sveikutes, parasiau zinute i musu skyreli ir atsirado zinute, kad tema uzdaryta pasiekus maksimalu puslapiu skaiciu, manau, kad mum s tos temos dar tikrai prireiks, todel pradedu nauja sasiuvini
labai tikiuosi, kad mano laparoskopija atnes teigiamu rezultatu, tada ateisiu cia paigirti
sekmes mums visoms
QUOTE(godulia @ 2006 12 28, 00:25)
sveikutes, parasiau zinute i musu skyreli ir atsirado zinute, kad tema uzdaryta pasiekus maksimalu puslapiu skaiciu, manau, kad mum s tos temos dar tikrai prireiks, todel pradedu nauja sasiuvini
labai tikiuosi, kad mano laparoskopija atnes teigiamu rezultatu, tada ateisiu cia paigirti
sekmes mums visoms
sekmes mums visoms
vajei, kokios naujienos, na linkiu, kad taip ir būtų
Sveikutes, kaip sventes praleidot? As va kazkaip pagalvojau.... Lyg ir vestuves musu uz 5 menesiu o mes vaikucius pradejom planuoti. Gal reiketu palaukti kol susituoksim.
Nera visuotines taisykles kada planuoti vaikus savo gyvenima kurkite patys
QUOTE(Zoulikha @ 2006 12 30, 20:16)
vestuves musu uz 5 menesiu o mes vaikucius pradejom planuoti. Gal reiketu palaukti kol susituoksim.
QUOTE(euromergele @ 2006 12 31, 14:19)
Nera visuotines taisykles kada planuoti vaikus savo gyvenima kurkite patys
bet to ne visuomet pavyksta taip, kaip nori, tačiau reikia laiko...o kada planuoti tik jūs galite nuspręsti. linkiu, kad ir ką nusprėstumėte, jog viskas gautųsi taip, kaip norite
ech...kažkokios melancholiškos mintys mane aplankė
Sveikutes!
Sveikinu visas su naujais metais! sako kiaules metai zada vaikuciu
tikekimes, kad musu angeleliai ilgiau nelauks ir ateis su mumis susipazinti
as jau po laparoskopijos dvi savaites, kiekvienoj kiausidej man pridare apie 20 skyluciu. operacija visiskai nebaisi, praejo dar tik dvi savaites, bet naujieji buvo su sokiais, o ir randeliu beveik nebeliko, maniau bambutej bus koks didelis randas, bet nieko panasaus
o svarbiausia yra tai, kad mano organizmas i operacija labai graziai sureagavo ir vienoj kiausidej iskart eme bresti kiausinelis, siuo metu kaip tik vyksta ovuliacija, dariausi ir ovuliacinius testus, ir arbor seiliu testas, ir gleives ir tempimas pilvo apacioj... tai dirbam su brangiuoju, net juokas ima, kad reikia atidirbti
nededu visu vilciu, nes juk kad ir vyksta O, nebutinai turi uzkibti, bet neslepsiu, viltis labai didele...
ech, drauges policistukes, sekmes mums visoms!
Sveikinu visas su naujais metais! sako kiaules metai zada vaikuciu
tikekimes, kad musu angeleliai ilgiau nelauks ir ateis su mumis susipazinti
as jau po laparoskopijos dvi savaites, kiekvienoj kiausidej man pridare apie 20 skyluciu. operacija visiskai nebaisi, praejo dar tik dvi savaites, bet naujieji buvo su sokiais, o ir randeliu beveik nebeliko, maniau bambutej bus koks didelis randas, bet nieko panasaus
o svarbiausia yra tai, kad mano organizmas i operacija labai graziai sureagavo ir vienoj kiausidej iskart eme bresti kiausinelis, siuo metu kaip tik vyksta ovuliacija, dariausi ir ovuliacinius testus, ir arbor seiliu testas, ir gleives ir tempimas pilvo apacioj... tai dirbam su brangiuoju, net juokas ima, kad reikia atidirbti
nededu visu vilciu, nes juk kad ir vyksta O, nebutinai turi uzkibti, bet neslepsiu, viltis labai didele...
ech, drauges policistukes, sekmes mums visoms!
Aciu, mergytes, uz palaikyma
tikiuosi labai labai, bet bus kaip bus... ateis laikas ir tikrai BUS
tikiuosi labai labai, bet bus kaip bus... ateis laikas ir tikrai BUS
Aš norėčiau jūsų paklausti kaip ši liga atsiranda mūsų organizme ar galima jį pernešti kitam žmogui ar tai paveldima? ar ji išsivysto iš kažko tai? kiek laiko trunkagydymas ir t.t.