Na va pagaliau prifotkinau
Taigi pirmus metus sumasciau augint svyruokles begonijas, nes akys issprogo nuo ju grozio kai pernai pas kaimynka pamaciau Nulekiau i zalia stotele jau vasario men, nusipirkau 5vnt- 1 rozinio, 2 raudonos ir 2 geltonos spalvos geliu svogunelius
Prisiskaiciau cia pas jus, kad norint tureti daugiau galima, kaip bulve svoguna skelt per puse kai tik akutes pasirodo Nugi akys placios pasidare,,,,,blyn jei visus skelsiu per puse, tai OHOHO kiek geliu turesiu
Emiausi darbo bet sirdis drebejo, o jei visus prarasiu ,kadangi pirkau svogunus po viena tai jie buvo pakankamai dideli, todel dalinau per puse rozini- bet api puseles neisgyveno- supuvo, nors ir dziovinau ir anglimi dejau...dar padalinau abu raudonus ir viena geltona, nes antro skelt pabijojau... Jau dziaugiausi bus 4 geltoni ir 4 raudoni visi laikesi lyg ir neblogai, bet 2 puseles raudono neisgyveno, bet kad pirkau 2 tai 2 puseles ir liko foto 1 ir gan neblogai atrodo, tik ko tai pradejo lapelius riesti i apacia , taip pat issisaugojo visi 3 geltoni /vienas skeltas kitas sveikas svogunas/ foto 2, kaip matot kur svogunas neskeltas, tai lapukai ugteleje ir visai nieko atrodo , bet kur skeltas svogunelis lenda sunkiau, bet ugliukai yra nors nelabai matyt ant foto, tai tikiuosi, kad sulauksiu ju islendant
Taigi viso mano romano pabaigoje klausiu visu kas jau daug metu augina begonijas, kas nutiko maniskems, kad rieciasi lapeliai i apacia?
[quote=Pentarda,2008 04 04, 11:51]
Taigi viso mano romano pabaigoje klausiu visu kas jau daug metu augina begonijas, kas nutiko maniskems, kad rieciasi lapeliai i apacia?
Aš begonijas auginu kokius 4metus. Iš pradžių ir aš kiekvieną apžiūrėdavau iš visų pusių ir laukdavau išlendant lapelio po to kito ir t.t. O dabar gumbą supjaustau atsižvelgiant į "akutes", net nebarstau medžio anglim. Auga, nepūna (nusispjaut reikia piu piu piu) O iš nuotraukėlės nieko blogo nesimato labai gražūs daigeliai, taip ir turi būti. Jei lapeliai negelsta, tai ir nepergyvenk.
Aš begonijas auginu kokius 4metus. Iš pradžių ir aš kiekvieną apžiūrėdavau iš visų pusių ir laukdavau išlendant lapelio po to kito ir t.t. O dabar gumbą supjaustau atsižvelgiant į "akutes", net nebarstau medžio anglim. Auga, nepūna (nusispjaut reikia piu piu piu) O iš nuotraukėlės nieko blogo nesimato labai gražūs daigeliai, taip ir turi būti. Jei lapeliai negelsta, tai ir nepergyvenk.
Mano pernai irgi vienos rūšies begonijų pirmieji lapeliai taip pat rietėsi į apačią. Bet kas buvo negerai tai nežinau Labai gražiai augo ir žydėjo Manau, kad pas tave viskas labai gerai
[quote=une,2008 04 04, 12:56]
oho kokios dideles pas tave
[/quote]
na pati diaugiuosi, kad jos taip staiga ugtelejo
[quote=Boružėlė,2008 04 04, 13:22]
[/quote]
Nu matai kaip buna as tai tupineju, tupineju kasdien stebiu kiekviena lapiuka Na gal reiks pasinaudot patarimu ir spjaut per peti , kad neputu
Aciu uz pagyrimus ir nuraminima del lapeliu
Auginsim toliau
oho kokios dideles pas tave
[/quote]
na pati diaugiuosi, kad jos taip staiga ugtelejo
[quote=Boružėlė,2008 04 04, 13:22]
[/quote]
Nu matai kaip buna as tai tupineju, tupineju kasdien stebiu kiekviena lapiuka Na gal reiks pasinaudot patarimu ir spjaut per peti , kad neputu
Aciu uz pagyrimus ir nuraminima del lapeliu
Auginsim toliau
O as savo begonijas sodinau visas vienu metu,o baltos uzaugo jau dideles,o raudonos ir oranzines dar mazytes.Labai nevienodai man jos auga
Cia trys dideles - baltos begonijos
O cia raudonos ir oranzines
O cia raudonos ir oranzines
[quote=ina',2008 04 04, 13:10]
O as savo begonijas sodinau visas vienu metu,o baltos uzaugo jau dideles,o raudonos ir oranzines dar mazytes.Labai nevienodai man jos auga
O tos baltos ne svyrančios? Jei ne tai jau labai išstypusios. Gal jom šviesos trūko? O tos raudonos ir oranžinės tai labai normalios ir gražios.
O tos baltos ne svyrančios? Jei ne tai jau labai išstypusios. Gal jom šviesos trūko? O tos raudonos ir oranžinės tai labai normalios ir gražios.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 04, 13:34)
O tos baltos ne svyrančios? Jei ne tai jau labai išstypusios. Gal jom šviesos trūko?
Jos visos stovi vienoje kruvoje ir anais metais tas pats buvo
Cia anais metais baltos taip atrode
Ir žandikaulis atvipo į jūsų lapuočius pažiūrėjus Mano tai abi geltonos svyrančios, pirktos iš žaliosios stotelės supuvo
Mano siemet visi gumbai sudygo ,o kelis metus vis budavo,kad is gumbu kruveles - tai vienas,tai kitas supudavo
Baltos begonijos gumbeliai labai gyvybingi Kokius tris metus juos turiu ir visi visada sudygsta
Baltos begonijos gumbeliai labai gyvybingi Kokius tris metus juos turiu ir visi visada sudygsta
Reiškia baltų reikia užsiveist Du taip pat buvau nusipirkus, gal išgyvens
[quote=ina',2008 04 04, 13:38]
Nu bliamba. koks grožis. Nu nenoriu ginčytis bet man atrodo kad čia kažkas išvesta iš krūminės ir svyrančios. Bet koks grožis. Klausyk gal kartais pavadinimą žinai?
Nu bliamba. koks grožis. Nu nenoriu ginčytis bet man atrodo kad čia kažkas išvesta iš krūminės ir svyrančios. Bet koks grožis. Klausyk gal kartais pavadinimą žinai?