Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

na tai as tu virsuniu ir negnaibysiu schmoll.gif
Atsakyti
O mano mažutėlė Florence rožinė svyranti polapukais žiedelį sukrovė. Pati dar tik kokių 5 cm ūgio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 22, 17:05)
O mano mažutėlė Florence rožinė svyranti polapukais žiedelį sukrovė. Pati dar tik kokių 5 cm ūgio doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 22, 21:00)

bigsmile.gif kaip fainiai thumbup.gif
tavo jau cia dicke palyginus su maniskem g.gif
Atsakyti
maniškės begonijos, 4vnt, gumbeliai pasodinti vienu metu,bet auga labai nevienodai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 04 22, 21:48)
maniškės begonijos, 4vnt, gumbeliai pasodinti vienu metu,bet auga labai nevienodai
user posted image

na maniskies irgi pasodintos ta pacia diena, o augimas tai tikrai nevienodas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 04 22, 22:48)
user posted image

kokia didžiulė jau bigsmile.gif mano žymiai mažesnės.
irgi - nors sodintos iveną dieną, viena - su 4 lapais, 1 - kalasi daigelis. 3 - tarpinis variantas. iš dviejų pakelių, bet 3 rūšių doh.gif skirasi lapų, stiebelio spalvos ir lapų forma.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 22, 21:00)

Kokia fainiulka. drinks_cheers.gif thumbup.gif Dabar savo dar labiau žiūrinėsiu ieškodama žiedelų. g.gif
Papildyta:
QUOTE(campanula @ 2008 04 22, 21:48)

Čia irgi kokios didelės. thumbup.gif Eisiu raginti saviškes, kad greičiau augtų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 23, 12:49)
Čia irgi kokios didelės. thumbup.gif  Eisiu raginti saviškes, kad greičiau augtų. bigsmile.gif

bigsmile.gif už lapelių tampysi ar manifestus skaitysi? žinai ankedotą - "ateina žmogėlis į tvartą ir klausia gaidžio - pietums kas - kiaušinienė ar kepta višta?"
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 04 23, 11:59)
bigsmile.gif už lapelių tampysi ar manifestus skaitysi? žinai ankedotą - "ateina žmogėlis į tvartą ir klausia gaidžio - pietums kas - kiaušinienė ar kepta višta?"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 04 23, 11:59)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 20, 20:37)
Kaži ar aš čia viena taip durniuoju? g.gif

TIKRAI NE VIENA lotuliukas.gif

QUOTE(linuke_ @ 2008 04 21, 11:38)
Aš ir vis tikrinu ir tikrinu biggrin.gif Atrodo, kad nuo to jos geriau augtų lotuliukas.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 21, 17:44)
blush2.gif neviena schmoll.gif  biggrin.gif

IR AS TOKIA PATI drinks_cheers.gif

BE TO SENUKUOSE DAR BALTU NUSIPIRKAU, PAKUOTEJ 3VNT BUVO UZ 10LT, BET JAU SU DAIGAIS thumbup.gif TIK ISTISE BE SVIESOS, TIKIUOSI TUOJ LAPIUKAI PASIRODYS.
TIESA, O TOS KURIOS SPARCIAU AUGO (anksciau sodintos)IR PAS MANE PO LAPELIAIS KRAUNA ZIEDELIUS bigsmile.gif

QUOTE(Karusia @ 2008 04 23, 12:59)

NU GERAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti