crocus, gražios begonijos Mano irgi panašaus dydžio. Grįžom iš atostogų, tai jau šiandien gal visas susodinsiu į lovelius ir pasipuošiu namą
QUOTE(crocus @ 2008 06 05, 18:13)
Čia mano didžiažiedė nesvyranti. Labai lapai prastai atrodo, susiraitę kažkokie.
na maniskiu dvieju irgi lapai susiraite
Mano geltonos begonijos ziedai turejo buti pilnaviduriai,o prazydo visai ne tokie
QUOTE(ina' @ 2008 06 13, 16:12)
Mano geltonos begonijos ziedai turejo buti pilnaviduriai,o prazydo visai ne tokie
gal dar bus ir pilnaviduriu
Mano, jei gerai pamenu, turejo ir tokiu ir tokiu
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 14, 21:14)
Na tikiuosi,kad cia pirmas toks keistas ziedas,o kiti bus kaip ir priklauso
Niekada dar taip nebuvo Visos begonijos kiek turiu pilnavidures O sitas geltonas pirkau siemet nukainuotas nu,bet tikiuosi,kad vistiek bus grazu
o pas mane geltona tai pilnaviduriai prazydo
neseniai parsitempiau sia grazuole http://public.fotki....i/imgp6507.html
buvo kiek apvytus, bet manau atgaivinsiu
gal kas tokia auginat ir zinot ar ji zydi? niekur nemaciau sios rusies zydincios
gal kas tokia auginat ir zinot ar ji zydi? niekur nemaciau sios rusies zydincios
QUOTE(rena @ 2008 06 14, 23:35)
o pas mane geltona tai pilnaviduriai prazydo
O kur foto.
QUOTE(fanulka @ 2008 06 16, 10:39)
neseniai parsitempiau sia grazuole http://public.fotki....i/imgp6507.html
tokios ir as nemacius
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 16, 12:05)
O kur foto.
va cia
prasau pagalbos, ka man su sita daryt
Mano pernai geltonos begonios iš to pačio maišelio viena žydėjo tokiais puriais pilnaviduriais žiedais, kaip renos, o kita tokiais tuščiaviduriais, kaip inos, nors pagal nuotrauką turėjo būti tokia, kaip ta renos raudona.
O šiemet nei viena nebeišdygo.
O šiemet nei viena nebeišdygo.
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 19, 09:25)
Mano pernai geltonos begonios iš to pačio maišelio viena žydėjo tokiais puriais pilnaviduriais žiedais, kaip renos, o kita tokiais tuščiaviduriais, kaip inos, nors pagal nuotrauką turėjo būti tokia, kaip ta renos raudona.
bet kokia ziedu gausa