Teisingai, cia ledinukes, pirma karta siais metais psodinau, ir nezinau ko tiketis. Ar jos gerai dygsta ir pan.
QUOTE(linuke_ @ 2009 01 19, 10:06)
Labai graži gėlytė
Laukiam laukiam patarimų, kaip tokias gražuoles užauginti, nes man kol kas nelabai sekasi
Laukiam laukiam patarimų, kaip tokias gražuoles užauginti, nes man kol kas nelabai sekasi
Noriu ir as tokios ,kaip vadinasi
QUOTE(satanele @ 2009 01 20, 13:24)
Noriu ir as tokios ,kaip vadinasi
gumbinės begonijos
Sveikos
Išsitraukiau savų begonijų gumbelius, žadinu.. Pirmą kartą, baugu..
Klausimas - ar tikrai galima tuos gumbelius kaip tai pjaustyti ir taip tas begonijas dauginti? kažkur neva tai skaičiau ir dabar nesuprantu - sapnavau ar ne...
Na va, paskaičiau temą nuo pradžių ir supratau, kad nesapnavau.
Dabar kitas klausimas iškilo - daiginti žemėje (parsitysau spec., skirtos begonijoms) ar smėlyje?
Išsitraukiau savų begonijų gumbelius, žadinu.. Pirmą kartą, baugu..
Klausimas - ar tikrai galima tuos gumbelius kaip tai pjaustyti ir taip tas begonijas dauginti? kažkur neva tai skaičiau ir dabar nesuprantu - sapnavau ar ne...
Na va, paskaičiau temą nuo pradžių ir supratau, kad nesapnavau.
Dabar kitas klausimas iškilo - daiginti žemėje (parsitysau spec., skirtos begonijoms) ar smėlyje?
Aš pernai pavasarį labai norėjau pasidauginti, tai supjausčiau turėtus gumbelius. Daugiau taip nebedarysiu nes tuos supjaustytus visus paskui išmečiau teko pirkti naujų. Nesupratau, ar aš juos sudžiovinau bijodama supūdyti bet greitu laiku nežada dar kartą eksperimentuoti
..nuvažiavau ir nusipirkau trijų spalvų svyrančias...
pardavėjai sužnibždėjau, kad garsiai sumos nesakytų, bo mb šalia buvo...
Vnž einu žadint savų pernai iškastų ir gražuolių svyrančių...
pardavėjai sužnibždėjau, kad garsiai sumos nesakytų, bo mb šalia buvo...
Vnž einu žadint savų pernai iškastų ir gražuolių svyrančių...
gal galit papasakotyi, kaip juos reikia pazadinti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 30, 17:12)
gal galit papasakotyi, kaip juos reikia pazadinti
aš taip švelniai..glosčiau ir šnibždėjau - laikas jau..
Jei rimtai, manau tereikia sudėtį į vazonėlį ir po truputuką lieti..
BET TO ČIA IR ATĖJAU, KAD KAS PATAAAARTŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ.... SPECESSSSS, ALIUOOOOOOO...
Turiu ir spec žemės begonijoms, ir smėlio parsitysau. ir nežinau kur gi tas begonijas kišt Kiek liet?? Kur laikyt???
Tiesa, dar šiandien gavau info, kad prieš kišant gumbelius į žemę, jas reikia apvolioti medžio anglyse - dezinfekuoja, neleidžia įsijaust puviniui.
Tai ir anglių iš šašlykinės prisinešiau. bet toliau nedarau nieko. Žiūriu ir šnibždu - laikas jau..kelkitės..
QUOTE(ratuto @ 2009 01 30, 20:17)
aš taip švelniai..glosčiau ir šnibždėjau - laikas jau..
BET TO ČIA IR ATĖJAU, KAD KAS PATAAAARTŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ.... SPECESSSSS, ALIUOOOOOOO...
Turiu ir spec žemės begonijoms, ir smėlio parsitysau. ir nežinau kur gi tas begonijas kišt Kiek liet?? Kur laikyt???
Tiesa, dar šiandien gavau info, kad prieš kišant gumbelius į žemę, jas reikia apvolioti medžio anglyse - dezinfekuoja, neleidžia įsijaust puviniui.
Tai ir anglių iš šašlykinės prisinešiau. bet toliau nedarau nieko. Žiūriu ir šnibždu - laikas jau..kelkitės..
einu ir as tada snabzdeti
As tiesiog patupdziau i vazonelius su zemem
Manau, reikia pernesti i slita vieta ir jos prades dygti
Manau, reikia pernesti i slita vieta ir jos prades dygti
MERGAI, SOS!!!!!!!!!!!!!!!!
Budinu begonijas.. paruosiau ir vazonikus ir zemes.. paimu gumbus, a... a kur shikna, a kur galva?????????????????????????? Bijau ishverst anas ish lovos zhemyn galva
Visuose gumbuose yra tokis idubimas. Tai Jus man sakykit, ans galvoj ar shiknoj?
Budinu begonijas.. paruosiau ir vazonikus ir zemes.. paimu gumbus, a... a kur shikna, a kur galva?????????????????????????? Bijau ishverst anas ish lovos zhemyn galva
Visuose gumbuose yra tokis idubimas. Tai Jus man sakykit, ans galvoj ar shiknoj?
QUOTE(ratuto @ 2009 01 31, 15:28)
cia tai geras klausimas ir man neaisku kas turit daugiau patirties, pasidalinkit