimetusi ax.gif

kiek zinau, kiauside viena negali but policistine mirksiukas.gif
Papildyta:
talija, geras pavyzdys wub.gif bet policistukem taip tikrai pasitaiko -ir ne taip retai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 26, 21:06)
na čia gal per stipriai pasakyta blush2.gif  juk ir sveikoms moterims būna ciklo sutrikimų ax.gif bet kad kiaušidės gali "užsivest" kuriam laikui, tai faktas 4u.gif

tiesa man rekomendavo KT gerti jei kada sugalvosim dar vaikučių turėti, kad priversti kiaušides dirbti smile.gif
tai net nežinau kaip be jų būtų...pati metuose mmm tik 2-3 kartus susirgdavau, pagal paskutinių mėnesinių datą tai lygiai 12 mėn nėštumas hihihi.gif ....realiai tai vaisinga diena pasitaikė praėjus 3 mėn po mmmm.... va
Atsakyti