Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 17, 20:26)
Negalima iš karto ant saulės nešti.  Į pavėsiuką pirma.

tai pirmadienį tik vakarop išnešiau, antradienį saulės pas mus beveik nebuvo ir tai po stalu padėjau
jau pernai pasimokiau- visus lapus nudeginau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 04 18, 12:10)
tai pirmadienį tik  vakarop išnešiau, antradienį saulės pas mus beveik nebuvo ir tai po stalu padėjau
jau pernai pasimokiau- visus lapus nudeginau verysad.gif

aha, dabar jau gudra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 12:13)
aha, dabar jau gudra biggrin.gif

jo labai, dabar pomidorus nudeginau doh.gif , čia kai buvo atšalę sėdėjo jie pas mane vonioj 4 dienas(prieš tai jau buvo pabuvę šiltnamy ant saulės) ai galvoju šilta, ir ne visai tamsu- yra langiukas, paskui išnešiau vėl į šiltnamį- tundra
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 04 18, 12:32)
jo labai, dabar pomidorus nudeginau doh.gif , čia kai buvo atšalę sėdėjo jie pas mane vonioj 4 dienas(prieš tai jau buvo pabuvę šiltnamy ant saulės) ai galvoju šilta, ir ne visai tamsu- yra langiukas, paskui išnešiau vėl į šiltnamį- tundra

lotuliukas.gif oi diinka, sakau geriausia nuejai daigu turguj prisipirkai ir ramu, o jei dar ir uosviene juo pasodina, tai isvis lafa tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 04 18, 12:32)

Niekaip nepasimokinam iš klaidų. g.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 12:37)
lotuliukas.gif oi diinka, sakau geriausia nuejai daigu turguj prisipirkai ir ramu, o jei dar ir uosviene juo pasodina, tai isvis lafa tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 12:37)
ohmy.gifi diinka, sakau geriausia nuejai daigu turguj prisipirkai ir ramu, o jei dar ir uosviene juo pasodina, tai isvis lafa

pinigų gaila, uošvienė nesodina schmoll.gif
na su gėlėm pernai pasimokiau- tai šiemet viskas čiki(tfu tfu tfu)
pomidorus šiemet pirmą kart banžiau- tai manau kitais metais jau būsiu protinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 04 18, 12:43)
pinigų gaila, uošvienė nesodina schmoll.gif
na su gėlėm pernai pasimokiau- tai šiemet viskas čiki(tfu tfu tfu)
pomidorus šiemet pirmą kart banžiau- tai manau kitais metais jau būsiu protinga biggrin.gif

davai davai, semkis patirties, kitais metais ir as gal is taves pasimokinsiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 17, 19:50)
drinks_cheers.gif
ali kokia as vepla doh.gif tigi visai pamirsau pasodint tuos du gumbus kur like buvo doh.gif  blush2.gif kai buvau susiruosus, tai zemiu pritruko ir visai pamirsau, kad reik dasipirkt g.gif o jei as ryt jas sukisciau g.gif

ar zinai, kad begonijas i rugscia zeme sodint reikia?....nu bet gi tu pas mus gudruole - turetum zinoti biggrin.gif , as cia tik siaip tarp kitko paprotinau ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 balandžio 2008 - 12:12
QUOTE(vida777 @ 2008 04 18, 13:11)
ar zinai, kad begonijas i rugscia zeme sodint reikia?....nu bet gi tu pas mus gudruole - turetum zinoti  biggrin.gif , as cia tik siaip tarp kitko paprotinau  ax.gif ...

aneeeeee unsure.gif as tai net nzn, ar ta zeme rugsti ar ne mastau.gif prisipirkau kapu zemes ir viska padriat sodinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 13:15)
aneeeeee unsure.gif as tai net nzn, ar ta zeme rugsti ar ne mastau.gif prisipirkau kapu zemes ir viska padriat sodinu tongue.gif

Aš irgi nežiūriu kokia žemė. rolleyes.gif Auga kiekvienais metais kuo puikiausiai ir su begonijom nebūna jokių problemų. thumbup.gif
Atsakyti
tai va vida777, nebalamutyk cia manes tongue.gif
irnesakyk.gif tiks jai ir kapu zeme, juk kapuose jas daznai sodina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 balandžio 2008 - 13:11
Nu aš ir į paprastą sodinu rolleyes.gif
Atsakyti