Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

Na va pagaliau prifotkinau ax.gif

Taigi pirmus metus sumasciau augint svyruokles begonijas, nes akys issprogo nuo ju grozio kai pernai pas kaimynka pamaciau swoon.gif Nulekiau i zalia stotele jau vasario men, nusipirkau 5vnt- 1 rozinio, 2 raudonos ir 2 geltonos spalvos geliu svogunelius bigsmile.gif
Prisiskaiciau cia pas jus, kad norint tureti daugiau galima, kaip bulve svoguna skelt per puse kai tik akutes pasirodo rolleyes.gif Nugi akys placios pasidare,,,,,blyn jei visus skelsiu per puse, tai OHOHO kiek geliu turesiu bigsmile.gif
Emiausi darbo karsta.gif bet sirdis drebejo, o jei visus prarasiu mastau.gif ,kadangi pirkau svogunus po viena tai jie buvo pakankamai dideli, todel dalinau per puse rozini- bet api puseles neisgyveno- supuvo, nors ir dziovinau ir anglimi dejau...dar padalinau abu raudonus ir viena geltona, nes antro skelt pabijojau... Jau dziaugiausi bus 4 geltoni ir 4 raudoni assa.gif visi laikesi lyg ir neblogai, bet 2 puseles raudono neisgyveno, bet kad pirkau 2 tai 2 puseles ir liko foto 1 ir gan neblogai atrodo, tik ko tai pradejo lapelius riesti i apacia unsure.gif , taip pat issisaugojo visi 3 geltoni /vienas skeltas kitas sveikas svogunas/ foto 2, kaip matot kur svogunas neskeltas, tai lapukai ugteleje ir visai nieko atrodo wub.gif , bet kur skeltas svogunelis lenda sunkiau, bet ugliukai yra nors nelabai matyt ant foto, tai tikiuosi, kad sulauksiu ju islendant wub.gif
Taigi viso mano romano pabaigoje klausiu visu kas jau daug metu augina begonijas, kas nutiko maniskems, kad rieciasi lapeliai i apacia? g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
oho kokios dideles pas tave bigsmile.gif bigsmile.gif
as sodinau 6 svogunelius, tai du jau ismeciau, du dar neparode gyvybes zenklu, o du isleido siuokius tokius kruopelinius lepeliukus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Pentarda,2008 04 04, 11:51]
Taigi viso mano romano pabaigoje klausiu visu kas jau daug metu augina begonijas, kas nutiko maniskems, kad rieciasi lapeliai i apacia? g.gif
Aš begonijas auginu kokius 4metus. lotuliukas.gif Iš pradžių ir aš kiekvieną apžiūrėdavau iš visų pusių ir laukdavau išlendant lapelio po to kito ir t.t. O dabar gumbą supjaustau atsižvelgiant į "akutes", net nebarstau medžio anglim. thumbup.gif Auga, nepūna (nusispjaut reikia piu piu piu) wub.gif O iš nuotraukėlės nieko blogo nesimato labai gražūs daigeliai, taip ir turi būti. drinks_cheers.gif Jei lapeliai negelsta, tai ir nepergyvenk. 4u.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Mano pernai irgi vienos rūšies begonijų pirmieji lapeliai taip pat rietėsi į apačią. Bet kas buvo negerai tai nežinau schmoll.gif Labai gražiai augo ir žydėjo ax.gif Manau, kad pas tave viskas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=une,2008 04 04, 12:56]
oho kokios dideles pas tave bigsmile.gif bigsmile.gif
[/quote]

na pati diaugiuosi, kad jos taip staiga ugtelejo blush2.gif

[quote=Boružėlė,2008 04 04, 13:22]
[quote=Pentarda,2008 04 04, 11:51]
Aš begonijas auginu kokius 4metus. lotuliukas.gif Iš pradžių ir aš kiekvieną apžiūrėdavau iš visų pusių ir laukdavau išlendant lapelio po to kito ir t.t. O dabar gumbą supjaustau atsižvelgiant į "akutes", net nebarstau medžio anglim. thumbup.gif Auga, nepūna (nusispjaut reikia piu piu piu) wub.gif O iš nuotraukėlės nieko blogo nesimato labai gražūs daigeliai, taip ir turi būti. drinks_cheers.gif Jei lapeliai negelsta, tai ir nepergyvenk. 4u.gif bigsmile.gif
[/quote]

Nu matai kaip buna blink.gif as tai tupineju, tupineju kasdien user posted image stebiu kiekviena lapiuka ax.gif Na gal reiks pasinaudot patarimu ir spjaut per peti , kad neputu thumbup.gif

Aciu uz pagyrimus ir nuraminima del lapeliu
ax.gif

Auginsim toliau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 04 balandžio 2008 - 11:53
O as savo begonijas sodinau visas vienu metu,o baltos uzaugo jau dideles,o raudonos ir oranzines dar mazytes.Labai nevienodai man jos auga ax.gif
Cia trys dideles - baltos begonijos ax.gif
user posted image

O cia raudonos ir oranzines ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=ina',2008 04 04, 13:10]
O as savo begonijas sodinau visas vienu metu,o baltos uzaugo jau dideles,o raudonos ir oranzines dar mazytes.Labai nevienodai man jos auga ax.gif
Cia trys dideles - baltos begonijos ax.gif
O tos baltos ne svyrančios? Jei ne tai jau labai išstypusios. g.gif Gal jom šviesos trūko? O tos raudonos ir oranžinės tai labai normalios ir gražios. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 04 balandžio 2008 - 12:36
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 04, 13:34)
O tos baltos ne svyrančios? Jei ne tai jau labai išstypusios. g.gif Gal jom šviesos trūko?

Jos visos stovi vienoje kruvoje ax.gif ir anais metais tas pats buvo ax.gif
Cia anais metais baltos taip atrode 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ir žandikaulis atvipo į jūsų lapuočius pažiūrėjus tongue.gif Mano tai abi geltonos svyrančios, pirktos iš žaliosios stotelės supuvo doh.gif
Atsakyti
Mano siemet visi gumbai sudygo ax.gif ,o kelis metus vis budavo,kad is gumbu kruveles - tai vienas,tai kitas supudavo verysad.gif
Baltos begonijos gumbeliai labai gyvybingi thumbup.gif Kokius tris metus juos turiu ir visi visada sudygsta thumbup.gif
Atsakyti
Reiškia baltų reikia užsiveist tongue.gif Du taip pat buvau nusipirkus, gal išgyvens ax.gif
Atsakyti
[quote=ina',2008 04 04, 13:38]
Jos visos stovi vienoje kruvoje ax.gif ir anais metais tas pats buvo ax.gif
Cia anais metais baltos taip atrode 4u.gif

Nu bliamba. koks grožis. ploja.gif ploja.gif ploja.gif Nu nenoriu ginčytis bet man atrodo kad čia kažkas išvesta iš krūminės ir svyrančios. g.gif Bet koks grožis. thumbup.gif wub.gif Klausyk gal kartais pavadinimą žinai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 04 balandžio 2008 - 19:42