mano begonija kazkokia keistuole . atsigavus pradejo vis smarkiau zydet, vis daugiau ziedu kraut, o dabar jau is tusciaviduriu ziedeliu i pilnavidurius virsta . kas cia per mutacijos . nu grazu tai labai
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 11, 19:20)
tai labai smagu,kad tokią keistuolę augini
va kaip atrodo
QUOTE(Aina @ 2006 05 11, 21:18)
va kaip atrodo
mano tokia pati tik raudona irgi žydi labai daug
Labutis.Ir as noriu prisijungti prie sitos temos,nes labai patinka begonijos,ypac svyrancios.Pernai pirkau turgui 2,po 8 litus.Brangu,bet labai graziai augo.Siemet pirkau is florekslit begoniju misini.Buvo 3 gumbai,tai 1 supuvo. nuvaiavus pasakiau, tai atidave.Pirmi auga,tikiuosi ir sitas islys.Pernykscius gumbus neissaugojau,nes nezinojau kaip.Kolkas tiek.Kai prades zydet,nufotkinsiu ir pabandysiu idet.
merginos sakykit kaip tureciau priziuret begonijas, kaip intensyviai laistyti, nes siandien jas pasodinau kapinese...
QUOTE(yrka @ 2006 06 23, 22:47)
merginos sakykit kaip tureciau priziuret begonijas, kaip intensyviai laistyti, nes siandien jas pasodinau kapinese...
net nežinau aš tai namuose lieju kaip ir visas
šiandien nusipirkau dar vieną baltą už 2lt buvo prie nukainuotų bet nei lapai susiraukę nei ką ir žiedų daug ir dar bus
mano mazės dar tik su trim lapeliukais šiais met florexlita taip vėlai atsiuntė ziedų sulauksiu,matyt ,tik rudeniop
Man skyrelyje kas tai per gėlė sakė, kad ji begonija, tai norėčiau įsisprausti į jūsų gretas