Girdėjau, kad begonijas galima ūgliais dauginti. Tai dariau šiandien eksperimentą. Palaužiau kurios jau didesnės ir sukišau. matysim kas čia bus
QUOTE(crocus @ 2008 05 02, 22:39)
Girdėjau, kad begonijas galima ūgliais dauginti. Tai dariau šiandien eksperimentą. Palaužiau kurios jau didesnės ir sukišau. matysim kas čia bus
Galima, tik isodinus i zeme reikia apdengti su stiklainiu, tada jos geriau prigyja
Kas mano tom begonijom darosi, nesuprantu, tokios sutraukos ir stovi, nei jos auga nei miršta. Ko joms trūksta išnešiau į įstiklintą balkoną gal tai joms padės?
Atrodo tą pačią dieną, į tą pačią žemę. Vienos jau per sprinduką, o kitos vos kyšo. Kaip pasiseka su jom turbūt. Arba želia, arba dvesia.
as irgi visas vienodai sodinau, ta pacia diena, o dydis ju skiriasi
o as tai diena laikau lauke, o nakciai i vidu sunesu, jau man pradeda tas tampymasis atsibosti
o as tai diena laikau lauke, o nakciai i vidu sunesu, jau man pradeda tas tampymasis atsibosti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 01, 14:40)
Tai gal tu juos dalinai vasarą ar rudenį?
As dalinau si pavasari. Bet gal per mazais gabaliiukais supjausciau
Gal jau kuri visam laikui i lauka isnese? Man taip norisi palanges pasipuosti
Aš vešiu į kapines, reiškias dar tris savaites lepinsiu namuose. Jos tokio skirtingo dydžio, kad viena - visas krūmelis, viena - pirmus lapelius leidžia. iš dviejų vienos rūšies pakelių (buvo supokuota po tris) panašu kad bus trijų rūšų - skiriasi lapų forma, spalva
QUOTE(rena @ 2008 05 04, 20:27)
as irgi visas vienodai sodinau, ta pacia diena, o dydis ju skiriasi
Jau palieku lauke. Kartais agroplėvele užtempiu, jei atsimenu. Kol šalnų nepraneša tai ramu.
QUOTE(crocus @ 2008 05 05, 11:22)
Jau palieku lauke. Kartais agroplėvele užtempiu, jei atsimenu. Kol šalnų nepraneša tai ramu.
reiks ir man gal lauke palikinet
Maniskes irgi lauke jau gyvena
nu tai jau ir as nebesitampysiu