na as tada po sios savaites tremsiu jau su viskam i lauka, o dabar dar pasitampysiu
Labai ačiū už patarimus.
Greičiausiai, per mažai trešiau.
Beje, svyrančias begonijas sėjau ir iš sėklų. Sėjau, kovo mėnesį. Išdygo 12 augaliukų, o kiek sėklų buvo nežinau, nes jų beveik nesimatė. Dabar mano tie augaliukai kažkur 1 cm ūgio. Įtariu šią vasarą jų žiedų nesulauksiu
Pagyvensim - pamatysim.
Jei kas gausis, tai būtinai parodysiu.
Greičiausiai, per mažai trešiau.
Beje, svyrančias begonijas sėjau ir iš sėklų. Sėjau, kovo mėnesį. Išdygo 12 augaliukų, o kiek sėklų buvo nežinau, nes jų beveik nesimatė. Dabar mano tie augaliukai kažkur 1 cm ūgio. Įtariu šią vasarą jų žiedų nesulauksiu
Pagyvensim - pamatysim.
Jei kas gausis, tai būtinai parodysiu.
Geras!
Butinai parodyk kokie augaliukai isaugs is seklyciu
Butinai parodyk kokie augaliukai isaugs is seklyciu
Aš tada dar savaitės galo palauksiu, o paskui jau visam į lauką keliaus mano begonijos.
Lakmė, labai lauksiu tavo įspūdžių apie auginimą iš sėklų gal ir aš bandysiu
Lakmė, labai lauksiu tavo įspūdžių apie auginimą iš sėklų gal ir aš bandysiu
QUOTE(lakmė @ 2008 05 12, 11:11)
Aš tai tingiu knistis su sėklytėmis.
Būtinai surask laiko pasidalyti savo fotkėm ir rezultatais.
o as vakar aptikau pas savo viena berods ziedukai bus, kazkaip man dar sunkaiai su begonijom nelabai eina suprast ar lapukas ar ziedas bus
QUOTE(rena @ 2008 05 17, 16:17)
o as vakar aptikau pas savo viena berods ziedukai bus, kazkaip man dar sunkaiai su begonijom nelabai eina suprast ar lapukas ar ziedas bus
Nu žiūrėk kaip aiškiai matosi žiedeliai.
Čia bus raudona smulkiažiedė.
O čia svyrančios. Jau greitai pradės žydėti.
Tik kaip šalta lauke, girdėjau vėl šalnas praneša. Vėl reikės lakstyti į šiltnamį ir atgal,
kaip tie pingvinai su kiaušiniais.
Stambuolės kokios. Aš tai nesugalvoju kur įkurdint šiemet jas.
QUOTE(crocus @ 2008 05 19, 10:57)
Stambuolės kokios. Aš tai nesugalvoju kur įkurdint šiemet jas.
Begonijos geriausiai jaučiasi pavėsį, bet auga ir "ant" saulės. Tik laistant reikia saugoti lapus.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 20, 12:11)
Begonijos geriausiai jaučiasi pavėsį, bet auga ir "ant" saulės. Tik laistant reikia saugoti lapus. [B]
nezinojau
o tai kaip lietus?
kokios dideles pas tave
pati daiginai? kada kisai?
as nuo kovo vid, tai ner i ka ziuret dar
kantrybes...
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 19, 10:52)
Tik kaip šalta lauke, girdėjau vėl šalnas praneša. Vėl reikės lakstyti į šiltnamį ir atgal,
kaip tie pingvinai su kiaušiniais.
mano begonijas pakando salna ar atsigaus jos,ar jau vsio
Va va del lietaus ir man klausimas kyla jei saugot lapus tai kaip jas lauke laikyt juk lietus tai lyja kaip gi tuos lapus apsaugosi