Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(sivana @ 2007 01 15, 09:21)
smile.gif gerai pabandysiu, dėkui už patarimą  4u.gif

gal pades ax.gif nes labai zinau ir suprantu, ka reiskia, kai n visko isbandai ir s... doh.gif doh.gif lietuviskas pigesnis dvigubai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 15, 09:31)
gal pades ax.gif nes labai zinau ir suprantu, ka reiskia, kai n visko isbandai ir s... doh.gif  doh.gif lietuviskas pigesnis dvigubai blush2.gif

O jis parduodamas vaistinėse?
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 01 15, 15:52)

australian body Eurovaistinėj pirkau, o vat lietuvišką reikės paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 01 15, 15:52)

taip, vaisitnej pirkus esu ir camelijos ir, farmos ax.gif (cia apie lietuviska) yra sitos firmos ir dar sitos mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos noriu jusu paklausti blush2.gif mano daktare liepe nuo 18CD gerti dupfastona 10dienu po viena tablete, taip ir darydavau, tai kai isgerdavau paskutine, kita diena pradedavo teplioti ir paskui jau normaliai pradedavau sirgti, bet dabar, vakar turejo pradet teplioti, bet nieko, siandien turejo prasidet mmm, bet nieko g.gif ar gali keistis sirgimas geriant duphastona,du men. buvo tikslingai, o dabar huh.gif labai sirdele virpa, taip nenoriu tu nelabuju mad.gif ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 16, 09:14)
(cia apie lietuviska) yra sitos firmos ir dar sitos mirksiukas.gif

g.gif tada lietuvišką produktą pabandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2007 01 16, 10:23)
merginos noriu jusu paklausti blush2.gif mano daktare liepe nuo 18CD gerti dupfastona 10dienu po viena tablete, taip ir darydavau, tai kai isgerdavau paskutine, kita diena pradedavo teplioti ir paskui jau normaliai pradedavau sirgti, bet dabar, vakar turejo pradet teplioti, bet nieko, siandien turejo prasidet mmm, bet nieko g.gif ar gali keistis sirgimas geriant duphastona,du men. buvo tikslingai, o dabar  huh.gif labai sirdele virpa, taip nenoriu tu nelabuju  mad.gif ar yra kam taip buve?

Lilan, o testuka darei?

As po laparoskopijos taip nelaukiau tu mmm, o jos vakar eme ir atejo kutvelos... siandien man liudna. verysad.gif
Viltis buvo toookio didumo...na bet juk turi ateiti ta diena, kai galesiu rekti is dziaugsmo...

KIEKVIENAI BEPROTO LAUKIANCIAI TURI ATEITI.
IR ATEIS.
TIKRAI.
pabursiu:
nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
del to arbatmedzio- parasyta, kad nescioms nenaudoti...
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 16, 14:18)
Lilan, o testuka darei?

As po laparoskopijos taip nelaukiau tu mmm, o jos vakar eme ir atejo kutvelos... siandien man liudna.  verysad.gif
Viltis buvo toookio didumo...na bet juk turi ateiti ta diena, kai galesiu rekti is dziaugsmo...

KIEKVIENAI BEPROTO LAUKIANCIAI TURI ATEITI.
IR ATEIS.
TIKRAI.
pabursiu:
nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Papildyta:
del to arbatmedzio- parasyta, kad nescioms nenaudoti...

gerai kad ir nedariau atplauke tos nelabosios pas mane verysad.gif ryte kazko visai buvau suskistejusi, visai nepanasi i save, bet ai juka kai bus lemta taip ir bus irnesakyk.gif vistiek zinau kad ateis ir i mano kiema svente wub.gif
visom to labai nuosirdziai linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 16, 14:18)
1. As po laparoskopijos taip nelaukiau tu mmm, o jos vakar eme ir atejo kutvelos... siandien man liudna.  verysad.gif
2. del to arbatmedzio- parasyta, kad nescioms nenaudoti...

1. godulia console.gif neliūdėk
2. aha perskaičiau toj instrukcijoj, ir pastebėjau, kad taip parašyta g.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos, as po pertraukos griztu pas jus, siandien pagaliau uzsiregistravom i VK pas Meskauskiene thumbup.gif po 5 mene. pertraukos nuo clostelbegito matyt teks prie jo grizti bet kad tik butu rezultatas wub.gif Dabar bendrausim daziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2007 01 16, 21:26)
Labas vakaras merginos, as po pertraukos griztu pas jus, siandien pagaliau uzsiregistravom i VK pas Meskauskiene  thumbup.gif  po 5 mene. pertraukos nuo clostelbegito matyt teks prie jo grizti bet kad tik butu rezultatas  wub.gif  Dabar bendrausim daziau  4u.gif

Labas draugužė bigsmile.gif
thumbup.gif na pagaliau, linkiu Tau sekmės, kad viskas būtų gerai ir greičiau sulauktum 2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 01 16, 21:58)
Labas draugužė  bigsmile.gif
thumbup.gif na pagaliau, linkiu Tau sekmės, kad viskas būtų gerai ir greičiau sulauktum  2.gif  mirksiukas.gif

Laba laba biggrin.gif
aciu mergyt wub.gif Tau irgi linkiu kuo greiciau pamatyti II wub.gif
Atsakyti