Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

mano begonija kazkokia keistuole bigsmile.gif bigsmile.gif . atsigavus pradejo vis smarkiau zydet, vis daugiau ziedu kraut, o dabar jau is tusciaviduriu ziedeliu i pilnavidurius virsta g.gif g.gif . kas cia per mutacijos doh.gif . nu grazu tai labai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai labai smagu,kad tokią keistuolę augini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 11, 19:20)
tai labai smagu,kad tokią keistuolę augini mirksiukas.gif

va kaip atrodo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 11, 21:18)

thumbup.gif mano tokia pati tik raudona ax.gif irgi žydi labai daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 11, 20:18)
user posted image

labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis.Ir as noriu prisijungti prie sitos temos,nes labai patinka begonijos,ypac svyrancios.Pernai pirkau turgui 2,po 8 litus.Brangu,bet labai graziai augo.Siemet pirkau is florekslit begoniju misini.Buvo 3 gumbai,tai 1 supuvo. nuvaiavus pasakiau, tai atidave.Pirmi auga,tikiuosi ir sitas islys.Pernykscius gumbus neissaugojau,nes nezinojau kaip.Kolkas tiek.Kai prades zydet,nufotkinsiu ir pabandysiu idet.
Atsakyti
Mano visos 4 begonijos jau kuris laikas gyvena balkone. Dideles, bet vis dar nezydi blink.gif Idomu, kada prades g.gif
Ir aplamai kazkaip siemet pas mane niekas balkone nezydi verysad.gif Tik lapoja verysad.gif
Atsakyti
merginos sakykit kaip tureciau priziuret begonijas, kaip intensyviai laistyti, nes siandien jas pasodinau kapinese... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yrka @ 2006 06 23, 22:47)
merginos sakykit kaip tureciau priziuret begonijas, kaip intensyviai laistyti, nes siandien jas pasodinau kapinese...  ax.gif

g.gif net nežinau aš tai namuose lieju kaip ir visas ax.gif

šiandien nusipirkau dar vieną baltą už 2lt thumbup.gif thumbup.gif buvo prie nukainuotų bet nei lapai susiraukę nei ką ir žiedų daug ir dar bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano mazės dar tik su trim lapeliukais blink.gif šiais met florexlita taip vėlai atsiuntė doh.gif ziedų sulauksiu,matyt ,tik rudeniop doh.gif
Atsakyti
o čia mūsosios 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Man skyrelyje kas tai per gėlė sakė, kad ji begonija, tai norėčiau įsisprausti į jūsų gretas 4u.gif
user posted image
Atsakyti