Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

QUOTE(zigzag @ 2007 04 04, 13:01)
O aš sėjau svyrančias begonijas

[attachmentid=93225]

Labai gražu. O čia iš sėklų jau šiemet tokia didelė užauggo?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 04 10, 18:19)
Labai gražu.  O čia iš sėklų jau šiemet tokia didelė užauggo?

Nee, sėjau pernai. Čia nuo sėjos praėjus gal kokiems 4 mėn.
Atsakyti
Nusipirkau siandien baltos begonijos gumbeli, ant pakelio parodytas tik didelis ziedas ir viskas, bet paskaiciau cia pas jus ir ziuriu kad ji gali but svyranti, an pakelio nieko neraso tik kad aukstis 25cm, tai jusu nuoimone kokia nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loona @ 2007 04 22, 15:02)
Nusipirkau siandien baltos begonijos gumbeli, ant pakelio parodytas tik didelis ziedas ir viskas, bet paskaiciau cia pas jus ir ziuriu kad ji gali but svyranti, an pakelio nieko neraso tik kad aukstis 25cm, tai jusu nuoimone kokia nusipirkau  blush2.gif

Manpo nuomone greičiausiai nesvyranti. Aš kai pirkau gumbelius, buvo parašyta, kad svyrančios ir nuotrauka buvo su nusvirusiom šakelėm. Nors ką gali žinoti...
Atsakyti
Ar reikia persodinti kovo mėn. į 0,4 litro talpos indelius sodintas begonijas? Ar jos tuose mažuose indeliuose gali sau per vasarą augti? Ačiū!
Atsakyti
na cia manoji, kolkas laikau kmbari, nes labai jau zydi o laukia dar salta, o krentancios dar tik auga dar mazytes, idomu ar sia vasara jo zydes g.gif
Atsakyti
Mano kovo mėn. pasodinti gumbeliai taip dar ir neišdygo...
Turbūt ir neišdygs verysad.gif
O kaip jūs manote? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 04 24, 14:40)
Mano kovo mėn. pasodinti gumbeliai taip dar ir neišdygo...
Turbūt ir neišdygs  verysad.gif
O kaip jūs manote? cool.gif

Aš irgi sodinau kovo mėn. net jau nebeatsimenu kada. Nusipirkau 4 gumbelius svyrančių 2 geltonus ir 2 raudonus. 3 gumbeliai buvo išleidę mažus daigelius, tai jie labai greitai sudygo, o tas ketvirtas taip ir nesudygo. Kadangi buvo ant pakelio parašyta, kad dygsta nevienodai greit ir neskubėti išmesti, tai dar vis laukiu g.gif

Dar viena dalykas. Tos geltonosios gražiai auga, lyg krūmeliai. O raudonoji išstypo vienišas stiebelis, net ir mažą žiedelį sukrovė, o daugiau nesišakoja. Gal reikia viršūnę nulaužti?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 04 24, 21:11)
Aš irgi sodinau kovo mėn. net jau nebeatsimenu kada. Nusipirkau 4 gumbelius svyrančių 2 geltonus ir 2 raudonus. 3 gumbeliai buvo išleidę mažus daigelius, tai jie labai greitai sudygo, o tas ketvirtas taip ir nesudygo. Kadangi buvo ant pakelio parašyta, kad dygsta nevienodai greit ir neskubėti išmesti, tai dar vis laukiu  g.gif

Dar viena dalykas. Tos geltonosios gražiai auga, lyg krūmeliai. O raudonoji išstypo vienišas stiebelis, net ir mažą žiedelį sukrovė, o daugiau nesišakoja. Gal reikia viršūnę nulaužti?

Nors jei nulaušiu, tai neliks ir lapų, nes ten pora lapų viršūnėj.
Atsakyti
Merginos, atsiprašau pirmiausia, neperskaičiau visos temos blush-anim-cl.gif gal kuri ir rašė jau. norėčiau sodinti kapinėse smulkiąsias. kaip manote, nenušals, jei stiprių šalnų nebus? na nežada didelių minusinių temperatūrų, tai gal jau verta gegužės pirmomis dienomis pasodinti?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 04 23, 10:41)
Aš kai pirkau gumbelius, buvo parašyta, kad svyrančios ir nuotrauka buvo su nusvirusiom šakelėm. Nors ką gali žinoti...

Tai va kad ka gali zinoti - nusipirkau pakelyje tris svyrancias oranzines begonijas ir laukiau laukiau, kol supratau kad jos visai nesvyrancios ir dar raudonos - viskas, daugiau gumbu nebepirksiu verysad.gif
Atsakyti
Na papasakokit apie begnijas placiau, kas jums isejo , nes nusipirkau begoniju turguje vazonose, tai ar yra galimybe kad kitiems metams as turesiu begoniju svoguneliu? o kaip su tomis kur sejote? Kada jas seti kad tureciau kitiems metams?
Atsakyti