Kur įdubimas - ten viršus. Ta prasme reikia dėti kaip bliūdelį
QUOTE(linuke_ @ 2009 01 31, 18:39)
Kur įdubimas - ten viršus. Ta prasme reikia dėti kaip bliūdelį
buk palaiminta, moterie
einu atkasinet anu.. (puse sukisau taip, kita puse - aukstyn papais..)
QUOTE(ratuto @ 2009 01 31, 21:01)
buk palaiminta, moterie
Nu pavarot su issireiskimais
as da neidejau nei tai nei taip ryt parsinesiu
QUOTE(satanele @ 2009 02 01, 22:01)
Sveikutes,svyranciu begoniju noreciau ,ar jau yra kur prekyboje?
Šiauliuose pirkau Žalioje Stotelėje. Kiek žinau, anų parduotuvių yra ir kituose miestuose
QUOTE(satanele @ 2009 02 02, 00:01)
Sveikutes,svyranciu begoniju noreciau ,ar jau yra kur prekyboje?
Yra,yra,jau visokiu,nuo ledinuku iki svyranciu
QUOTE(ratuto @ 2009 01 30, 19:17)
aš taip švelniai..glosčiau ir šnibždėjau - laikas jau..
Jei rimtai, manau tereikia sudėtį į vazonėlį ir po truputuką lieti..
BET TO ČIA IR ATĖJAU, KAD KAS PATAAAARTŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ.... SPECESSSSS, ALIUOOOOOOO...
Turiu ir spec žemės begonijoms, ir smėlio parsitysau. ir nežinau kur gi tas begonijas kišt Kiek liet?? Kur laikyt???
Tiesa, dar šiandien gavau info, kad prieš kišant gumbelius į žemę, jas reikia apvolioti medžio anglyse - dezinfekuoja, neleidžia įsijaust puviniui.
Tai ir anglių iš šašlykinės prisinešiau. bet toliau nedarau nieko. Žiūriu ir šnibždu - laikas jau..kelkitės..
Jei rimtai, manau tereikia sudėtį į vazonėlį ir po truputuką lieti..
BET TO ČIA IR ATĖJAU, KAD KAS PATAAAARTŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ.... SPECESSSSS, ALIUOOOOOOO...
Turiu ir spec žemės begonijoms, ir smėlio parsitysau. ir nežinau kur gi tas begonijas kišt Kiek liet?? Kur laikyt???
Tiesa, dar šiandien gavau info, kad prieš kišant gumbelius į žemę, jas reikia apvolioti medžio anglyse - dezinfekuoja, neleidžia įsijaust puviniui.
Tai ir anglių iš šašlykinės prisinešiau. bet toliau nedarau nieko. Žiūriu ir šnibždu - laikas jau..kelkitės..
okis, imsiu pavyzdį
negirdėjau del anglių o pelenai medžio tinka?
QUOTE(linuke_ @ 2009 01 31, 11:50)
Manau, reikia pernesti i slita vieta ir jos prades dygti
va, mano anytos sesuo sako, kad, kol dygsta - ant gyvatuko laiko vonioj tipo, svarbu šiluma; nesvarbu, sako - šviesa ar tamsa Įdomu...
[aš taip gal nedarysiu..]
Aš čia pernai pavasarį gyriausi preparavusi savo gumbą - iš vieno peiliu padariusi du. Pavyko Abu žydėjo, ir gumbus rudeniop išaugino. Tokius nelabai taisyklingus, bet vis dėlto aiškius gumbus gumbuotus. Pamiršau pasirodyti tą rezultatą [buvau pažadėjusi].
Na ką - ryt keliauju į senukus tos begonijų žemės [ir apie minėta smėlį negirdėjusi, naudoju jį tik kanoms sudaiginti]
Tai musiet tinka ir pelenai.. anais gi žaizdas užlipdydavo..nu dėl dezinfekcijos (per filmus rodo )
žinok aš ne spece, bet manau, kad dygimui įtakos šviesa įpatingos reikšmės turėt neturėtų - po žemėm gi tamsu ))
aš norėjau saviškius preparuot, ale pagailo. Nu gal kitamet )))
O tai kanas tik smėly daigint? Iš kur tiek smėlio vogt?
žinok aš ne spece, bet manau, kad dygimui įtakos šviesa įpatingos reikšmės turėt neturėtų - po žemėm gi tamsu ))
aš norėjau saviškius preparuot, ale pagailo. Nu gal kitamet )))
O tai kanas tik smėly daigint? Iš kur tiek smėlio vogt?
QUOTE(ratuto @ 2009 02 02, 23:42)
*smelis ir žemė : 4 ir 1. [aš tiesiog daugiau nei pusę masės smelio pilu, ir tiek. likusi dalis - iš daržo atšildyta žemė]
http://www.rojaussod...snis.php?id=493
** ne mano rūpestis
QUOTE(rokoko @ 2009 02 02, 23:48)
*smelis ir žemė : 4 ir 1. [aš tiesiog daugiau nei pusę masės smelio pilu, ir tiek. likusi dalis - iš daržo atšildyta žemė]
** ne mano rūpestis
** ne mano rūpestis
* Ačiū ** ..tai buva retorinis klausimas..
Mergikės, kas kiek savo bundančias laistot?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.