Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

na ką, jau antrą kart stebuklo nesigauna smile.gif mmm visu gražumu...tik paskaičiusi jus susidomėjau, jūs rašote, jog šviežias "kraujas"ar pan., o man visuomet tas kraujas būna rudas ir iš pradžių tik rudos gleivės būna (tokios sausos labiau).Kitrą dieną pasikeičia po truputį viskas. O pasibaigus mmm tai visą laik labai daug išskyrų, netgi pieno baltumo. Darė tepinėlį -sakė nieko blink.gif mane tai neramina kažko...
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 01 23, 17:34)
na ką, jau antrą kart stebuklo nesigauna smile.gif  mmm visu gražumu...tik paskaičiusi jus susidomėjau, jūs rašote, jog šviežias "kraujas"ar pan., o man visuomet tas kraujas būna rudas ir iš pradžių tik rudos gleivės būna (tokios sausos labiau).Kitrą dieną pasikeičia po truputį viskas. O pasibaigus mmm tai visą laik labai daug išskyrų, netgi pieno baltumo. Darė tepinėlį -sakė nieko blink.gif mane tai neramina kažko...

na ir man taip mmm prasideda, o vat kai baigiasi tai nedaug tų išskyrų būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 01 23, 18:37)
na ir man taip mmm prasideda, o vat kai baigiasi tai nedaug tų išskyrų būna  g.gif

g.gif kažkaip sunerimusi buvau ir esu. Pačiai gyd. pasirodė nelabai "gražios", kaip ji sako, bet po tepinėlio - atsakymas idealus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 01 23, 20:40)
g.gif  kažkaip sunerimusi buvau ir esu. Pačiai gyd. pasirodė nelabai "gražios", kaip ji sako, bet po tepinėlio - atsakymas idealus. blink.gif

o man nepatinka kaip mmm prasideda, kad tas "kraujas" būna kaip šokolado spalvos, o jau antra, trečia diena jau normalus kraujukas atsiranda doh.gif
eisiu penktadienį pas gydytoją kuri darys man laparaskopiją pažiūrėsim ką ji pasakys g.gif
Atsakyti
Man taip pat zinokit yra. Padare laparaskopija - endometriozes nera. O ciklas kaip pries operacija "sokoladu" prasidedavo taip ir po operacijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elijete: 23 sausio 2007 - 21:25
QUOTE(elijete @ 2007 01 23, 21:25)
Man taip pat zinokit yra. Padare laparaskopija - endometriozes nera. O ciklas kaip pries operacija "sokoladu" prasidedavo taip ir po operacijos  unsure.gif

galiu paklausti, o ciklas reguliarus pas Tave buvo, ar po laparaskopijos susireguliavo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 23 sausio 2007 - 21:39
g.gif dar geriau, pasirodo čia visoms taip doh.gif vadinasi čia PKS įtaka?
Atsakyti
Man per apžiūra prieš pat mmm rado "cista" 2 cm. Kiek suprantu, tai dar laikoma folikulu. Cistomis laikomi dariniai nuo 3 cm. Bet šios mmm buvo labai negausios ir kažkaip lyg net jaučiu, padidėjusią, išsipūtusią tą pusę... gal tas folikulas neplyšo... Ar kaip čia yra? Ar jums buvo kada nors taip? Mano ciklas labai neriaguliarus ir ilgas (šis buvo 65 d.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 24 sausio 2007 - 12:15
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš irgi policistukė. Noriu pasidalinti savo džiaugsmu. Stimuliacijos nebuvo sėkmingos, todėl po paskutinės stimuliacijos (gruodžio vidury) ramiai ruošiausi laparoskopijai sausio gale. Ir ką gi, ramiai belaukiant pradėjo mausti krūtinę, pastoviai maudė pilvuką kaip prieš mmm.. nesupratau kas čia vyksta, todėl sulaukiau savaitgalio ir pasidariau testuką (tai buvo praėjęs savaitgalis).. jame atsirado tokia neryški antra juostelė.. susijaudinau.. pirmadienį skubiai pasidariau hcg tyrimą, kuris parodė 357,7, o šiandien gydytoja patvirtino, kad viskas gerai, nėštumui jau 5 savaitės.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(!kristule @ 2007 01 24, 18:37)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Aš irgi policistukė. Noriu pasidalinti savo džiaugsmu. Stimuliacijos nebuvo sėkmingos, todėl po paskutinės stimuliacijos (gruodžio vidury) ramiai ruošiausi laparoskopijai sausio gale. Ir ką gi, ramiai belaukiant pradėjo mausti krūtinę, pastoviai maudė pilvuką kaip prieš mmm.. nesupratau kas čia vyksta, todėl sulaukiau savaitgalio ir pasidariau testuką (tai buvo praėjęs savaitgalis).. jame atsirado tokia neryški antra juostelė.. susijaudinau.. pirmadienį skubiai pasidariau hcg tyrimą, kuris parodė 357,7, o šiandien gydytoja patvirtino, kad viskas gerai, nėštumui jau 5 savaitės..  wub.gif

Sveikinu tave sirdingai wub.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(!kristule @ 2007 01 24, 17:37)
Aš irgi policistukė. Noriu pasidalinti savo džiaugsmu. Stimuliacijos nebuvo sėkmingos, todėl po paskutinės stimuliacijos (gruodžio vidury) ramiai ruošiausi laparoskopijai sausio gale. Ir ką gi, ramiai belaukiant pradėjo mausti krūtinę, pastoviai maudė pilvuką kaip prieš mmm.. nesupratau kas čia vyksta, todėl sulaukiau savaitgalio ir pasidariau testuką (tai buvo praėjęs savaitgalis).. jame atsirado tokia neryški antra juostelė.. susijaudinau.. pirmadienį skubiai pasidariau hcg tyrimą, kuris parodė 357,7, o šiandien gydytoja patvirtino, kad viskas gerai, nėštumui jau 5 savaitės..  wub.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(!kristule @ 2007 01 24, 17:37)

Labai smagu thumbup.gif
Tokios istorijos ikvepia (bent jau mane). As labai optimistiskai nusiteikusi, nes jei su pirma dukryte pastojau naturaliai (be jokiu stimuliatoriu), antras nestumas, kad ir nesekmingas verysad.gif , irgi be vaistu, tai jau dabar, kai pradejau tirtis ir paaiskejo, kad esu policistuke, be jokiu abejoniu manau, kad dar siais metais susilauksiu antro vaikucio (sikart priziurint ginekologei). Stai is tokiu istoriju ir kyla mano optimizmas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti