Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

QUOTE(Kozete @ 2007 03 06, 18:00)
Žalioj stotelėj dar nebuvau, o Žirmūnų Senukuose apžiūrėjau kiekvieną pakelį.  4u.gif
Reikia per šią savaitę turbūt pasodinti, nes vėliau gali būti per vėlu. ax.gif ar ne?

Kuo anksčiau pasodinsi, tuo anksčiau žydės. Bet aš kartais perku ir per išpardavimus gegužės pabaigoje-birželio pradžioje. Tik įsitikinu, ar nesudžiūvę. Paprastos dar ir pražydėt vasaros antroje pusėje spėja, svyrančios tais metais, žinoma, nežydi, bet pražysta kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 03 06, 16:18)
Kuo anksčiau pasodinsi, tuo anksčiau žydės. Bet aš kartais perku ir per išpardavimus gegužės pabaigoje-birželio pradžioje. Tik įsitikinu, ar nesudžiūvę. Paprastos dar ir pražydėt vasaros antroje pusėje spėja, svyrančios tais metais, žinoma, nežydi, bet pražysta kitais metais.

Nesupratau...
Pirmais metais svyrančios nežydi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 03 06, 18:20)
Nesupratau...
Pirmais metais svyrančios nežydi?  g.gif

Oi, ne taip supratai ax.gif . Jeigu laiku pasodini žydi ir dar kaip. Aš norėjau pasakyti, jog tik labai vėlai, pavasario pabaigoje, pasodintos, svyrančios dažniausiai nesuspėja pražydėti. O šiuo metu yra pats laikas jas sodinti ir vasarą žydės kuo gražiausiai.
Atsakyti
Aš prieš porą dienų IKI pirkau svyrančių begonijų (raudonų ir geltonų). Raudonų tai net dviejų rūšių buvo. Iš nuotraukos labai aiškiai matyti, kad svyrančios, o ir aprašyme lietuviškai buvo parašyta, kad aukštis 20 cm, o nusvyra dar 30 cm. Pagal pavadinimą ar etiketę tai neina suprast kurios svyrančios. Kaina berods 7.99 Lt vieno pakelio, kuriame du gumbai.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 03 07, 18:36)
Aš prieš porą dienų IKI pirkau svyrančių begonijų (raudonų ir geltonų). Raudonų tai net dviejų rūšių buvo. Iš nuotraukos labai aiškiai matyti, kad svyrančios, o ir aprašyme lietuviškai buvo parašyta, kad aukštis 20 cm, o nusvyra dar 30 cm. Pagal pavadinimą ar etiketę tai neina suprast kurios svyrančios. Kaina berods 7.99 Lt vieno pakelio, kuriame du gumbai.

Šitas aš irgi jau radau. 4u.gif
Bet tik didesnėse IKI parduotuvėse, mažose nėra. smile.gif
Atsakyti
Mano geltonoji begonija leidžia lapukus,o raudonoji nė iš vietos verysad.gif Ar tai reiškia kad ji nebesudygs,ar aš per daug skubu? ax.gif Jūsiškės jau visos atgijusios?
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 13, 11:24)
Mano geltonoji begonija leidžia lapukus,o raudonoji nė iš vietos verysad.gif Ar tai reiškia kad ji nebesudygs,ar aš per daug skubu? ax.gif Jūsiškės jau visos atgijusios?

Pas mane ant pakelio parašyta, kad jos dygsta nevienodu laiku ir nereikia skubėti išmesti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 03 13, 15:22)
Pas mane ant pakelio parašyta, kad jos dygsta nevienodu laiku ir nereikia skubėti išmesti.  ax.gif

Aš tai palaidus svogūnėlius pirkau ax.gif Nu lauksiu,gal viskas bus ok bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau mano raudonoji nubudo clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Aš irgi bandysiu įsijungti į begonijų augintojų klubą smile.gif
Irgi nusipirkau jūsų minėtų geltonų ir raudonų svyrančių IKI parduotuvėj. Jau pasisodinau ir laukiu daigelių. Dar niekada nebandžiau auginti begonijų. Tiesa ant 3 iš 4 svogūnėlių buvo nedideli daigeliai, tarsi bulvės, pradėjusios dygti. Kažin čia gerai ar blogai?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 03 21, 11:19)
Aš irgi bandysiu įsijungti į begonijų augintojų klubą  smile.gif
Irgi nusipirkau jūsų minėtų geltonų ir raudonų svyrančių IKI parduotuvėj. Jau pasisodinau ir laukiu daigelių. Dar niekada nebandžiau auginti begonijų. Tiesa ant 3 iš 4 svogūnėlių buvo nedideli daigeliai, tarsi bulvės, pradėjusios dygti. Kažin čia gerai ar blogai?

Tai turėtų būt gerai mirksiukas.gif biggrin.gif
O mano geltonoji jau žiedelius sukrovė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
O aš sėjau svyrančias begonijas

[attachmentid=93225]

Atsakyti