jo, su tuo duphastonu... aš taip pat sulaukdavau mmm iškart kitą dieną, o prieš mėn. net 3 dienas laukiau po duphastono jau buvau lyg ir svajot bepradedanti, bet taip ir liko svajonės, atėos jos man 4 dieną.
Beje nusprendėm dar vieną mėn. pabandyt, na kad per tuos mėnesius net 3 kartus sirgau siaubas virusai žiaurus, na gal dar....stebuklų kokių ar ko paskurtinis mėnuo ir reiks registruotis, jei vėl nepasikeis mintys
Sveikos mergaites, man ir tokia pat bedele.Pries savaite leidausi stimuliuojancius vaistus ir kaip sake gydytojas turejo vykt ovuliacija.Greitu laiku einu pas gydytoja, labai viliuosi , kad bus koks mazylis uzkibes.Sekmes ir jums visoms tik tikekit ir viskas bus gerai
Na pas mane buvo cistos ir viena kiausyde pritraukta prie gymdos ir du metus neturejau savo maziuko. Ir jau butume vazeve rimtai darytis tyrimus. Bet pabandziau alijosiu pasileisti taip rekomendavo gyd. ir vitaminus geriau. Ir ivyko stebuklas. Ir kiek zinau tai labai daug kam padeda tas alijosius. Ir visoms sekmes tik reikia tiketi
Na pas mane buvo cistos ir viena kiausyde pritraukta prie gymdos ir du metus neturejau savo maziuko. Ir jau butume vazeve rimtai darytis tyrimus. Bet pabandziau alijosiu pasileisti taip rekomendavo gyd. ir vitaminus geriau. Ir ivyko stebuklas. Ir kiek zinau tai labai daug kam padeda tas alijosius. Ir visoms sekmes tik reikia tiketi
ir man bendradarbė sakė. Jai med. sesuo kiekvieną vakarą tą alijošą suleidžia, jai rekomendavo ginė nuo moteriškų ligų bet kad gali padėti tai pirmą kartą girdžiu
Sveikos. Priimkit ir mane i ta bureli. Juk mes visos laukiam mazojo stebuklelio.Tik beda, kad is daktaro nieko konkrektaus nesuzinau, vis girdziu viena zodi - laukiam
Sveikos. Priimkit ir mane i ta bureli. Juk mes visos laukiam mazojo stebuklelio.Tik beda, kad is daktaro nieko konkrektaus nesuzinau, vis girdziu viena zodi - laukiam