QUOTE(jolita123 @ 2007 08 12, 19:51)
Loona papasakok placiau apie begonijas, ju auginima nes tikrai nuostabios
kai klausiau parduotuveje tai sake kad sausio men parsiveza seklyciu. Dar skaiciau kad moteris apvelia augimo simuliatoriuje seklas tai atseit labai gerai sudygsta, pernai auginau surfinija tai visos nuvyto labai gaila.Taip kad placiau kur pirkai ar is seklu auginai nes man ju pavasary namazai reiks
Aciu visoms uz pagyras, bet cia jos tikrai jau nelabai kokios, nes nuplaktos liuciu
O ka galiu papasakoti kaip auginti tai net nezinau auga ir viskas
, palaistau- pamyliu su trasom ir klesti.
Visos pirktos (tik nevisu foto idejau) vazoneliuose pas mane, tik ta balta gumba pirkau tai 5lt. jei neklystu mokejau. dar atskira istorija kaip ji nedygo, nes buvo aukstyn kojom pasodinta
o per ziema inesu i rusi ir palieku vazonelyje sausas, nelaistau- paskui pries pavasari pradedu laistyt, isnesu i sviesa tai taip ir islaikau, jei didesne perskeliu pusiau, gaunasi jau dvi
taip ir auginu, dabar bandziau seklu ieskoti tai
nieko nesigavo nes jos mikroskopines, na pabandysiu paset, gal pavyks, nors nesu bandziusi
SEKMES VISOMS PER ZIEMA ISLAIKYTI SAVO GRAZUOLES
Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2007 04 24, 14:40)
Mano kovo mėn. pasodinti gumbeliai taip dar ir neišdygo...
Turbūt ir neišdygs
O kaip jūs manote?
Kazi koks sios begonijos likimas, ar isdygo, gal cia kaip ir man kad pasodinau aukstyn saknim, na bet kadangi neturiu kantrybes ilgai laukti tai ir pakrapsciau paziureti kas ten vyksta