Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 10, 22:15)
Dar priklauso kokius gumbiukus susodinai. Ta prasme, vienam bumbiuke jei daug išdygsta "akučių", tai tikrai užtenka dviejų. Aš kai gumbelį palieku po 2-3 akutes, tai susodinu po 3 gumbiukus. Aš kai jų daug turiu tai po daugiau ir isodinu. Begonija nebijo persodinimo. Jei matai, kad jom bus ankšta, tai vieną iškelk. drinks_cheers.gif

na net nzn, kokius nusipirkau tokius susodinau tongue.gif kolkas tai tik po viena lenda g.gif
irnesakyk.gif ziuresim kaip toliau bus biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi mano pernykščiai nedygsta, tai šiandien nusipirkau senukuose naujų gumbelių ax.gif Jau visi daigelius turi, tai tikrai gyvybingi bigsmile.gif kišiu į vazonus šiandien tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 11, 14:24)
Kadangi mano pernykščiai nedygsta, tai šiandien nusipirkau senukuose naujų gumbelių  ax.gif Jau visi daigelius turi, tai tikrai gyvybingi bigsmile.gif kišiu į vazonus šiandien tongue.gif

as irgi is Seniu pirkau, tai su daigiukais buvo biggrin.gif
Atsakyti
as sakiau kitais metais tai pirksiu kiek veliau-kai jau su daigiukais buna, va kaip jus sakote. nes dabar tai gaila ismestu pinigu ir nusivylimo ...
beja is mano 6 gumbeliu, jau trys isleide ugliukus, o dar viena(viso jau 2) teko ismesti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 11 balandžio 2008 - 13:51
QUOTE(une @ 2008 04 11, 14:51)
as sakiau kitais metais tai pirksiu kiek veliau-kai jau su daigiukais buna, va kaip jus sakote. nes dabar tai gaila ismestu pinigu ir nusivylimo ...
beja is mano 6 gumbeliu, jau trys isleide ugliukus, o dar viena(viso jau 2)  teko ismesti sad.gif

bliamba, kaip gaila verysad.gif kai pagalvoji, juk ir kaina ju nemaza g.gif
Atsakyti
o pas mane visi 3 sėkmingai peržiemojo ir jau gražus ir didweli krūmai, tik kur ta šiluma, jau galima būt prie lauko pratintis, nes namie per visas begonijas, petunija, palergonijas, fuksijas, pomidorus, paprikas...... jau praeit nena doh.gif
Atsakyti
siaip tai tikrai gal perkant reikia neskubeti ir pasiziureti, kad visi butu su daigiukais g.gif as pernai pirkau labai anksti - vasario men., tai is 8 teko du ismesti, o kainuoja tai tikrai nemazai unsure.gif
QUOTE(diinka @ 2008 04 11, 15:58)
o pas mane visi 3 sėkmingai peržiemojo ir jau gražus ir didweli krūmai, tik kur ta šiluma, jau galima būt prie lauko pratintis, nes namie per visas begonijas, petunija, palergonijas, fuksijas, pomidorus, paprikas...... jau praeit nena doh.gif

tai idomu kada pradejai budinti, kad jau dideli krumai g.gif

Atsakyti
Pries 2 sav. pasodinau 3 begonijas, siandien pastebejau, kad dvieju daigeliai jau lenda, tikiuosi dar ir treciasis islis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 11, 14:24)
Kadangi mano pernykščiai nedygsta, tai šiandien nusipirkau senukuose naujų gumbelių  ax.gif Jau visi daigelius turi, tai tikrai gyvybingi bigsmile.gif kišiu į vazonus šiandien tongue.gif

Būk kantri. mirksiukas.gif Tie gumbiukai gali būti dar gyvibingi. g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 04 12, 14:33)
Pries 2 sav. pasodinau 3 begonijas, siandien pastebejau, kad dvieju daigeliai jau lenda, tikiuosi dar ir treciasis islis  bigsmile.gif

thumbup.gif wub.gif
Papildyta:

Kantrybės. jau ateina šiluma. drinks_cheers.gif O paskui bus karsta.gif ir vėl blogai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 10, 14:48)
Ar jus nepastebejot, kazi ar visada sviesiai zydinciu begoniju (apie svyruokles mastau  ax.gif ) lapai buna sviesesnes spalvos, nei tamsiai zydinciu? Pas mane tai taip buvo.

pas mane 5 begonijos (gumbinės, nesvyrančios) pirktos dviem pakeliais. išdygo 5 iš 6. bet spalvos wacko.gif sakyčiau bus trys. nes lapai lenda tikrai labai jau skirtingų spalvų wacko.gif
Atsakyti

na jau namuke, tai vietos savo kvietkom uzteks visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 14, 22:33)
Būk kantri. mirksiukas.gif Tie gumbiukai gali būti dar gyvibingi. g.gif  4u.gif

Tai aš dar neišmetu senųjų, vis dar laukiu, gal išlys ax.gif
Atsakyti