Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

Sveikutes. Prasau pagalbos. Pavasari pirkau geltona ir raudona svyrancias begonijas. Kuo puikiausiai augo visa vasara. Bet dabar kazkas pasidare mano raudonajai - jos ziedai pradejo ruduoti, dziuti. Atrode, kad perdziuvo, bet priliejus situacija nesikeicia. Jei per nakti palaikau imerkta i vandeni, ryte atrodo grazesne ir ziedai pakyla ir lapai sodresni. Taciau iki vakaro ji vel kaip nudziuvus. Vienodai priziuriu tiek raudonaja, tiek geltona(toje pacioje zemeje pasodintos, tom paciom trasom laistomos ir t.t.), bet auga skirtingai. Butu labai gaila, jei ji nuvystu. verysad.gif Todel prasau patarimo.
Papildyta:
Jei turesiu ryt laiko, bandysiu nufotografuot ir ikelt
Papildyta:
O gal kas nors irgi tureot tokiu pat problemeliu? Prasau pasidalinti patirtimi, nes pirma karta auginu begonijas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, man šovė šiandien į galvą tokia mintis ax.gif tik nežinau ar kvaila ar ne doh.gif tai noriu patarimo, gal kuri taip darėt blush2.gif
Antrus metus auginu gumbines begonijas, nu ir jos iš pavasario labai jau prastai auga, į rudenį šiaip taip išsikeroja, bet ir taip ne per daugiausiai. Man jos labai patinka, bet nebežinau ar verta su jomis daugiau terliotis, nes mano palangės labai jau skystai atrodo verysad.gif Tai va, pagalvojau, jei rudenį aš lovelius įneščiau į kambarį ir begonijas auginčiau per žiemą, neleičiau joms pailsėti, tai gal jau ir pavasarį man jos gražios būtų, o kitais metais dar vešlesnės, nes nereiktų per naujo auginti, o jau esamos šakelės dar labiau subujotų bigsmile.gif
paprotinkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
o as manau, kad per ziema jos neissilaikytu g.gif
nors pati, tai nzn, auginu jas pirmi metai ax.gif
pas mane jos irgi skystos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 rugpjūčio 2008 - 08:24
Pasirodau su savo geltonaja
user posted image

o cia mano vargsele raudona. patarkit ka man su ja daryt, kad nebutu tokia kaip apdegusi? ar jai ko truksta? o gal trasu per daug?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 13 rugpjūčio 2008 - 21:54
QUOTE(Krirma @ 2008 08 13, 22:48)
Pasirodau ...

oho, kokios grazios, man net ner ko lygints su tavo raudonaja unsure.gif
pas mane isvis baisi padetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2008 08 13, 22:48)
Pasirodau su savo geltonaja
user posted image

o cia mano vargsele raudona. patarkit ka man su ja daryt, kad nebutu tokia kaip apdegusi? ar jai ko truksta? o gal trasu per daug?
user posted image

nu jeigu čia pas tave po vieną gumbą įsodinta, tai man iš vis slėptis su saviškėm blink.gif doh.gif
labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 08 14, 08:18)
nu jeigu čia pas tave po vieną gumbą įsodinta, tai man iš vis slėptis su saviškėm blink.gif  doh.gif
labai gražios  wub.gif

pasodinta tai po viena gumba, bet kad raudonoji kazkuo nepatenkinta g.gif
Atsakyti
tai jau as irgi su saviskem nesirodysiu schmoll.gif
Atsakyti
begonijos mano mylimiausios geles wub.gif wub.gif parodysiu ka turiu ax.gif
user posted image

user posted image
smulkiaziede
user posted image
balta
user posted image
dar raudona
user posted image
dar viena
user posted image
cia tarp slamuciu ax.gif
user posted image
o cia krepselyje apgyvendinau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 08 14, 15:14)
begonijos mano mylimiausios geles  wub.gif  wub.gif parodysiu ka turiu  ax.gif

super gelytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Buciau dekinga, jei ivertintumet mano gelyciu padeti ir patartumet ka daryti
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2008 08 14, 21:47)
  Buciau dekinga, jei ivertintumet mano gelyciu padeti ir patartumet ka daryti

geltona labai grazi, o raudona gal vejuotoj vietoj pas tave kabo g.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 08 16, 11:29)
geltona labai grazi, o raudona gal vejuotoj vietoj pas tave kabo  g.gif

kad kaip tik geltona labiau vejuotoj vietoj, o raudona uzuovejoj. Niekaip neatrandu kame reikalas. gal koks sliekas saknis grauzia g.gif
Atsakyti