Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(godulia @ 2007 01 16, 14:18)
del to arbatmedzio- parasyta, kad nescioms nenaudoti...

mano mamos odos daktare -tikrai galima mirksiukas.gif daug kas parasyta tongue.gif mirksiukas.gif taigi, negert ji reikia mirksiukas.gif , o tik isoriskai ant spuogeliu patepliot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 sausio 2007 - 09:22
jo, su tuo duphastonu... aš taip pat sulaukdavau mmm iškart kitą dieną, o prieš mėn. net 3 dienas laukiau po duphastono blink.gif jau buvau lyg ir svajot bepradedanti, bet taip ir liko svajonės, atėos jos man 4 dieną.

Beje nusprendėm dar vieną mėn. pabandyt, na kad per tuos mėnesius net 3 kartus sirgau doh.gif siaubas virusai žiaurus, na gal dar....stebuklų kokių ar ko 4u.gif wub.gif paskurtinis mėnuo ir reiks registruotis, jei vėl nepasikeis mintys ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, nuo siandien pradedu ir stimuliacinius vaistukus gerti, kol kas mazyte doze, bet vis tiek... ech, sekmes mums visoms!
Atsakyti
Uzsuku vis paziureti kaip jus 4u.gif
laikykites, ir tikekite jog ta diena tikrai isaus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 17, 15:31)
sveikos merginos, nuo siandien pradedu ir stimuliacinius vaistukus gerti, kol kas mazyte doze, bet vis tiek... ech, sekmes mums visoms!

Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, man ir tokia pat bedele.Pries savaite leidausi stimuliuojancius vaistus ir kaip sake gydytojas turejo vykt ovuliacija.Greitu laiku einu pas gydytoja, labai viliuosi , kad bus koks mazylis uzkibes.Sekmes ir jums visoms tik tikekit ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na pas mane buvo cistos ir viena kiausyde pritraukta prie gymdos ir du metus neturejau savo maziuko. Ir jau butume vazeve rimtai darytis tyrimus. Bet pabandziau alijosiu pasileisti taip rekomendavo gyd. ir vitaminus geriau. Ir ivyko stebuklas. Ir kiek zinau tai labai daug kam padeda tas alijosius. Ir visoms sekmes tik reikia tiketi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 18, 11:06)
Na pas mane buvo cistos ir viena kiausyde pritraukta prie gymdos ir du metus neturejau savo maziuko. Ir jau butume vazeve rimtai darytis tyrimus. Bet pabandziau alijosiu pasileisti taip rekomendavo gyd. ir vitaminus geriau. Ir ivyko stebuklas. Ir kiek zinau tai labai daug kam padeda tas alijosius. Ir visoms sekmes tik reikia tiketi  wub.gif

Sveika! O kaip suprasti pasileisti alijosiu? Jis parduodamas kaip vaistas?
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 18, 10:06)
Ir kiek zinau tai labai daug kam padeda tas alijosius. Ir visoms sekmes tik reikia tiketi  wub.gif

ir man bendradarbė sakė. Jai med. sesuo kiekvieną vakarą tą alijošą suleidžia, jai rekomendavo ginė nuo moteriškų ligų ax.gif bet kad gali nestuke.gif padėti tai pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 18, 10:06)
Na pas mane buvo cistos ir viena kiausyde pritraukta prie gymdos ir du metus neturejau savo maziuko.

pas tave buvo cistos ar cistutes, kaip prie policistiniu -nes tai skirtingi dalykai ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Priimkit ir mane i ta bureli. Juk mes visos laukiam mazojo stebuklelio.Tik beda, kad is daktaro nieko konkrektaus nesuzinau, vis girdziu viena zodi - laukiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(brige @ 2007 01 18, 16:38)
Sveikos. Priimkit ir mane i ta bureli. Juk mes visos laukiam mazojo stebuklelio.Tik beda, kad is daktaro  nieko konkrektaus nesuzinau, vis girdziu viena zodi - laukiam  g.gif

Man tas pats buvo. Daktaras pasake liga o nepasake kas tai per daiktas ir su kuo valgomas. Viska teko paciai aiskintis.
Atsakyti